|
Post by G0-T0 on Dec 2, 2008 18:17:45 GMT 1
A lakó modulok sokasága, rengeteg szoba van.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 21:46:30 GMT 1
EGY NAP MÚLVA
Sheodon lassan nyitotta ki a szemeit. Fájt a feje. Csak arra emlékezett, hogy meghibásodott a hajó, és emiatt zuhantak le az egyik bolygóra. Felült, és megpillantotta a lányt, aki vele volt. Az utazása alatt a nevét is sikerült megtudni: Seyla Rist. -Na végre felébredtél! A gépemnek bedöglött az egyik alkatrésze, és emiatt félúton lezuhant a gépünk ide, a Telosra. - lecsatolta a derekáról Sheodon fénykardját, és odaadta neki. -Ezt leejtetted. - mondta, majd leült az ágy szélére. -Nem messze innen zuhantunk le, de gyorsan kimenekítettem magunkat mielőtt még a TSF (Telos Security Force = Telosi Biztonsági Erők) emberei ránk találtak volna.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 21:50:28 GMT 1
Még fogtam a fejemet, mivel szörnyen hasogatott. Próbáltam információkat kiszedni a lány mondandójából, és próbáltam visszaemlékezni is. Valamennyire azért kezdettek rémleni a dolgok, ám kissé fáradt voltam még, nem voltam túlzottan formában. Reméltem felébredek majd időközben, elvettem Seylától a fénykardom. - Szóval a TSF üldöz minket? - kérdeztem, miközben nagyjából kezdtem helyrerázódni. - Amúgy, milyen alkatrészek mentek tönkre, s mennyi idő megjavításuk?
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 22:02:37 GMT 1
Seyla szomorúan nézett előre. -Szerencsére az arcunkat nem rögzítették... akkor üldöznének. De nyilván keresik azokat akik a lezuhant gép tulajdonosai. Azt mondom, ne nagyon keltsünk feltűnést. -Ami pedig az alkatrészeket illeti nos... nincs pénzünk alkatrészekre, szóval keresnünk kell egy másik hajót.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 22:04:32 GMT 1
- Az álcázással nem lesz gond - mondtam, miközben felhajtottam csuklyámat -de a hajó beszerzése már nehezebb ügy lesz. Mindenesetre figyeljünk, hátha olyan alakokkal találkozunk, akikre nem számítanánk. Lehet még a TSF-nél is veszélyesebb dolog itt a Teloson.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 22:15:47 GMT 1
A lány zavartan nézett rá a Jedire. -Ami azt illeti, talán tényleg van. Hallottam pletykákat arról hogy él itt egy Jedi, de... az itteni népség nagyon különösen szokott viselkedni ha olyanok járkálnak a bolygón mint te vagy én vagy bármilyen Erőhasználó.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 22:31:22 GMT 1
Próbáltam Seylara pozitívan hatni, hogy ne aggódjon ennyire - Nyugalom, próbálj higgadt maradni. Mindenesetre tényleg jobb, ha utánajárunk a dolgoknak. -mondtam, s vártam a válaszát.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 24, 2009 20:18:13 GMT 1
A lány mosolyogva vette a gesztust, ebben a pillanatban azonban csengetést hallottak. Seyla felállt, és intett Sheodonnak hogy rejtse el a fénykardját. Miután ez megtörtént, a hajó kettévált, és egy magas férfi állt ott, maga mögött két TSF-es páncélba bújtatott emberrel. Sheodonnak feltűnt hogy a TSF páncélok hasonlítanak a köztársasági katonák öltözetére. -Jó napot! A nevem Werber Q'uhta. - mondta a fekete bőrű alak. - A TSF megbízásából vagyunk itt. Egy Jedi Lovag után nyomozunk akit őrizetbe akarunk venni. Nem látták? - Seyla megrázza a fejét. -Nincs itt senki. -Azért körülnéznénk!
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 24, 2009 20:21:27 GMT 1
- Nézzenek körül, ha akarnak, de itt semmi sincsen - jegyeztem meg nekik, mivel a hajón nagy valószínűséggel tényleg nem fognak semmit sem találni. - Maguk a köztársaságnak dolgoznak, vagy csak a páncélzatuk hasonló? - kérdeztem meg tőlük, mert feltűnt a két ruházat közötti hasonlóság.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 27, 2009 19:09:28 GMT 1
A TSF emberei közül az egyik szólalt meg. -Nos, a Telos a Köztársaság része, ezért a TSF is ezeket hirdeti, de a páncélzatunk nemzetünket fejezik ki. - mondta büszkén a katona. A fénykardot sikerült jól elrejteni, senki sem találta meg. Végül a TSF tagjai elégedetten távoztak. -Ja és igen! Ha bármit szeretnének kérni, keressenek fel minket, vagy menjenek a kocsmába, ott biztosan találnak valamit. -utána azonnal távoztak, bezárva az ajtót. Seyla karba tette a kezét. -A bolygó kórháza még nem is épült fel teljesen, de kocsma persze az már van...
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 27, 2009 19:17:49 GMT 1
Egy halvány mosolyt ejtettem meg, ám azonnal a tárgyra is tértem. A TSF-es emberek alapján rájöttem, hogy az itteniek nem játszadoznak, ők keményen akarják betartani és betarttatni a szabályokat. - Nos, mi a terv? - kérdeztem a lánytól. - Egy hajót szerezzünk, vagy esetleg nézzünk körbe, hátha valaki hasznos infókkal tud minket ellátni?
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 27, 2009 20:00:19 GMT 1
A lány megvonta a vállát. -Hajót talán kérhetnénk a TSF-től, ahhoz azonban meg kéne jelennünk a főhadiszállásukon. Kellenének személyi igazolványok, azonosítók... de ilyen egyikünknél sincs, és ha megtudnák hogy Jedi vagy, rögvest kifaggatnának, hogy mi ügyben jársz itt. -Talán a kocsmában jobb lenne körbekérdezősködni, hátha találunk valakit aki elvinne minket innen.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 27, 2009 20:15:52 GMT 1
- Igazad van. Éppenséggel egy ál-alteregó nélkül itt nem igazán tudnánk boldogulni, s lehet, lebuknánk. Jobb, ha elkezdünk kérdezősködni a kocsmában, hátha ott hozzájutunk valami információmorzsához - mondtam a lánynak, vagyis beleegyeztem tervébe.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 29, 2009 23:52:21 GMT 1
A nő magához vette a whan-shen névre hallgató bárdját, majd a hátára tette. -Gondolom, a TSF nem fog teljesen megfeledkezni rólunk, Sheodon. - most először szólította nevén a Jedit, mióta találkoztak. -Na, akkor vedd magadhoz a kardot és rejtsd el, de úgy hogy ne lássa meg senki!
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on Apr 30, 2009 13:27:49 GMT 1
Rendben, Seyla - mondtam neki, miután elraktam a lézerkardom markolatát - Ha gondolod, akkor indulhatunk. -mondtam a lánynak, majd vártam, hogy elinduljunk, és találjunk valami hasznos információt, vagy tárgyat, amely segíthet minket, hogy elhagyhassuk ezt a bolygót.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 1, 2009 19:17:37 GMT 1
[81-es Modul, a Szórakozó Körzet]
A Jedi és a Matukai végül eljutottak a helyi kantinba, amibe belépve a szokásos nagyvárosi kocsmák fogadták őket. Szép, szerény öltözetű felszolgálólányok, marcona testőrök és megannyi különleges, furcsa ember volt ott. Bith zenészek játszottak, twi'lek nők táncoltak. Ahhoz képest hogy a bolygón építkezések folytak, sokan szórakoztak itt.
Seyla rendelt maguknak egy-egy alkoholmentes sört, másra nem volt pénze. Az elvegyülés jól sikerült, senki sem zavarta őket idegesítő beszólásokkal. -Fura egy hely ez... az ember azt hinné hogy egy ujjá építendő bolygón mindenki dolgozik, ennek ellenére itt lebzsel a lakosság fegyveres része. - Sheodon kortyolt egyet a söréből, és kiterjesztette az Erőt maga köré. A Jedi érzékei halovány aggályt mutattak, ezek szerint valami zavaró esemény fog bekövetkezni a közeljövőben. És talán pont őket érinti majd.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 1, 2009 19:21:20 GMT 1
- Valami rosszat érzek. Zavart érzek az Erőben - suttogtam a lánynak, hogy még cseppet sem hallják meg a körülöttünk lévők. - És most, várunk valakire, vagy valamire? - kérdeztem ezt már kicsivel hangosabban, normál hangerővel.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on May 1, 2009 19:33:26 GMT 1
Miután a mestere kiviharzott a szobából, az ifjú Sith Lovag nem tétovázott. Egybõl a dokkra sietett és fel is szált a jól ismert kt-400-as teherszállító hajóján. * a Telos IV lakott területe nem túl nagy ezért valamivel könnyebb dolgom lessz mint a többi bolygó esetén. De ez nem jelent semmit. *- gondolkozott el ezen, miközben belépett a Telos IV légkörébe. Leszált a Dock Modulnál, lesétált a rámpán, majd egybõl az erõt hívta segítségül, hogy megtalálja a keresett személyt.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 1, 2009 19:45:20 GMT 1
Sheodon
A lány bólintott, jelezve hogy ő is érezte. Körülnézett. Sheodon már tudta, hogy miért. Mindketten megérezték hogy valaki, ki az Erő egyik birtokosa, belépett a kocsmába. Meg is pillantottak egy barna köpenyes alakot, kiből sokat nem láttak. Sheodon azonban rögvest kiszúrta az alakot. A mozgása alapján egyértelművé vált hogy ez az a Jedi Lovag, akiről már sokat beszélnek. És a Lovag is azonnal beazonosította Sheodont. Leült közéjük mintha mi sem történt volna. A lányt speciel ez zavarta. A mester hangja nem emberi volt, hanem torzított. -Ko'dur De'ruur vagyok, benned kit tisztelhetek Padawan?
Julyen
Julyen átjutása könnyű volt, hisz hamis igazolvánnyal igazoltatta magát és a hajót is, majd rögvest útnak indult. Az Erővel három személy jeleit érzékelte, ami azt jelenti hogy feltehetően három Jedi gyűlt össze egy helyen. Ez némileg bonyolította a bevetést, hisz egy Jedi Lovaggal talán el tudott volna bánni, de hárommal már némileg gondban volt. És ezt ő is tudta. Azonban ahogy közeledett a Szórakoztató Modul felé, tisztábban kezdte érezni hogy az Erő-szintek nem kiegyensúlyozottak. Két gyengébb jelet fogott, míg egy erősebbet. Ezért arra gyanakodott hogy egy Mester és két tanonc várakozik valahol. Ezek a gondolatok jártaka fejében, miközben épp szállt ki a kompból, hogy a kocsma felé vegye az irányt.
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 1, 2009 19:59:01 GMT 1
- A nevem Sheodon Suenami - válaszoltam neki, s nem mutattam be neki a lányt, gondoltam, majd ő bemutatja magát, ha akarja. - Örvendek, hogy megismerhetem, mester.
|
|