|
Post by Julyen Rendar on May 1, 2009 20:22:44 GMT 1
Julyen 3 erõhasználót érzékelt ami némi problémát jelentett neki. Három jedivel már korántsem biztos, hogy feltudná venni a versenyt. Amint kkiszált a kompból és közeledett a kocsma felé, érezte a szintkülömbséget a három jedi között. Nyílvánvalóan egy mester és két padawan lehet. * A feladatom az, hogy megöljem a jedi lovagot, nem térhetek vissza a feladat elvégzése nélkül. Valahogy szét kel választanom õket*- gondolkodott el ezen, miközben elért a kocsma bejáratához. Ezután bement és körbenézett keresve a jediket egyik fénykardját az ingujjában rejtegette, hogy gyorsan tudjon reagálni, ha odáig fajul a dolog.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 1, 2009 20:33:13 GMT 1
A Lovag elkezdte a magyarázkodást, mielőtt még Julyen belépett volna. -Van egy túlélő Jedi Mesterekből összeverbuválódott csoport a Manaan bolygón, jól elrejtve. A feladatom az, hogy Padawanokat kutassak és más Jediket, majd aztán ott össze kell gyűlnünk, és megtárgyalni, hogy mi legyen a jövőben. Talán még mestert is tudnánk találni neked. - Sayla aggódott. Ha most Sheodon a Jedi Lovaggal tart, akkor kettejük útja elválik. -Van egy hajóm a dokkban, amivel elmehetünk, na persze ha beleegyeztek.
Azonban arra már nem volt idő. Mindhárman megérezték hogy Julyen, ki az aggodalmaik forrása volt, belépett a kocsmába, és most keresi őket. A kocsma nem volt túl nagy, így még menekülni sem tudtak volna előle, hisz rögtön gyanússá váltak volna.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 1, 2009 20:39:01 GMT 1
- Innen nincs menekvés - jegyeztem meg, miközben megéreztem a közelgő veszély szagát. Sejtettem, hogy túl nagy feltűnést keltenénk azzal, hogyha egyszerűen kisétálnánk, és követne minket egy sith. Egyszerűbb, ha tesszük az ártatlant, és ha úgy adódik, akkor harcba szállunk az ellenséggel. Elvégre hárman csak többet tudunk tenni egy sith ellen, mintha esetleg menekülnénk, és különválnánk.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 1, 2009 20:49:27 GMT 1
Julyen körülnézett a kocsmában, de nem jött rá, hogy melyikük a három jedi. Bizonyára elrejtik az erejüket. Ezért leült és rendelt egy italt, közben ismét körülnézett és olyan embereket keresett akin a jedik hagyományos öltözete, legalábbis a köpeny megtalálható. Ha több helyen is vannak ilyen személyek akkor erõteljes sötétoldali energiát bocsájt ki és fokozottan figyeli, hogy melyikük reagál rá, egy szemrebbenés vagy valami hasonló reakció.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 1, 2009 21:02:48 GMT 1
És a jelek nem váratták meg sokáig az ifjú Sith Lovagot. Az erősödő Sötét Oldal hullám hatására a wan-shent fogó lányka megborzongott. Matukai lévén nem nem tudta annyira elhárítani a Sötét Oldal energiákat mint egy Jedi, ugyanis nem volt nála az a szalag amivel meggátolhatja a Sötét energiákat. A lány összébb görnyedt, és ennyi elég volt Julyennek, rögvest kiszúrta a három Erőhasználót.
Sheodon időközben észrevette hogy a Lovag egy kel'dor. De mindketten jól tudtak valamit. Most lebuktak. -Sheodon, azt hiszem a Sith észrevett bennünket. - lassan a fénykardja felé nyúlt. - Jól figyelj! Menjetek ki a hátsó bejáraton, majd amilyen gyorsan csak tudtok, menjetek a dokk modulhoz. A 42-es dokk-ban van a hajóm. Titeket simán legyőzne a Sith. Eredjetek!
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 1, 2009 21:08:18 GMT 1
A nevéből sejthető volt, hogy a mester egy kel'dor, ám megláttam arcát, így nyílvánvalóvá vált számomra. Seyla nem bírta olyan jól a megpróbáltatást, mint mi, viszont a mester utasítására megpróbáltam őt kijuttatni. - Ki kell jutnunk innen, még mielőtt baj lesz! Tudod merre van a 42-es dokk? Oda kell mennünk.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 2, 2009 21:41:24 GMT 1
Julyen terve bevált. A rejtõzködõ jedik kilétére fényderült. - Hát megvagytok végre- mondta és ingujjában elrejtett fénykardot kezébe vette, de úgy, hogy a köpeny elrejtette azt, hogy ne keltsen feltûnést. Szépen lassan elindult a jedik felé. Észrevette, hogy háromból kettõ távozáshoz készülõdik, de ez nem zavarta egyenlõre, ugyanis így könnyebb dolga van. És csak halad tovább lassan a jedik, felé.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 6, 2009 18:26:38 GMT 1
Julyen
Mikor a Padawan és a Matukai elmenekültek, a kel'dor Jedi Lovag felállt, és szembe fordult Julyennel. Kezében ott fénylett a sötétségben az ezüstös, egyenlőre kiengedetlen fénykardja. -Sith, ne rossz helyre érkeztél! - mondta ki. Páran felfigyeltek rá. - A Telos IV a Köztársaság része. Mint Jedi, ezennel letartóztatlak!
Sheodon
Mikor elérték a megállót, és várták a transzportot amivel elmehetnek a dokk modulba, a lány válaszolt. -Igen, szerencsére tudom, melyik a dokk modul. A gond csak az, hogy egy perc míg érkezik a transzport ami odavisz bennünket. Remélem a kel'dor legyőzi azt a Sithet, vagy legalább feltartóztatja amíg eljutunk odáig.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 6, 2009 22:51:06 GMT 1
Nem kell remélned. Tudom, hogy vele van az Erő. Képes lesz rá - válaszoltam a lánynak mosolyogva, majd vártuk, hogy megérkezzen a transzport. Bíztam a lovagban, éreztem, hogy képes lesz rá. Viszont dönteni még mindig nem tudtam. Az úticélunkon gondolkoztam. A Manaan lehetőséget adna, de... én már megváltoztam.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 7, 2009 14:58:19 GMT 1
Mikor a Jedilovag társai elmenekültek akor a kel'dor felállt és kijelentette, hogy a Telos IV a köztársasághoz tartozik és ezzennel letartóztatja Julyen-t. De az ifjú Sith Lovag ezen csak elmosolyodott, majd az õ kezében is ott volt a hajlított markolat, de még nem hozta elõ a vörös pengét. - Ugyan milyen köztársaság?- kérdezte mosolyogva, szinte már majdnem nevetve, mert a köztársaság ezekben az idõkben nem éppen stabil. Azután egy laza mozdulattal szabad kezével körbemutatott néhány emberre. ezzel jelezve a jedinek, hogyha itt akar harcolni akkor az itt lévõk nagyrésze meghal. Kezében megszorította kardját és várta a jedi lépését.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 10, 2009 18:24:58 GMT 1
Julyen
A kel'dor Jedi Lovag a kardját Julyen mellkasának szegezte. Még nem kapcsolta be, azonban ha bekapcsolja, a Sith nagy eséllyel meghal. -Igen, a Köztársaság. Egyébként hiába mutogatsz itt körbe. A te fajtádnak köszönhetően mi Jedik szinte teljesen elpusztultunk. Nem lesz számodra nagy kár ha végzek veled. - azonban a Sith tudta hogy a Jedi nem fog addig lépni, amíg nem lesz rá indoka.
Sheodon
Sheodonék várakoznak, míg megpillantják hogy öt TSF-tiszt tart feléjük. Biccentenek majd tovább haladnak. Nyilván valahol probléma lehet, de Sheodonnak azonnal feltűnik hogy a katonák a kocsma felé veszik az irányt. Ami pedig azt is jelentheti hogy a Jedi Lovagnak nem a Sith az egyetlen dolog ami miatt aggódnia kell.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 10, 2009 22:11:04 GMT 1
Éppen megpillantottam öt katonát, akinek igen sietős volt a dolga. Feltűnt azonban, hogy nem minket keresnek, teljes más irányba mennek - pontosan oda, ahonnan mi jöttünk. Elgondolkoztam, vajon a Kel'dor mester jól lehet-e, de nem volt túl sok időm erre, vissza kellett zökkennem jelenlegi helyzetünkbe. Vártuk, hogy megérkezzen a transzport. Csak remélni tudtuk, hogy még időben ide fog érni. Viszont még mindig nem jutottam döntésre. Merre vigyen minket tovább az Erő? Ezen még gondolkodnom kellett...
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 11, 2009 8:00:56 GMT 1
A jedi Lovag Julyen mellkasának szegezte a kardot Majd közölte vele, hogy hála a sitheknek a jedik szinte teljesen kipusztultak. Azt ifjú Lovag tudta, hogy a jedi nem lép addig míg nem lessz rá nyomós indoka. Julyen megszorította jobb kezében lévõ markolatát, de nem kapcsolta be. Érezte, hogy nemsokára valami történni fog, amit az elõnyére válthat. - Ez mind a jedik hibája. Elvégre õk tehetnek róla, hogy az én fajtám létezik- mondta mosolyogva és várja az elõre megérzett történést. Amikor az bekövetkezik és a jedi bekapcsolja a fénykardot, a Sith egyszerre csinál egy erõlökést amiben a kel'dor kezét felfelé löki, õpeg hátrafelé hajol, hogy elkerülja a csapást. A következõ pillanatban pedig már Julyen fénykardja is életre kel.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 16, 2009 17:49:47 GMT 1
Julyen
Julyen számítása bejött. Többen a kocsmában felfigyeltek a kettejük játékára. Egy pilóta odasétált hozzájuk és érdeklődni kezdett. Ezután felfigyelt a fénykardra amit a Jedi a Sith mellkasának szegezett. Azt nem tudta beazonosítani hogy miféle fegyver lehet, azt azonban igen, hogy fegyver. Lassan tett pár óvatos lépést, majd jajveszékelve kiszaladt. A jajveszékelés több vendégnek is feltűnt, ezért páran szintén sietve távoztak. A Jedi érezte, hogy ideje lépnie. Ezt a gondolatfoszlányt elkapta Julyen is, aki hátraugrott, azonban mikor egy Lökést próbált bevinni, a Jedi Lovag elugrott előle. A nagy zajongásra több vendég is sietősen távozott. A Jedi Lovag életre keltette a fénykardját és védőállást vett fel.
Sheodon
Sheodon és a társa megérezte hogy a harc a kocsmában megkezdődött. Valamint a kocsma felől menekülő vendégek is ezt bizonygatták. Olyan sebesen szaladtak hogy majdnem fellökték a TSF tagjait, akik így már futólépésben szaladtak a kocsma irányába. A lány félve nézett a Padawanra. -Nem akarsz segíteni annak a Jedi Lovagnak?
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 16, 2009 18:31:49 GMT 1
Észrevettük, hogy a legtöbb vendég sikoltva szaladt el a szórakozó modulból. Ez csak egyet jelenthetett: elkezdődött a sith és a jedi közötti párbaj. Ekkor Seyla félénken megkérdezte, hogy nem akarok-e segíteni a kel'dornak. - Azt az utasítást kaptam, hogy menjek el, és hagyjam őt egyedül a kantinában. MÉG jedi vagyok, tehát ez még azt jelenti, hogy ő a feljebbvalóm, vagyis a szava szent, és a parancsait be kell tartanom - mondtam neki következtetésemet. - Ha pedig MÁR nem vagyok jedi, akkor miért avatkoznék bele egy sith és egy jedi küzdelmébe?
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 16, 2009 21:08:07 GMT 1
A Sith Lovag terve bejött. Nemsokára felfigyeltek rájuk, majd nemsokkal késöbb menekülni is kezdtek a helységbõl. A Kel'dor jedi elõhozta kék pengéjû fénykardját és védekezõ pozícióba helyezkedett el. * nos elõször is mérjük fel a képességeidet.* Julyen is bekapcsolta hajlított markolatú fénykardját. Elõször is megpróbálja majd megfigyelni milyen vívóformát használ . Egy asztalt dob a jedi felé az arõ segítségéval, majd közvetlenül a jedi reakciója után balkezébõl kék erõvillámok tartanak a cél felé, közben kardját készenlétbe halyazi.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 16, 2009 21:41:56 GMT 1
Julyen
A Jedi azonban meglepő mozdulatot tett. Fénykardjával könnyedén kettéhasította a felé repülő asztalt, és a villámok elé pedig betette a kezét. Összegyűjtötte a tenyerében a villámnyalábokat és visszalőtte őket a Sithre. Julyen félreugrott, így a villámok telibe találták az egyik ablakot, és annak szilánkjai az utcára zuhantak. Ezután a Lovag az Erő segítségével magához rántotta a Sith Lovagot, azonban Julyen a fénykardját használva kivédte a Lovag döfését és elhajolt a kel'dor vágása elől. Fénykardjaikat össze akasztották a levegőben.
Sheodon
A lány azonban alaposan meglepődött a válaszon. -Mi Matukaik sem hagyunk cserben egy alakot akinek szüksége van segítségre! Ha az a Sith végez azzal a Jedi Lovaggal, és tudod hogy javíthattál volna a helyzetén, akkor örökre emészteni fog a bűntudat hogy nem tetted meg! Még van 5 perc míg ide nem ér az a transzport. ha akarsz, maradj itt, de én megyek és segítek neki!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 16, 2009 21:56:38 GMT 1
A jedinek sikerült kivédnie a csapást, sõt az erõvillámokat is sikerült visszaküldenie, de szerencsére Julyen gyors volt így nem érte el. Majd magához húzta a kel'dor és a fénykardok összeakaszkodtak. A Sithnek még mindig nem sikerült kifigyelnie a vívóformát amit használt a jedi, ezért megpróbálta lenyomni a fénykardját vagy erõvel ellökni magától, majd gyors csapásokat indít ellenfele ellen
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 16, 2009 22:23:33 GMT 1
- Megszegem a parancsot... ezért még jócskán kapni fogok - mondtam félhangosan, vagyis hangosan gondolkoztam. A lánynak leesett, hogy valószínűleg követni fogom, és egy halovány mosoly jelent meg az arcán, akárcsak az enyémen. - Rendben, induljunk. Akár jedi vagyok, akár Matukai, igazad van, a segítség mindenkire ráfér. Talán ketten segíthetnénk is a lovagon - mondtam, majd láttam, hogy a lány már indulóra fogta, ezért én is próbáltam utolérni őt. *Remélem túléljük, mert ha igen, esküszöm kinyírom...*
|
|
|
Post by Kavar mester on May 16, 2009 22:41:17 GMT 1
Julyen és Sheodon
Julyen fürgén igyekezett küzdeni a Jedi Lovag ellen, és a harcuk további két percen át folyt. A második percben a Jedi Lovag hibázott, és a jobb karja védtelenné vált Julyen előtt, aki élt a lehetőséggel. Levágta a fénykardot markoló kezét és utána pont, mire a Matukai lány és Sheodon beértek a kocsmába, az orruk előtt félbevágta a kel'dort. A lány szemi elkerekedtek. Szerencsére lehagyták a TSF embereit akinek még kellett egy kis idő mire odaérnek.
|
|