|
Post by Kavar mester on Dec 5, 2008 12:07:00 GMT 1
A Yavin 4 dzsungelei. Vigyázni kell, hova lép az ember, mert lehet az lesz számára az utolsó!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 15, 2009 0:27:10 GMT 1
Rövidesen megérkezett a Sith Lovag a bolygóra. Leszált egy nyílt területen. A Rámpa lenyílt és Julyen lement rajta a swoop motorral együtt. Ilyen nagy területen elég hasznos az ilyen járgány. Elõször megpróbálta az erõ segítségével a szökevény Sith nyomára bukkani, ha ez nem sikerül neki, akkor a motoron a massassi romok felé veszi az irányt, mert ez a legvalószínûbb helyszin, ahol elbújhat.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 15, 2009 20:56:53 GMT 1
Julyen sikeresen elcsípett egy halovány foszlányt a Sötét Oldal segítségével, és felé tartott. Ahogy közelebb ért, úgy egyre erősebbé vált ez az érzés. Az érzés, ami alapján be tudta azonosítani az ellenségét. Végül hamarosan egy forráshoz ért. Leszállt a swoopjáról, és a vízben megpillantott egy álló, vörös bőrű twi'lek nőt. Dupla-pengés fénykard volt nála, és úgy tűnik, kiszúrta Julyent. Bekapcsolta fénykardja mindkét végét. A vörös pengék egy szisszenő hang kíséretében keltek életre. A nőn alig volt ruha. Egy fekete páncélozott melltartó és egy bugyi volt rajta. Testén fekete nonfiguratív tetoválások voltak, szemei pedig sárgán izzottak. -Nem kell bemutatkoznod. Tudom hogy te vagy a mesterem új talpnyalója, és most engem akarsz megölni, igaz?
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 15, 2009 21:09:32 GMT 1
Julyen sikeresen bemérte a Sith-et az erõ segítségével, hamarosan meg is érkezett a forráshoz, leszált a motorról és közelebb ment. Egy Twi'lek nõ volt ott, hiányos öltözetben egy duplapengéjû fénykardal. Amit nemsokára be is kapcsolt. - Nem csak akarlak, meg is foglak- mondta, jó sith módjára Julyen és elõvette hajlított markolatú fénykardját. Hagyja, hogy a nõ támadjon elõször, megakarja ismerni a stílusát, mielött bekeményítene.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 15, 2009 21:25:19 GMT 1
-Ha annyira erős lennék, mint ahányszor már ezt hallottam... már régen én lennék a Sith Sötét Úrnője! - jobb kezét a Sith Lovag felé nyújtotta, és ujjaiból kék villámok csaptak elő. A villámok a Sith felé tartottak.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 15, 2009 21:32:20 GMT 1
A Twi'lek már támadott is, egy villámot küldött a Lovagra. Julyen Megpróbál elugrani a villám elõl, és közben ha nem volt elég gyors akkor a kardjával védi ki a támadást. Majd ezután leveti köpenyét és félre dobja, ezzel megmutatva arcát a nõnek. - Csak, hogy lásd kivel harcolsz.- Mondta az ifjú sith. - Mesterem figyelmeztetett, hogy jól bánsz az erõvel- jelentette ki, azután egy kissebb fatörzset a Nõ felé hajított. Fénykardal továbbra sem támadt, csak készenlétben tartotta, és várta, hogy a Twi'lek megmutassa vívóformáját.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 15, 2009 22:19:06 GMT 1
A Lovag sikeresen elkerülte a villámokat. A nő felé dobott farönköt pedig egyetlen kardlendítéssel kettévágta. Ezután az ex-Sith tanítvány úgy döntött, hogy kicsit nagyobb erővel küzd. Magasra ugrott, egészen pontosan pont Julyen mellé, és lesúlytott rá. Kardjaik összeakadtak, mert Julyen még védekezett is. -Nem először fogom megölni a mesterem egyik tanítványát. Tudd meg, hogy Exodosnak előttem voltak tanítványai. De mindet nekem kellett megölnöm. Te, csak egy új trófea leszel, a fénykardodat pedig elteszem emlékbe!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 15, 2009 22:33:22 GMT 1
A farönköt a sith kettévágta, és már ugrott is a támadáshoz. Julyennek sikerült is hárítania. Majd megszólalt. - Hát ez érdekes. Ugyanis az én fogam fáj a te fénykardodra.- mondta a nõnek, majd erõvillámokat indított a lány felé, így hogy a kardok összeakaszkodtak nehezebb kikerülnie a villámokat, De amíg a védekezéssel van elfoglalva, addig megpróbálja lenyomni a nõt, és végezni vele, de legalábbis fénykardja egyik végével.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 15, 2009 23:04:41 GMT 1
A villámokat a nő egy oldalra ugrással kikerülte, majd az Erőt alkalmazva arrébb lökte Julyent, aki a súrlódás miatt csak csúszott egy kicsit. A nő ezután folytatta a vad támadó módszert. Julyen hiába volt mestere az Ataru formának, a védekezés egyáltalán nem volt egyszerű. Nem is olyan meglepő, elvégre most nem is Jedik ellen kellett küzdenie, hanem egy Sith Lovag ellen. Julyen számára így ez a küzdelem nem volt annyira egyértelmű kimenetelű, mint amit A'chta ellen vívott. De azért nem adta meg magát. Hátrált, hiszen mást nem igazán tehetett. Eddig még nem tudta kitalálni, hogy vajon melyik formát művelheti az ellensége. Kardjaik ismét összeakadtak a levegőben, és igyekeztek lenyomni egymást.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 15, 2009 23:13:41 GMT 1
A nõ kikerülte a villámokat és alrébb lökte Julyent az erõ segít6ségével. Majd hevesen támadni kezdett. A lovag alig bírta kivédeni a támadásokat, és eddig nem jött rá, hogy milyen stílust használ az ellenfele. Ezután a kardok ismét összeakaszkodtak. - Szóval kellene a fénykardom?? Melyik?- miközben kimondta ezeket a szavakat, már villant is Julyen második fénykardja, amit eddig relytegetett, pont az ilyen helyzetek miatt. Egy villámgyors vágással akarja elintézni a sithet vagy kárt tenni benne, amíg a másik kard leköti az övét.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 15, 2009 23:27:11 GMT 1
A két Sötét harcos pár-viadalában apró csavar lett. Julyennek sikerült meglepnie a Sith Lovagot, és ezzel ketté metszette a fénykard markolatát. A nő arrébb ugrott, és immáron két fénykardot tartott a kezében. A dühe nőttön nőtt. Beállását azonban már Julyen is felismerte. Ugyanazt a vívóstílust alkalmazzák, az Ataru személyében. Ráadásul mindketten egész ügyesen kezelték a fegyvereket. -Nem értem, mégis miért hajtasz annyira! Nehogy azt hidd hogy kedvből hagytam ott Exodost! Az a terve, hogy a legerősebb Sith legyen a tanítványa, kiből majd egyszer a Sith Sötét Ura lesz. Én azért hagytam ott, mert már irritált, hogy vetélkednem kell a többi tanítványával. Én voltam közöttük a legerősebb, és megöltem mindegyik tanítványt. Aztán, mikor elég erős lettem, egy új felfedezettjével akart kicsinálni. Nem jött össze, ezért inkább elhagytam a mestert! Ne kövesd Exodust! Biztos úton menetelsz a halálba, ha megpróbálod!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 16, 2009 0:08:18 GMT 1
Julyennek sikerült meglepnie a másik Lovagot és ezzel ekttévágta a duplapengéjû fénykardját, majd ezután a nõ egy rövid beszédet tartott, hogy milyen rossz dolga volt Exodos mester mellett. - Ez pont kapóra jön. Ugyanis nekem is az a tervem, hogy a Sith Sötét Nagyúra legyek.-- jelentette ki, majd megpörgette fénykardjait, már tutta, hogy az ellenfele is Ataru- stílust használja és nem kezdõ szinten. - Szóval ha Exodos tovább követted, volna, akkor, hogy is fogalmaztál?? Meneteltél volna a biztos halálba? Akkor neked mindegy, mert így hogy elárultad õt, én öllek meg. Szóval így is Úgyis meghalsz.- mondta határozottan, hangjában érezni lehetett a sith iránti erõs gyûlöletet és dühöt. Ezuttal Julyen ugrott egy nagyot és a Sith mellett ért földt. egybõl agresszív támadásokat vetett, be akrobatikus mozdulatokkal vegytva, de nagy hangsúlyt fektetett a védekezésre. Próbálja kihasználni az elõnyét, ami az, hogy õ férfi a Twi'lek pedig nõ, szóval a fizikai erõfölényét is próbálja hasznosítani.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 17, 2009 20:45:58 GMT 1
A nő könnyedén védte az összes támadást, majd lefejelte Julyent, és az Erő segítségével lökött rajta. Julyen egy szaltóval megoldotta, nehogy a földnek ütközzön. -Tudod... a galaxisban sokan szenvednek a te problémádban. Elpocsékolják a tehetségüket olyasvalamire, amit sosem tudnak elérni. Éppen ezért, csak azt tudom mondani, hogy ne akarj közéjük tartozni. Ne pocsékold el a tehetségedet!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 17, 2009 20:57:22 GMT 1
A Twi'lek nõ lefejelte a Lovagot majd ellökte, és ismét szövegelni kezdett. - Tudod szerintem inkább sokan a te problémádban szenvednek. Úgy ahogy a jediket, téged is üldöznek a Sith-ek. A te jövõd nem tartogat mást, mint a halált. Hiába próbálsz engem rávenni arra, hogy forduljak a mesterem ellen, de még egyenlõre nincs esélyem ellene, ellened viszont van.- mondta és az erõ segítségével felgyorsította lépteit, és agresszív támadást indított az áruló ellen. Próbálja a vízbe terelni, és ha a nõ a vízben van akkor használja a villámszórást, ha felugrik akkor egy erõlökéssel jóval magasabbra küldi, hogy kellemetlenebb legyen a földetérése.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 17, 2009 21:33:42 GMT 1
A nő tisztában volt azzal, hogy Julyen mit tervez, ezért hagyta magát a víz felé űzni. Azonban a vízbe nem sikerült belelöknie. Helyette inkább úgy döntött, hogy ideje Julyent ténylegesen elintézni. Az Erőt alkalmazva kiragadta Julyen kezéből a fénykardokat, és egy villám segítségével mindkettőt használhatatlanná tette. Ezt követően Julyen érezte, hogy a nyakát valaki szorítja, de a közelben nem volt senki. Lassan térdre ereszkedett. A nő közelebb ment hozzá, majd mikor már elég közel ért a térdelő Lovaghoz, kikapcsolta a fénykardjait, és villámokkal bombázta Julyent. Ezután eltette mindkét kardját, feltűzte őket a derekára, és folytatta a villámszórást. Julyen egy fához szorult, és egyre csak ordított a kínoktól, amiket a villámok okoztak. -Elég nagy egóra vall hogy azt merted állítani hogy van esélyed ellenem! Látnod kéne magad... visítasz, mint akinek az ujjait amputálják.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 17, 2009 21:53:11 GMT 1
Julyen terve nem vált be. Kardjait kihúzta a kezébõl és a villámszórással valószínûleg kisütötte az energia cellákat. majd a földre húltak a füstölgõ markolatok. A nõ eltette a fénykardjait és villámokkal bombázta Julyen-t, aki most nagy kínokat él meg. Julyen nem látott sok esélyt a menekülésre, de nem adja fel. Minden erejét összeszedte, és elõször a saját villámszórásával próbálta meg védeni, vagy legalábbis tompítani a Twi'lek villámait. Majd amikor úgy látja, hogy a nõnek akár egy kissé is lankad a figyelme, vagy mikor már nem bírja továb, felgyorsítja magát, az erõ segítségével magához hívja a nõ fénykardjait, és azzal próbálja meg kioltani az áruló Sith életét.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 18, 2009 20:03:35 GMT 1
Julyen minden erejét összeszedte, és úgy próbálta meg visszaszorítani a nő villámait. Szemmel láthatóan meglepte őt a fiú ereje, és ezután Julyen hirtelen elugrott, majd lehívta a nő fénykardjait annak derekáról, és aktiválta őket, pont a nő testével szemben. Az egyik fénykard a nő szemérmét, a másik az egyik mellék döfte keresztül, pont a szívén. A vörös bőrű twi'lek holtan esett össze.
//Gratula! Jutalom:
-A fojtogatás jártasság pont és tanulás nélküli ismerete! -Villámszórás fejlettebb fokozat!//
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 18, 2009 20:16:38 GMT 1
Julyennek, nagy nehézségek árán, de sikerült gyõzedelmeskednie az áruló Sith ellen. Sokkal jobban elfáradt, mint a jedi Lovag és Padawanja elleni küzdelemben. Kis pihenés után eltette a nõ fénykardjait, majd a sajátjait is magához hívta amit nyílvánvalóan meg kell javítani, jópár alkatrészt ki kell majd cserélnie. Felpattant a Swoop motorra és megsem ált a hajóig. Rövidesen felszált, és a Malachor V felé vette az irányt.
|
|