|
Post by G0-T0 on Dec 5, 2008 12:26:22 GMT 1
A Visionary Goto hajója, jachtja, ami minden szaftos cuccal fel van szerelve, és gyakorlatilag lehetetlen megtalálni, csak ha ő akarja hogy lásd a hajót.
|
|
|
Post by G0-T0 on Jul 13, 2009 14:50:26 GMT 1
A két jedi egy ismeretlen hajó cellájában ébred fel. A fejetek fáj, azt sem tudjátok, hogy valójában mi is történt. Körülnéztek, bár különösebb dolgot nem láttok. Egy nagyon erősnek tűnő erőtér tart benneteket a cellátokban, és az erőtér előtt láttok egy olyan droidot, mint ami elrabolt titeket. Titeket néz, majd egy kicsivel később elindul valamerre, és egy ajtó nyílását, illetve csukódását halljátok. A szemben lévő cellában viszont egy ugyanolyan droidot láttok. Felmerül a kérdés: vajon miért börtönözi valaki be a saját droidját? - Megállapítás: Új foglyok? Úgy látszik nem pihen a hajó tulajdonosa. Hát sok dolgot nem lehet csinálni ebben a cellában, talán jobb lesz ha megpróbáltok némi információt szerezni a droidtól.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jul 13, 2009 15:08:02 GMT 1
Werox egy ideig csak ült és nézte a droidot, majd felállt olyan közel ment, amennyire csak tudott és nagyon halkan beszélt, de úgy, hogy a droid meghallja. - Ömm.. Hello.. Téged miért zártak be? És mi ez a hely? Ki zárt be ide? És miért nem öltek meg? Miért vagyunk most itt?
|
|
|
Post by Alex Squore on Jul 13, 2009 18:08:18 GMT 1
Alex miután felkelt kis fejfájással, körülnézett, majd leült és elkezdett meditálni. Eléggé zavarta Werox fecsegése, szerinte fölösleges volt egy droiddal lecsefecsélni, Alex inkább kivárja amég jönnek faggatni õket és akkor majd ha lesz alkalma fegyveréhez nyúl(ha megvan még)
|
|
|
Post by G0-T0 on Jul 13, 2009 19:27:14 GMT 1
Természetesen a fegyvereiteket, egyéb felszereléseteket a ruháitokon kívül mind elvették. A droid ha bár nem tudta arcán kifejezni, de furcsálta Werox kérdéseinek tömegét. - Kijelentés: Akkor javaslom, vegyük sorjában, organikusok. Válasz: Egy: én egy fejvadász droid vagyok, és egy szerencsés eseményt követve vesztette el az előző gazdám az uralmát felettem. Most két lehetőségen gondolkodhat: felhasznál ócskavasnak, vagy vissza állítja a programozásom. Második válasz: ez a hely az előző Gazdám hajója, a nevét, felépítését törölték a memóriámból. Harmadik válasz: az előző Gazdám. Negyedik válasz: az igazat megvallva, nem tudom. A legtöbb organikust az előző Gazdám inkább...megölte. Ötödik válasz: végképp nem tudom. Sok oka lehet...talán keresztbe tett a Tőzsdének, tartozik nekik. Vagy lehet hogy azért nem ölték még meg magukat mert Je... - Kijelentés: A kihallgatásotok hamarosan megkezdődik! Vág bele egy másik droid. Az már más dolog, hogy 9 másik ugyanolyan droid van mögötte, állig felfegyverkezve. Az erőteret kikapcsolták, majd mind a 10 droid rátok fogta azoakt a fegyvereket. Előttetek 3 droid volt, mögöttetek 7, és így haladtatok a szűk folyosókon. A szökés kísérlete öngyilkosság lett volna, még Alex is láthatta. Hamarosan a hajó egy nagy termébe értek. A droidok kinn maradnak, majd az ajtók zárulnak. Csak egy nagy termetű gömb droid van a teremben. Igazából, nem vesztek róla nagy tudomást. Pár percig nem is történik semmi, éppen elkezdenétek tervezni a szökést, amikor a gömb droid egy hologramot vetít elétek. Egy öregember jelenik meg előttetek, tiszteletet parancsoló tekintettel. - Üdvözlet, Jedik. A nevem Goto, a Tőzsde egyik vezére. Most már szemtől-szembe is találkozok a fajtátokkal. Ilyenkor persze arra gondoltok: hol van itt a szemtől-szembe? Csak egy hologrammal dumáltok... - Van egy ajánlatom a számotokra. Ha segítetek nekem, akkor vissza kapjátok a felszereléseteket, és még néhány creditre is rátehetitek a mancsotokat. Bár, tudom hogy titeket nem lehet megvesztegetni, azért ajánlom, hogy gondoljátok meg a választ! Ha nektek esetleg nem is kell, adjátok a Szenátusnak, vagy valami.Itt persze arra utal, hogy nincs nálatok semmilyen fegyver, az ajtó zárva, a hajón töb tucat droid is lehet, még na nem is mindegyik abból a fajtából ami elkapott titeket. Gondoljátok meg a választ!
|
|
|
Post by Werox Nold on Jul 13, 2009 20:24:20 GMT 1
~ A szökés egyelőre lehetetlen.. A fejvadász droidnak törölték az emlékezetéből a hajó felépítését, így Ő sem segíthet kijutni, így szinte lehetetlen. Az ajtók zárva, innen nem lenne jó ötlet szökni.. Hát.. Nem maradt más választásunk, minthogy.. ~ - Rendben.. Mit kell tennünk?
|
|
|
Post by Alex Squore on Jul 13, 2009 20:26:17 GMT 1
Elfogadjuk! Mi lenne a feladatunk?- Bökte oda Alex a hologrammnak céltudatosan. Esély nemvolt rá, hogy megszökjenek így kénytelenek voltak elfogadni a lehetõséget és így még pénzt is szerezhetnek. Alex remélte, hogy Werox nemfog ellenkezni, de azt tudta, hogy Werox akármit is válaszol Alex belemegy a játékba és elfogadja a hologramm ajánlatát.
|
|
|
Post by G0-T0 on Jul 13, 2009 21:13:58 GMT 1
A hologram elégedettnek tűnik. - Remek...csak abban reménykedem hogy a Jedikben meg lehet bízni. Remélem ezt bebizonyítjátok. Nos, tudatom veletek, hogy én azon dolgozom, hogy ebből a galaxisból ne legyen szemétdomb. Hogy a fajok ne haljanak ki, a bolygók maradjanak életben. Mert a galaxis ezek nélkül nem ér semmit sem. Viszont az olyanok, mint a sithek, vagy a Czerka társaság, nos...őket nem érdekli, hogy mibe ütköznek bele, azt elpusztítják. Nos manapság nagy figyelmet kell fordítani a bolygók rekonstruálására. Pár hónappal ezelőtt, egy pályázatot hirdetett ki a Köztársaság. A pályázat nyertesei megkapják a támogatást a Taris feltérképezésére. A károkat, vagy a bolygó újjáépítésére való esélyt kell felkutatniuk. Nekem ennyi is elég. Egy ithoriai csapat nyerte meg a pályázatot. Igazából, ők is értenek a legjobban a dologhoz. Azonban, a Czerka Vállalat is indult a pályázaton, és úgy mond második helyezettek lettek. Ez pénz kell nekik, meg akarják szerezni. Ezért képesek bármire. Természetesen a támogatást nem a bolygó feltérképezésére használnák fel. Elhasználnák további áruk vásárlására, aztán egy kockákból és háromszögekből álló rajzot adnának a Szenátus kezébe. Az ithoriai csapatnak pontosan 3 nap múlva kéne átvennie a támogatást, és a kitüntetést. Ha ezalatt az idő alatt bármi történne velük, a Czerka Vállalat kapná meg a munkát. És itt kezdődik a konfrontáció. Az ithoriai csapatot legutoljára az Onderonról látták felszállni. Néhányak állítása szerint a Dxunon kényszer leszállást hajtottak végre. Természetesen tudjuk, hogy a Czerkások műve ez. A ti dolgotok az lenne, hogy találjátok meg a Dxunon a csapatot, és hozzátok vissza őket, sértetlenül. Már 1 napja ott vannak, és a Dxun nem a barátságáról híres. Úgy hogy jobb lesz, ha siettek. Majd találkozunk, ha sikerült a küldetés. A hologram eltűnt, a hosszú "párbeszéd" után. Bejött a 10 droid, és elvezetett titeket a felszerelésetekhez, majd miután minden a helyén volt, megjelent egy feketére festett droid, vörös csíkokkal véletlenszerűen a testén. - Kijelentés: Örülök hogy kiengedtek a cellámból. Máris kijelölték az új gazdámat, és ezért köszönetet kell mondanom magának, Gazda. Hát igen Alex...nem rád nézett, hanem Werox-ra. - Regisztráció: Már csak egy nevet kérnék Gazda, és az ön szolgálata alatt vagyok. Örülhetsz Werox, lett egy hasznos kis droidod, nehéz ismétlőpuskával a kezében, taktikai érzékkel és lojalitással a chipjeiben. Amint kimondtad a neved, ez a szöveg fogad. - Kijelentés: HK-50, kész az akcióra, Gazdám. A kérdésekre majd talán lesz lehetőseg a hajón. Ugyanis egy hajóval mentek el az anyahajó méretű másik hajóról...huh. Amint vissza néznétek, hogy a hajót legalább felismerhessétek, semmit sem láttok. A hajó eltűnt. A pilótátok megszólal. - Azt a hajót soha többé nem fogják megtalálni. Ebben biztosak lehetnek. Mellesleg, ne próbáljanak megölni, mert ha Goto észre veszi, hogy nem a Dxun felé haladunk, a hajót felrobbantja. Elindultatok hát a Dxun felé. Kissé feszülten...
//írjatok még 1-1 postot, hogy micsináltok a hajón stb. (KT-400). HK-50-el meg legyél boldog Direkt nem az agresszív gyereknek adtam //
|
|
|
Post by Alex Squore on Jul 13, 2009 21:34:24 GMT 1
Alex a hajón fel alá mászkált és azon tanakodott, hogy helyesen tették-e , hogy elfogadták az ajánlatot. Hát persze hogy helyesen! Ez járt végig a fejében miközben haladtak a Dxun felé. *Valyon, hogyan fogjuk elérni GO-TO-t ha végeztünk az akcióval? Merült fel benne a kérdés de már a válaszok találgatására nemvolt idõ hiszen Werox új droidja jelezte,megérkeztek.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jul 13, 2009 21:35:28 GMT 1
// Jól tetted, kinyíratott volna //Werox kicsit csodálkozott a pilóta viselkedésén. A pilótának ismernie kéne valamennyire a Jediket.- Nyugalom, Mi nem ölünk meg senkit ok nélkül és nem is fogunk megszökni.Werox ezután se a droidhoz, se Alexhet nem szólt, amíg meg nem éreztek.// Háát, elég sajátosan mesélsz.. Nem úgy, mint a Többiek.. De Nekem tetszik //
|
|