|
Post by Daniel Serasai on Jun 8, 2009 22:00:35 GMT 1
Mint ahogyan két társa sem mulasztotta el a meghajlást Daniel is ugyanúgy tett. Miután a formalitásokon túl voltak és Bastila kérdésére sem Werox sem Alex nem válaszolt, így arra jutott, hogy egy rövid kis beszámolót tart. - A Ruusan bolygón megtaláltuk a Jedi Mestert! A képességeinket illetve pedig... - egy kis szünetet tartott, mert nem tudta, hogy fejezze be a mondatot ám végül diplomatikusan csak ennyit mondott - ...fejlõdtünk. A beszámoló rövidebb volt, mint amilyet legelõször akart mondani, de fölöslegesnek tartotta, hogy az edzés minden egyes pontját elmondja. Elvégre nem gyerekek már, nem kell úgy mesélniük mindenrõl, hogy be nem áll a szájuk. Éppen elég csak a lényeges információkat elmondani. Vagy csak egyszerûen lusta volt elmondani mindent. Bastila majd úgyis kérdez, hogyha valamire kíváncsi.
//Igaz! Nem postolok többet tíz órakor. Fõleg nem tételtanuás után. ;D//
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 9, 2009 13:26:49 GMT 1
// Kicsit félreértetted Mindketten beszámoltunk az ott történtekről //[/b]
|
|
|
Post by Kavar mester on Jun 14, 2009 16:58:35 GMT 1
//OFF kikapcs!//
Bastila elégedetten mosolygott a fiúkra, és megszólalt. -Örülök hogy fejlődtetek valamennyit, habár az Erőben jobban elmélyültetek e pár hónap alatt, még mindig hosszú utat kell bejárnotok, amíg elnyerhetitek a Jedi Lovag címet. Nos, sajnálom hogy nem pihenhettek tovább, de máris van egy feladat ami után kell néznetek. - Bastila kicsit szünetet tartott, majd folytatta. -A Chandrila nevű bolygóra kell utaznotok, egész pontosan annak földalatti barlangjaiba. Ennek a küldetésnek két oka is van: egy Jedi Mester jelentkezett a bolygóról, azonban a barlangba menekült, mivel Sith csapatok törtek be. A feladat: megmenteni a Jedi Mestert és legyőzni a Sith erőket.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 14, 2009 17:11:36 GMT 1
~ Naa, végre egy kis izgalom! Halálra untam Magam Ruusanon, most kipróbálhatjuk, hogy mennyit fejlődtünk! ~ - Természetesen mindent megteszünk, ami Tőlünk telik! Akár indulhatunk is, szerintem. Minden perc fontos lehet, úgyhogy jobb, ha most indulunk. Werox alig várta már, hogy ott legyenek. Már olyan rég harcolt élesben, hogy már szinte vágyott rá. Legszívesebben azonnal elindult volna társai nélkül, de nem tehette, így megvárta, hogy azok mit reagálnak.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 15, 2009 14:46:40 GMT 1
-Vicces hogy egy Jedi Mesternek 3 Padawanra van szüksége ahoz hogy életben maradjon..-Mondta gúnyosan Alex. -AKkor induljunk hát és tépjük szét azokat a senkiházi Sitheket- Mire a mondat végére ért már az ajtó elõtt állt és kérdõen nézett Danielre hogy jön-e vagy sem.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jun 19, 2009 15:26:12 GMT 1
Danielnek szintén semmi ellenvetése nem volt az akció ellen, Bastila azonban kicsit aggódott Alex és Werox hevessége miatt, noha ezt hangosan nem jelentette ki. -Na-Fan mester lehet fejlesztette a hatalmukat, de sajna jellemileg semmit sem változtatott rajtuk. Pedig már annak is itt lenne az ideje. - gondolta magában, majd az elinduló tanítványok után kiabált: -Az Erő legyen veletek!
//Írjatok Chandrilára, és majd Atris folytatja a kalandot!//
|
|
|
Post by Atris on Jun 24, 2009 17:47:11 GMT 1
A három padawan hamarosan megérkezett a hadügyi központba. Leszálltak a hajójukkal, és gyalog folytatják útjukat egészen a központig, ahova hamarosan, perceken belül is meg is érkeztek. Bastila már várta őket, tudta jól, hogy hamarosan megérkeznek. - Már vártalak titeket - mondta a fiúknak, akik elég magabiztos léptekkel sétáltak oda Bastilához. Talán a legnyugodtabbnak Daniel bizonyult, akin ez látszott is. - Hol van a mester?
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 24, 2009 17:54:38 GMT 1
Meghalt-válaszolta egyhangúan Alex. Sok Sith volt a bolygón nagyon nehéz volt a mester nyomára bukkanni de végül sikerült. Õt elfogták a Sithek de kiszabadult aztán pedig a három Sith rátámadt. Mi közbeléptünk de annak hogy legyõztük a három Sithet súlyos ára volt.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 24, 2009 18:02:02 GMT 1
Werox lerakta a kristályt az egyik asztalra, megfordult és elég ingerülten kezdett Bastillához beszélni. - Emiatt[/u] a kristály miatt halt meg a Mester, egy csomó civil, akiknek semmi közük nem volt hozzá, majdnem emiatt[/u] haltunk meg mi is és emiatt[/u] a kristály miatt.... Már nem lesz minden a régi...[/color]
|
|
|
Post by Atris on Jun 24, 2009 18:12:10 GMT 1
Daniel és Alex is elhallgatott, és még Bastilára sem figyeltek. Egyedül Werox figyelt a jedi lovag szemébe. Ő pedig, mintha kicsit meglepődött volna. - Ez egy erőkristály, amely hatalmas energiákkal rendelkezik. Hogy pontosan hogy működik, azt csak kevesen tudják, de aki képes használni, az hatalmas előnyre is szert tehet akár. Azon csodálkozom, hogy találtatok egy ilyen kristályt, mert ez nagyon ritka. A mestert pedig gyászolom. Amit nagyon sajnálok, hogy nem tudtuk eltemetni. - Eltemettük - szólt közbe Daniel, megtörve a csendet. - Ennek viszont örülök - mondta, majd vett egy mély levegőt, és folytatta. - És a sithekkel mi történt?
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 24, 2009 18:25:54 GMT 1
Werox beleharapott a gyümölcsbe és az már el is fogyott. Kicsit higgadtabban folytatta. - Három, valószínűleg Lovag rangút megöltünk és volt egy, aki biztos, hogy lovag volt. Duplapenge és a fél arcát maszk borította. A Mester azért halt meg, mert beugrott Alex elé. Valamint még egyet megöltünk, akinek nem tudtuk a rangját, de Ő is erős volt. Azonkívül nyolc Sith katona és egy Rancorn volt ott. Találtunk egy adóvevőt is és pár Fénykardot. A Kristályt ott volt a barlangban! Hihetetlenül sok kristály volt ott, ezt egy szobor tartotta és jobban fénylett, mint a többi. Azt gondoltam kinyit egy ajtót, megpróbáltam eltolni, kihúzni, de nem sikerült. Rájöttem, hogy ki kell vágni, de akkor hangokat hallottam. Üzentem Danieléknek, hogy valószínűleg itt vannak a Sithek. Mire oda értek, már ott voltak. A Mester is a kristályt kereste, a Sithek pedig követték és azt akartál megtudni, hogy miért ment be a barlangba, miért olyan fontos az a hely. Mikor a Mester kiszabadult, akkor jöttünk elő mi is. Miután megölték a Mestert és végeztünk Velük, odamentünk a Mesterhez és Ő azt mondta, hogy A Kristály A[/u] kulcs. Nem tudtuk, hogy mire céloz ezzel. Arra gondoltunk, hogy Te talán tudsz valami tanácsot adni, vagy tudod, hogy mi ez a kristály. Vagy mit kezdjünk vele. Lehet, hogy vissza kellene mennünk?! Vagy felkutatni egy Mestert, aki talán tudja, hogy hogyan működik?![/color]
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 24, 2009 19:11:00 GMT 1
Alex csak hallgatott,kicsit sem tetszett neki mikor Werox közölte Bastillával hogy a mester azért halt meg mert elé ugrott..Nem volt szimpatikus neki a tény hogy megkellett menteni az életét. Fogta magát és leült, majd figyelte a továbbiakat.
|
|
|
Post by Atris on Jun 24, 2009 22:16:31 GMT 1
Werox elmesélte az egész történetet, ami a sitheket és a jedi mestert illette. Bastila érdeklődve hallgatta a történteket, különösen ami a kristályt illette. Daniel nem nagyon tudott hozzászólni, Alexet pedig kifejezetten idegesítette az a tudat, hogy elmesélt szinte mindent Werox. De csak szinte mondott el mindent. - A kristály, a kulcs... lehetséges, hogy arra célzott ezzel, hogy a sithek elleni harcban fontos szerepet játszhat a kristály. De lehetséges, hogy egy ajtó kulcsa lesz ez. Vagy csak szimplán azt akarta ezzel elmondani, hogy ezért üldözték a sithek, és a kulcsot csak képletese értette, mint a megoldás kulcsa - válaszolt nekik Bastila, majd kicsit elgondolkozott. - Történt esetleg még más is, amit esetleg nem mondtatok el? Érzem, hogy kissé nyugtalanok vagytok.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 24, 2009 22:56:13 GMT 1
Werox fél percig nem szólt semmit, csak mélyen Bastilla szemébe nézett. Végül megszólalt, de a hangja szokatlanul hideg volt. - Nem történt más dolog, amiről be kellene számolnunk. Werox, ahogy befejezte a mondatot, kisietett a szobából társai kíséretében, de miután kiment, azonnal üzent Bastillának.
* Alex.. Szeretnék Veled beszélgetni Róla kicsit később. *
|
|
|
Post by Atris on Jun 24, 2009 23:44:27 GMT 1
Bastilla furcsának találta Weroxot, majd mikor a többiek elmentek, Werox visszament, hogy kicsit beszéljenek még. Valami fontos dologról. - Alexról akartál beszélni. Valami történt, amit nem mondhatsz el vele kapcsolatban? - kérdezte a jedi lovag, akin látszott, hogy kissé aggódik. Mintha megérezte volna, hogy valami baj van a fiúval.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 24, 2009 23:58:06 GMT 1
- Alexal.. Egy kicsit.. Összevesztünk.. Én már régebben is éreztem benne a Sötét Oldalt, ahogy egyre erősödik, de ott.. Furcsa volt.. Hihetetlenül beképzelt volt.. És dühös.. Nagyon dühös.. Nem egy fele mentünk.. Ő találkozott egy Sithel.. Azt mondta Neki, hogy, ha segít megölni Engem, akkor csatlakozik Hozzájuk.. Segített.. Csak Daniel pont arra jött és sikerült elmenekülnöm. Vissza fordultam, mert ketten lett volna esélyünk. Láttuk, hogy Alex hátulról megtámadja, de a Sith észrevette. Kivédte, pedig hátulról jött a támadás. Nem értettük.. Végül is segítettünk Alexnek és megöltük.. Alex azt mondta, csak megjátszotta az egészet.. De Én még most is érzem benne a Sötét Oldalt.. Régóta érzem Benne.. És.. Az utóbbi időben.. Mintha Bennem is egyre erősebb lenne.. Néha már alig tudok uralkodni Magamon.. És ez Alexel is így van.. Talán az lenne a legjobb, ha nem adnál több küldetést Nekünk és.. Valóra váltanád azt, amit a börtönben megakadályoztál..
|
|
|
Post by Atris on Jun 25, 2009 0:26:23 GMT 1
- Hmm... valóban, én is éreztem, hogy az ő a legkevésbé stabilabb közületek. Amit elmondtál, az alapján azt sejtem, hogy valóban, egy pillanat erejéig komolyan gondolta, hogy a sithek mellé áll, és csak az utolsó pillanatban tért magához, hogy ő mégiscsak jedi. Majdnem elvesztettük őt. Viszont a következő alkalommal lehet, hogy el fogja veszíteni a fejét. Nagyon félő, hogy mi fog vele történni. Remélem rátalál magára, és az ösvényre, amelyen eddig is járt, de azon az új úton, amin most halad, annak a sith-té válás lesz a vége. Ami viszont téged illet - folytatta mondandóját Bastilla, miután megköszörülte torkát -, benned érzem a jót. Csak még nem tudod kontrollálni az érzéseidet. Benned nem a gonoszt, vagy a Sötét Oldalt érzem, hanem hogy, mikor jót akarsz tenni, az érzelmeidre támaszkodsz. Viszont, ha szeretnétek, akkor kettőtöknek nem adnék egyelőre küldetést. Daniellel nincsen problémám, ő kifejezetten jól teljesít, és ezt szerintem te is így gondolod. Ha szeretnétek együtt dolgozni, akkor persze neki sem adok egy ideig feladatot, de ha gondolod, akkor csak kettőtöknek javaslok egy kis pihenést... - fejezte be Bastilla a mondandóját, és várta Werox válaszát.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 25, 2009 0:36:53 GMT 1
- Nem.. Nem fontos.. Nem szeretnék pihenni.. És szerintem Alex se.. Nagyon forrófejű, még a végén elmenne, csak, hogy harcolhasson.. Amikor harcolhat.. Látom a csillogást a szemében. És mikor levágja egy Sith fejét.. Akkor látom rajta az élvezetet.. Élvezi, hogy megölheti Őket.. Mindegy.. Kettőnket nem tud legyőzni.. Csak arra kell vigyázni, hogy ne maradjon egyedül.. Mert ha ismét Sithel tér vissza, már nem lesz, aki megment Minket.. Werox felkelt és már az ajtónál járt, amikor visszafordult. - Mester.. Ömm.. Bastilla.. Van most küldetés Nekünk?
|
|
|
Post by Atris on Jun 25, 2009 0:40:02 GMT 1
Bastila csak mosolygott egyet. - Rendben, de hogyha esetleg pihenésre van szükségetek, vagy esetleg szeretnétek egy küldetést kihagyni, akkor szóljatok bátran - mondta, majd felfigyelt arra, hogy "Mesternek" szólította. - A mester azért túlzás - mondta mosolyogva, majd a tárgyra tért. - Nem, nincsen egyelőre küldetésünk. Azonnal szólunk, ahogy akadna valami. Addig maradjatok itt, vagy nézzetek szét máshol - mondta, majd megvárta Weroxot, hogy elköszönjön, és visszatért a munkájához.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 25, 2009 0:45:51 GMT 1
Werox, mikor kiment hirtelen megkönnyebbült. Már nem volt rajt nyomás. Nem szeretett hazudni, főleg nem akkor, ha valami komoly dologról van szó. Csak most Alex előtt kell kussolnia. Remélte, hogy Bastilla viselkedése sem változik meg Alex irányában. Odament társaihoz és csak ennyit mondott.- Nincs küldetésünk.. Pihenhetünk.Júliusban folytatjuk, Alex, Dani, Atris, pihenhettek
|
|