|
Post by Julyen Rendar on May 16, 2009 22:49:19 GMT 1
További két percig folyt ádául a csata a jadi és a sith Lovag között. De utána a Kel'dor hibázott, Julyen pedig élt a helyzettel, levágta a kezért, majd mikor kettévágta a lovagot, a padawanjai visszatértek. Julyen az erõ segítségéval magához hívta a jedi fénykardját, és eltette. A saját kardja továbbra is bekapcsolva hagyta. Ránézett a két érkezõre, majd elmosolyodott. Sárga szemei kivillantak a csuklya alól és bal kezét hírtelen felemelte, az erõ fojtást használta a lány ellen, - gondold meg mit teszel- mondta a fiúnak közben figyeli a reakcióját, mert mindenbizonnyal támadni fog.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 16, 2009 22:54:41 GMT 1
Csak zajlottak körülöttem az események. Egy hibának köszönhetően a kel'dor jedi lovag életét vesztette, a lányt pedig, aki a rövid út alatt csapattársammá lett, folytogatni kezdte egy sith. A sith... egész életemet átszőtték ők, és most itt áll egy, személyesen előttem, én pedig felnőttem. Legalábbis remélem, hogy felnőttem egy ilyen feladathoz. - Ereszd el. Nem akarunk semmilyen galibát.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 16, 2009 22:59:53 GMT 1
A lány csak fuldoklott a Lovag szorítása végett. A padawan pedig nem akar Galibát, még a kardját sem kapcsolta be. - Add át a kardod és megkímélem az életét- mondta Julyen a padawannak. Továbra is folytogatta a lányt. amint megkapja a jedi kardját, támadásba lendül. de addig is készenlétbe helyezi vörösen izzó pengéjét.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 16, 2009 23:22:07 GMT 1
[Sheodon és Julyen]
Szerencsére - vagy szerencsétlenségére, éppen abban a pillanatban rontottak be a kocsmába a TSF erői, és fegyverüket fogták a Sithre. A tucatnyi katona a kocsma felét elfoglalta. -Letartóztatunk! - mondta az egyik Julyennek, azonban egy másik pedig a Jedit és a lányt utasította rá, hogy húzódjanak hátrébb. De a nő nem tudott.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 16, 2009 23:34:37 GMT 1
Azonban a helységet a TSF- katonái lepták el. Elfoglalták a kocsma területének a felét. Felszólították õket, hogy levannak tartóztatva. De a nõt még mindig folytogatta. Julyen elengedte a nõt a szorításból, mert abban a pillanatban sokkal fontosabb dolga lett. Elõször Az erõ segítségével hírtelen a kocsmában lévõ asztalokat, székeket dobta a TSF katonákra lehetõleg a fejük felé. eközben elõkapta másik fénykardját is és amíg feleszmélnek a katonák erõ gyorsítással szalonozik köztük két fénykardal, megpróbálva elkerülni az esetleges lövéseket. Muszáj elontéznie a katonákat mielött az erõsítés megjönne. De nem hagyja figyelmen kívül, hogy a padaawannal ott van még a fegyvere.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 16, 2009 23:39:11 GMT 1
*A TSF a hasznunkra vált. Erre sem gondoltam volna. Viszont jobban járok, ha nem fedem fel kilétemet, mert a végén ugyanolyan bajba kerülök, mint amilyenbe ez a sith lovag.* Észrevettem, hogy elengedte a folytogatásból Seylát, azonnal oda is futottam hozzá. Reméltem, hogy jól van, mivel nagy szükség volt most az éberségre. - Sietnünk kell! Ki kell használnunk ezt a pillanatnyi zavart! - szóltam a lánynak, miközben az csak helyeslően bólintott. Ha fel tud állni, akkor mindketten elindulunk a dokkok felé, amilyen gyorsan csak lehet. Ha nem tud felállni, akkor megpróbálom a kezemben elvinni a dokkig, ám ha a sith esetleg megpróbálná utunkat állni, akkor kénytelen leszek vele felvenni a harcot. Erre az esetre készültem, hogy elővegyem a fegyverem. Csak akkor veszem elő, ha már látom, hogy a TSF túlereje megszűnt, és a sötét oldal szolgája kerül fölénybe a harc során.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 17, 2009 0:22:28 GMT 1
Julyen azonban csak egy asztalt tudott eldobni,a másikat nem sikerült elmozdítania. Ezzel két katonát tett ártalmatlanná, majd szemben a tömeggel lendült támadásba. Azonban két katona vörös lézere eltalálta. A vörös lézerek átlyukasztották a szívét és a máját. Julyen a további lövedékektől hátra zuhant, és kardja kiesett a kezéből. Julyen a földön tompa puffanással elzuhant. Halála előtti utolsó gondolata az általa megölt személyek körül forgott, és végül mindenre sötétség borult.
//Julyen elhunyt, azonban mivel jól játszott, jutalmul egy harmadik szintű karakterrel indíthat majd. //
Sheodonék végül kijutottak és már rohantak is vissza a megállóba, ahol még mindig nem j9tta transzport. A lány még mindig el volt képedve. -A Jedi Lovagot és azt a Sithet... két Erőhasználó halt meg ugyanazon a napon. - mondta, majd a fiúra nézett. Szemeiben kín volt.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 17, 2009 0:28:51 GMT 1
Csak sóhajtottam egyet, és láttam a lányban a szenvedést. Láttam a fájdalmat, a kínt. Reméltem ez a sok rossz dolog nem fogja felemészteni őt. - Tudod... az igazság az, hogy mostanság se a jedik, se a sithek nem kerültek jó pozícióba. Egyenlő szenvedés jár mindkét félre. Az Erőhasználókra mostanság sötét időszak vár. De... - kezdtem bele mondandóm igazi részébe - ...tehetünk ez ellen. Rám számíthatsz bármiben, jobb, ha ezt tudod. Bármilyen döntésedben innentől kezdve segíteni foglak. És remélem én is számíthatok rád...
|
|
|
Post by Kavar mester on May 17, 2009 0:51:57 GMT 1
A nő szomorkásan maga elé nézett. -A Matukaik nem szoktak öni... a whan-shen ami a hátunkon van, azt jelképezi hogy képesek vagyunk megvédeni magunkat. De most saját szememmel láthattam, hogy mire képes a Világos és a Sötét Oldal ha összekerülnek: fájdalom, kín, szenvedés... halál. Örülök hogy a Matukaik nem vesznek részt ezekben az őrült háborúkban.
A transzport végül megérkezett és mindkét Erőhasználó csöndesen haladt a dokkban, míg végül meg nem találták a hajót, és be nem szálltak, hogy folytassák az útjukat.
//Sheodon jutalma: +1 Világos Oldal pont, valamint fejlettebb kardhasználat.//
|
|