|
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 0:10:12 GMT 1
Bastila elégedetten figyelte az Utazó Jedi Köpenyben feszítő Weroxot. Elővett a zsebéből egy gömbölyű hologram kivetítőt, és átadta a fiatal Szürke Jedinek.
-Egy érdekes feladatot fogok bízni rád. A tatooine-i Anchorhed városban tevékenykedik egy csempész banda. A te feladatod az lesz, hogy elfogd őket és átadd a hatóságoknak. igyekezz kerülni a konfliktust, és ha mégis harcra kerülne sor, ügyelj arra hogy csakis a végső helyzetben végezz velük, és akkor is gyorsan, fájdalommentesen. Légy higgadt és ne gyűlöletből küzdj! Rendelkezésedre bocsátunk egy KT-400-as teherszállítót a küldetésre. figyelj arra hogy lehetőleg inkognitóban utazz. Az Erő legyen veled!
//Folytatás itt: swkotorhun.proboards.com/index.cgi?board=ancorheadcity&action=display&thread=92
|
|
|
Post by Kavar mester on Dec 23, 2008 0:35:03 GMT 1
Werox
Werox épségesen visszatért, majd miután leadta a hajóját, felkereste Bastilát, és beszámolt neki az eseményekről, aki hevesen bólogatott. Szemmel láthatóan nem nyűgözték le a hallottak. *Habár nem teljesítette a rá bízott feladatot... nem érzem rajta a halál szagát, ami mindenképp pozitívum. Azt hiszem, jelenleg nem is várhatok el tőle mást. Bebizonyította hogy alkalmas Padawannak.
-Nos, kissé zavar, hogy csúnyán elbántak veled, de nem haltál meg és érzem rajtad hogy nem álltál át a Sötét Oldalra, miközben harcoltál. Remek, azt hiszem elérted a Padawan címet. Azonban, mielőtt ''hivatalosan'' is Jedi lennél, előbb át kell esned egy beavatási szertartáson. Ez pedig a saját fénykardod elkészítése lesz. Már mindent előkészítettem.
Bastila egy asztalra mutatott, ahol három kristály volt látható. Egy kék, egy zöld, és egy sárga. -Válaszd ki az egyik kristályt, ami majd az energiát fogja szolgáltatni a fénykardodba.
|
|
|
Post by Werox Nold on Dec 23, 2008 0:57:46 GMT 1
* Werox odament az asztalhoz és kiválasztotta a kék kristályt. *
|
|
|
Post by Kavar mester on Dec 23, 2008 1:04:31 GMT 1
//Hú, ez volt aztán a részletes h.sz.! //
Werox elvonult a kristállyal egy kis külön szobába, ahol Bastila segítségével hosszas órák munkája után sikerült befejeznie a fénykardja készítését. Mikor életre keltette a kék pengét, Bastila ismét egy magyarázatba kezdett.
-A kék szimbolizálja a Jedi Rend valós elhatározottságát és a gonosz elleni küzdelmet. Te egy Védelmező vagy, immáron a Rend új tagja. Megtarthatod a másik fénykardot is. Mint Padawan, igyekszem neked képzést nyújtani, rajtad kívül van egy másik növendék is akinek átmenetileg a mestere vagyok habár... szeretném ha elhagynád a Mester megnevezést. Hivatalosan még nem vagyok mester.
|
|
|
Post by Werox Nold on Dec 23, 2008 17:58:48 GMT 1
- Oké Mester! * Mondta mosolyogva Werox. Már nem akart megszökni, bosszút se akart állni, ez egy új lehetőség volt az életében. * - És.... A fegyvereim visszakaphatom?
|
|
|
Post by Kavar mester on Dec 27, 2008 18:25:31 GMT 1
-Felesleges, a fénykard és az Erő hatékonyabb védelmet biztosít neked. -mondta Bastila, majd odasétált egy számítógép panelhoz. megnyomott rajta néhány gombot, majd olvasott egy kicsit. Csönd volt a teremben. Szép nagy csönd.
-Javaslom pihenj egy kicsit. Elég megerőltető volt számodra ez a feladat. Ha a másik Padawan visszatér, akkor majd edzhettek együtt.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 9, 2009 19:54:35 GMT 1
-Nem lesz gond,Jedi vagyok de nyugodtan állítsanak egy Jedi lovag elé-Mondta Alex ~A Sithek egyre többször fedik fel magukat a köztársasági bolygókon~ Mikor a hajó leszállt az egyik hadügyi dokknál,Alex és a katonák kiszálltak és elindültak a központ felé.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 9, 2009 20:42:09 GMT 1
Lassan a narancssárga naplemente színeibe burkolózott a város. Bastila és újdonsült növendéke közösen meditáltak, mikor a kommja megszólalt. Bastila kilépett a meditációs állapotából, és felvette.
-Mi az, Rockgave parancsnok? -Ismét egy Jedi fedte föl magát a bolygón, a Jedit Templomnál fogtuk el. -Jól van, hozzák ide. Werox, azt hiszem kapsz egy társat hamarosan. - mondta Bastila.
Alexet szépen felkísérték a Köztársaság katonái, szám szerint három katona. Alex is belépett az egyszerűen berendezett, többnyire csak alvásra és meditálásra, edzésre alkalmas helyre, ahol Bastila élt. Alex megpillantotta a szép Bastilát és a csuklyás Weroxot. Mindkettejük derekán megpillantotta a fénykardokat. A tiszt elkezdett beszélni. -Az embert Alex Squorénak hívják. Azt állítja hogy Jedi. Ennek bizonyítékául itt a kardja. - átnyújtotta Bastilának a fémes csillogású fegyvert, és az elégedetten bólogatott. -Hagyják itt. Innentől átveszem. - a katonák biccentettek, majd elmentek, mögöttük bezáródott az ajtó. Bastila, Werox és Alex hárman maradtak a szobában. A csöndet Bastila törte meg. -A nevem Bastila Shan, Jedi Lovag. Téged hogy hívnak, és miért jöttél pont ide?
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 12:28:42 GMT 1
-Nos Alex Squore vagyok,és azért jöttem ide hogy csatlakozzam az itteni Jedikhez és együtt megállítsuk azokat a nyomorult Sitheket.-Mondta Közben a csuklyás alakot fürkészte a szemeivel. ~Valyon ki lehet ez a másik alak?~
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 16:45:36 GMT 1
Bastila bólintott. Nem érezte hogy a Padawan hazudni akarna. És feltűnt neki hogy Weroxra figyel. -Ki volt a mestered? Ezt is fontos tudnom. A Jedit itt mögöttem pedig Weroxnak hívják. Ő lesz az egyik társad, a harmadik Padawan pedig küldetést teljesít a Dantooine-on. Kutat egy Jedi Lovag után. - mondta Bastila.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 16:51:28 GMT 1
-Zafar mester tanítványa voltam..amég..elnem szakadtam tõle.- Mondta a földet fürkészve -Hello Werox-Biccentett oda a Jedi lovag mellett álló padawanra. Majd ismét Bastillához fordult-Akkor te fogsz tanítani?- ~Egy padawant mért küldenek egy Jedi lovag felkutatására?~fordult meg a fejében
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 16:57:16 GMT 1
-Hmm... nem ismertem, de ha élne, biztosan büszke lenne rád. Kérdésedre válaszolva: igen, egy ideig biztosan, de nem kell mesternek hívnod. Elég ha Bastilának szólítasz. - felelte a barna hajú nő.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 17:02:42 GMT 1
-Oké Bastilla és köszönöm..ígérem nem okozok csalódást-Mosolygott a lány felé. -És mikor kaphatok komolyabb önálló feladatot?Már nagyon hiányoznak a régi kalandok..a mesteremmel-Hunyta le a szemét. -Mindenkiéppen keresztbe szeretnék tenni a Sitheknek ahol csak tudok mivel sok barátom volt a Dantooinon..
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 17:14:34 GMT 1
Basila is a földre nézett, majd visszaadta a Padawannak a fénykardját.
-Én nem tartózkodtam a Dantooine bolygón mikor az eset megtörtént, de... éreztem az Erőben hogy mennyien odavesztek. Nem volt kellemes. Nos, úgy érzem, ideje felmérnem a tudásodat. Nem tudok valami magas szintű képzést nyújtani, hisz nem vagyok Mester, de megpróbálok mindent ami tőlem telik. Állj hátrébb, és kapcsold be a fénykardodat. - Bastila kicsit odébb ment, majd leakasztotta övéről a fénykardját. Felkattintotta az egyik végét. Citromsárga színű volt a fénynyaláb. Felvette a jellegzetes Ataru alapállást vele, ami furán nézett ki egy ekkora markolatú fénykarddal.
-Támadj meg! Először a támadó erődet fogom lemérni.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 17:19:16 GMT 1
-Hát jólvan,ahogy akarod-Majd hátrébb lépett és aktiválta fénykardját. ~Szóval õis ismeri az Atarut..Hát persze hogy ismeri hisz már lovag..de most megmutatom hogy énsem vagyok egy kezdõ tanuló~Majd elkezdett futni a lány felé és mikor már a közelében volt a fénykardját a lovag bal válla felé irányította majd hírtelen visszahúzta és a jobb válla felé indított egy csapást.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 18:25:50 GMT 1
Bastila picit behajlította a fénykardját, így blokkolta a támadást. A kék és a sárga penge sisteregve találkozott egymással, és ahol összeakadtak, ott szikrákat szórtak. Bastila türelmesen kivárt, míg Alex elragadja onnét, és ismét védekező pozíciót vett fel, és mindezt úgy hogy volt ideje tanácsokat is osztogatni.
-meglepetésszerű támadások. Ügyes, de egy Sith épp erre számítana egy olyan Jeditől, aki az Atarut használja. próbálj kicsit több lendületet belevinni.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 18:30:56 GMT 1
-Rendben,igyekszem-Mondta majd újabb támadásba lendült. Azonban most az erõ segítségével felgyorsította reflexeit és a terve az volt hogy miközben átugrik a lovag feje fölött egy jól idõzített csapással meglepheti a levegõben Bastillát de ha nem jönne be ez az ötlete akkor érkezéskor megfordul és a lába felé lendíti kardját.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 18:43:30 GMT 1
Bastila könnyen levédte a levegőből mért támadást, a másikat ami azonban a lába felé érkezett, még egyszerűbben. Aktiválta fénykardja másik felét, és a pont olyan gyorsan bukkant elő, hogy összeakadjon a kék pengével. Bastila fölcsapott kardja másik végével, mire Alex kezéből kirepült a fegyver. Bastila elkapta, majd visszadobta neki.
-Most jöjjön a védekezés. Támadni fogok. A te feladatod pedig az, hogy igyekezz a tőled telhető legjobban védekezni.- Bastila lekapcsolta a kardja egyik végét, és ezúttal támadó állást vett fel, majd fénykardját eldobta, ami vadul forgott. Egyenesen Axel felé dobta.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 10, 2009 18:48:19 GMT 1
~Fenébe,nem hittem volna hogy ennyire könnyen lefegyverez~ Alex látta hogy Bastilla kardja egyenesen felé közeledik így hát két választása maradt:Vagy kivédi a feléje tartó kardot vagy kitér elõle.A padawan az elõbbit választja és a kardját maga elé emelve várja hogy a kard oda érjen és egy jól irányzott csapással eltérítse a kardot.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 10, 2009 18:56:22 GMT 1
A kardot sikeresen levédi, de hirtelen Bastila ott bukkan fel mögötte, ellöki a fiút az Erővel, aki egy szaltóval érkezik talpra. A Jedi Lovag megfogja saját kardja markolatát, és megpörgeti, majd vadul ráront a Padawanra. Gyors döfésekkel és szúrásokkal támadta, Alex mindent védett, de csak hatalmas odafigyeléssel, na meg állandó hátrálásokkal. Végül Bastila és ő összeakasztották a fénykardjukat, és ekkor a Lovag az Erő segítségével kihívta a Padawan kezéből a fénykardot a bal kezébe, és ezután leeresztette a sajátját. Visszadobta neki a fénykardot, és a sajátját az övére tűzte.
-Jó. A fénykardod színe és kezelési stílusa alapján te egy Védelmező Jedi vagy. Ahogy mindhárman az itteni Padawanok közül. Nagyon jó. Kellemes volt veled edzeni.
|
|