|
Utcák
Dec 5, 2008 12:35:17 GMT 1
Post by G0-T0 on Dec 5, 2008 12:35:17 GMT 1
Az utcák veszélyesek, és a Jawák is elég rámenősek, vigyázz mit fogadsz el tőlük. A vadászok és a kéregetők néha veszélyesek tudnak lenni.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 0:47:57 GMT 1
Post by Werox Nold on Dec 22, 2008 0:47:57 GMT 1
* Werox már egy ideje járta az utcákat, de nem látott semmi gyanúsat. Elért egy kocsmához. * ~ Ez lesz az..... Vagy nagyon profik és nem vettem észre, hogy mit csinálnak, vagy itt vannak.... Remélem a második igazolódik be.... ~ * Werox bement a kocsmába és odament a pultoshoz, aki elég gyanús volt. * - Nem ismersz valakit, aki tiltott árukat árul? Kéne már pár cucc, de a fegyverbolt elég ócska... A csempészek jobb árukat tudnak adni....
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 1:06:26 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 1:06:26 GMT 1
A zabrak pultos nagyot nézett. -Kérem, én nem tudok semmi ilyesmiről! Legyen szíves, hagyja el a kocsmámat! - egy gammoreai két lábon járó disznó jön a Jedi mögé, vibrobárddal a kezében. Röfögve int, hogy menjen ki. Azonban Werox fültanúja lesz egy érdekes csevelynek.
-Biztos hogy Skalador mindent jól eltervezett? -Hát hogyne. A 94-es dokknál vár egy ithóriai minket, a neve Koppak Sluspuc. Ő ellenőri majd le az árut. Tíz perc múlva kell odaérnünk.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 1:17:25 GMT 1
Post by Werox Nold on Dec 22, 2008 1:17:25 GMT 1
* Werox kisétált a kocsmából, de a kocsma előtt megállt. Látta, hogy a disznó úgy nézi, mintha meg akarná ölni. * - Mit nézel? Kijöttem a kocsmából, nem?? * Werox várt tíz percet a kocsma előtt és a két férfi kijött. Elindultak a dokkok felé, Werox pedig követte őket. Mikor senki nem figyelt befogta a két férfi száját és behúzta őket két ház közötti résbe. Ott felkapcsolta Fénykardját. * - Most befogjátok a pofátokat és velem jöttök! De előtte válaszoljatok a kérdésemre.... Tudom, hogy csempészek vagytok, hányan vagytok benne a buliban??
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 1:38:32 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 1:38:32 GMT 1
A csempészek ellökték maguktól a fiatal Jedit, és köhögni kedztek. -Francba is... te tényleg Jedi vagy? Ember, azt hittem ti már kihaltatok... -A feje sokat ér! Jedi, felesleges volt felfedned magad! - a csempészek előkapták a pisztolyukat, és már lövésre készen álltak.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 1:44:45 GMT 1
Post by Werox Nold on Dec 22, 2008 1:44:45 GMT 1
* Werox hárította a lövéseket a Fénykardjával és kirúgta mindkettő kezéből a fegyvert. Nekilökte őket a falnak és szét törte a fegyvereiket. * - Azt mondtam válaszoljatok! Hányan vagytok benne?? * Werox az egyik nyakához tartotta Fénykardját és újra megkérdezte. * - Hányan vagytok benne és hol vannak a többiek??
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 1:48:34 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 1:48:34 GMT 1
-Ne ölj meg, ne ölj meg! -Gondolom azt is tudod akkor hogy hol van atalálkánk.. menj oda és majd ott megtudsz mindent. -mondták reszketve felemelt kézzela csempészek.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 10:29:01 GMT 1
Post by Werox Nold on Dec 22, 2008 10:29:01 GMT 1
- Nem öllek meg titeket.... De velem jöttök! Menjetek szépen előttem! * Werox elindult, előtte pedig ment a két csempész. * ~ Ez így túl egyszerű... Van egy olyan érzésem, hogy ma kell még harcolnom..... Skalador.... Hmm, még nem hallottam róla.... Remélem hamar megtudom csinálni ezt a feladatot... Eddig nem volt semmi akadály.... ~
|
|