|
Post by G0-T0 on Dec 3, 2008 20:59:58 GMT 1
A hatalmas, és jobb esetben több csillagos szállodák, ahol sok ember szeret megszállni az éjszakára, vagy egy életre.
|
|
|
Post by Daran Denmar on Apr 1, 2009 11:49:00 GMT 1
Daran tehát sétálgatott robotjával az utcákon, és egyszer csak azon vette magát észe, hogy megérkezett a hotelek elé. Csodálkozott, hogy milyen magas építmények is ezek. Látott embereket akik éppen most érkeznek, de látott olyanokat is akik most mennek el. ~Húha, mennyi hotel, és mennyi ember...- Mondta magában a csodálattól. Majd elkezdett tovább sétálgatni
|
|
|
Hotelek
Apr 11, 2009 17:05:12 GMT 1
Post by Darth Sion on Apr 11, 2009 17:05:12 GMT 1
Daran el sem tudta hinni, hogy léteznek ilyen nagy építmények, így kihagyhatatlannak érezte az alkalmat, hogy bemenjen. Ruházata miatt sokan megbámulták, erre később maga is rájött így levette sisakját fejéről. A mandalóriai egyre beljebb tért az ajtótól majd mikor fordult volna vissza, egy ember szólította neg aki a épp a recepcióhoz állt sorba. - Daran? - Mondta férfi majd megnyúlt léptekkel, kissé sietve ment a fejvadász felé. Az ember haja barna és rövid, szemei mélyen sötét zöldesek mindezek ellenére hangja egy kisfiúhoz illő. - Darannak hívnak ügye? Akkor te ismered Raxel Astot, vagy tévednék? - Kérdezte a barna hajú férfi, akinek arcáról könnyedén leolvasható volt a meglepődése.
|
|
|
Hotelek
Apr 11, 2009 19:09:22 GMT 1
Post by Daran Denmar on Apr 11, 2009 19:09:22 GMT 1
Daran meglepődött, mikor egy hang szólította meg. Majd hátrafordult... Egy recepciós sietett Daranhoz, és azt kérdezte, hogy ismerie Raxelt...: - Raxel?... Raxel Asto?... Sajnos ismerem... De miért érdekli ez önt?- Tette fel visszafelé a kérdést a recepciósnak...
|
|
|
Hotelek
Apr 12, 2009 17:31:01 GMT 1
Post by Darth Sion on Apr 12, 2009 17:31:01 GMT 1
//Kérlek, figyelj oda mikor a raegom olvasod. Ő nem recepciós, hanem az oda várakozó sorból egy ember. Másodszor pedig elég 1 db pont a mondataid végére! //
A férfi körbe körbe forgatta a fejét, felmérte mennyien és, hogy milyen alakok állják őket körbe. Kezét rátette Daran vállára majd halkan a szemébe mondta. - Csodálom, hogy egy cseppet sem zavarja, hogy felismertem magát. Mindenesetre itt erről nem szívesen beszéllek, furcsa alakok is megfordulnak itt. - Majd szívott egyet fogán, háta mögé a hüvelyk ujjával a lifthez mutatott. - Gyere fel a lakásomba, ott mindent elmondok. - Bár a férfi épp a recepcióhoz állt sorba, hisz a zuhanyzó kabin elromlott, valószínűleg ehhez a beszélgetéshez nem kell majd a zuhany.
|
|
|
Hotelek
Apr 12, 2009 18:12:34 GMT 1
Post by Daran Denmar on Apr 12, 2009 18:12:34 GMT 1
Daran csak hallgatta a férfit, és amint az mutatott Daran csak bólintott egyet. Majd mikor bementek a liftbe ott kellemes zene szólt. Daran egy kicsit elkezdett mesélni a férfinak: - Raxel... Raxel Asto... Ő hagyott itt engem... Itt a Nar Shaddaa-n. - Emlékezett vissza Daran, majd mikor felértek a hálószobába az szépen be volt rendezve. Majd leültek egy ágyra, és Daran tovább mesélt a férfinek: - Azt mondta, hogy egy küldetést kell végrehajtani. Én követtem az utasításait. Majd mikor elvégeztem a küldetést, csak felszállt, és ott hagyott. Ezért akarom én megölni. De most kérem maga is mesélje el, honnan ismeri őt.- Magyarázott Daran, és várta a férfi válaszát.
|
|
|
Hotelek
Apr 13, 2009 19:48:00 GMT 1
Post by Darth Sion on Apr 13, 2009 19:48:00 GMT 1
// Na-na, csak módjával a helyszínek irányítását! //
A barna hajú alak, a liftben egyáltalán nem figyelt rád, sőt inkább a körmét nézegette és pöckölte ki alóla a koszt. Mikor befejezted mondandód felszólalt. - Aha, az én nevem Arnor Eliest. Most pedig hagy vezesselek be a házamba. - Mondta mindezt büszke hanggal, mintha nagyon is sok lenne a bukszájába. Mikor felértetek a házba egy rövid körbe vezetés után a nappaliban lévő kanapéra ültetett s hozott két pohár Polanist. Ez egy világos sör, amiben megtalálható némi alkohol. - Remélem nem okoz gondot az alkoholos ital? - Kérdezte nevetve a férfi majd leült melléd a kanapéra. Most már valamivel figyelmesebben hallgatta a mondandód de még midnig több figyelmet fordított söre elfogyasztására. Mikor befejezted történeted, egy hümmögés után ő is mesélni kezdte volt kapcsolatát Raxel-el. - Raxel! Hm, rég volt már. Fura alak volt... - Nevette el magát. - Hiszed e vagy sem, egykoron én voltam a főnöke. - Miután meg hallottad, hogy annak a féregnek ez az ember volt a főnöke mindkét füled acélhegyesre hegyezted. - Így igaz, régen volt már, de én inditottam el őt karrierjén. Nagy tehetséget láttam benne az alvilági tevékenykedések terén, így szinte fiamnak fogadtam. Minden jól indult köztünk, de egyszer, mikor valamin összekaptunk, - Sóhajtott fel s a földre nézett. - Elővette a tőlem kapott pisztolyát és rám tüzelt. Szerencsére idejében félreugrottam de így is sújos sebet ejtett rajtam. - Ismét nagyot sóhajtott majd szemedbe nézett félig megemelt fejjel, mintha gyanakodna rád. - De úgy őszintén, azért mert otthagyott miért akarod megölni? Örülnöd kellene, hogy magadra hagyott, hisz egy szemét alak volt! - Majd lehúzta a pohár alján megmaradt sört s nagyot csapva vele, letette az asztalra.
|
|
|
Hotelek
Apr 30, 2009 20:07:11 GMT 1
Post by Daran Denmar on Apr 30, 2009 20:07:11 GMT 1
Daran észrevette hogy a férfi nem nagyon figyel rá. De Darant ez nem fogta vissza a beszédben. Így ő is meghallgatta a másik felet. Elég érdekfeszítő volt számára. Ezt mind elraktározta agyában. De most egy kissé gyanúsnak tűnt a csávó. De Darant ez se zavarta. Örült hogy végre talán találkozhat Raxelel... Ismét. Így a férfira nézett, és azt mondta neki: - De ön még be se mutatkozott... Hogy hívják?- Érdeklődött Daran, majd kezébe vette a sörszerű italt. Megkóstolta, és egy kissé kesernyés ízt vélt felfedezni benne, aminek következtében majdnem kiköpte. Már éppen azon volt, hogy a szőnyegre köpjön, de ezt itt nem tehette meg, így lenyelte. Majd újat kortyolt, és folyamatosan kezdett inni. Így már egyre kevésbé érezte a kesernyés ízt, és mire észrevette hogy nem is zavarja az ital íze, az elfogyott. Így lerakta az asztalra a poharat, és a férfire nézett, hátha mond még valami érdekeset.
|
|
|
Hotelek
May 12, 2009 16:48:25 GMT 1
Post by Darth Sion on May 12, 2009 16:48:25 GMT 1
Érdekfeszítő? Nem értem mi ebben az érdekfeszítő de lényegtelen. Férfi felállt majd az ablakhoz sétált. Nem tetszett neki, hogy nem feleltél a kérdésére, de hát ez van. Ő nem olyan féle mint te, hogy kérdésre kérdéssel feleljen. - Hm, a nevem Eran! Most viszont válaszoljon nekem! Miért akarod megölni? Valami más is van a háttérbe netán? - Hiszen volt joga tudni, minden apró részletet a múltadról. Már csak azért is, hogy tökéletesen megbízhasson benned.
//Srry inaktivitásért, de tudod az okát :S//
|
|
|
Hotelek
May 12, 2009 19:29:01 GMT 1
Post by Daran Denmar on May 12, 2009 19:29:01 GMT 1
- Tudja Eran... Ezt másnak nem nagyon árulnám el, de amikor elhagytam a bolygóm, és Raxel rám talált mindent megtett hogy jó fejvadász lehessek. De akkor még nem tudtam hogy csak ki akar használni, hogy elvégezzem a piszkos munkát. De arra is csak később jöttem rá, hogy azt mondta hogy 50-50 -ban osztozunk. De ő nekem csak 10 %-ot adott. Ezek a fő okaim... És persze hogy csak úgy itt hagyott... - Magyarázott, és odasétált a férfihez, hogy meglesse mit bámul. Majd ismét eszébe jutott valami. - És ön... Nem tudja hogy most hol lehet ő? Mivel nagyon szeretnék rajta bosszút állni, és ha más ölné meg, én azt is megölném aki kinyírta Raxelt... Így hát mindenképpen én, első kézből akarom megölni! - Mondta ismét, és visszaült a kanapéra.
|
|
|
Hotelek
Jun 10, 2009 19:24:08 GMT 1
Post by Darth Sion on Jun 10, 2009 19:24:08 GMT 1
Érdekes sztori, ám csöppet sem megható. Érdekes reakciója a férfinak. - Minden 2. efféle munkában dolgozó ember ezt tette volna. - nagyot sóhajtott majd a szemedbe nézett. - De ha ez minden vágyad. Tudok egyet s mást róla. Sőt, többet mint gondolnád. - Tekintete rideg volt, s mintha besötétült volna a szoba. - Tehát, eltudlak vezetni oda, ám a megölésébe nem segíthetek. Az a te feladatod lesz. Ha készen állsz indulhatunk is.
|
|
|
Hotelek
Jun 11, 2009 12:20:42 GMT 1
Post by Daran Denmar on Jun 11, 2009 12:20:42 GMT 1
[red]Daran végighallgatta a férfit, majd ránézett. - Uram. Ha maga tényleg tudja hogy hol van Raxel, akkor feltétlenül meg kell mutatnia. - Mondta a férfi, és kitekintett az ablakon, ahol a sok ember már szinte parányinak tűnt. Aztán ismét ránézett a férfire. - De kérem...- Sóhajtott. - Tudja azért én szerettem a társaságát, és jó barát volt. De miután otthagyott, azóta csakis az a célom, hogy őt megöljem.- Mondta, és már egy kissé komolytalanul, és csillogó szemekkel nézett a férfire.- Akkor mikor indulunk?[/red]
|
|
|
Hotelek
Jun 11, 2009 16:46:42 GMT 1
Post by Darth Sion on Jun 11, 2009 16:46:42 GMT 1
A férfi csak hangosan nevetett, majd elmondta véleményét feléd. - Bosszú! Csak a bosszú! Te életed is erről szól? - Nem várta meg míg válaszolsz, előkapta kulcsát, s kihaladt veled az ajtón. Lent egy sikló várt rátok, amibe be is szállt az újonnan szerzett társad. - Amennyiben minden eszközöd megvan, hogy végrehajtsd a terved, csak szállj be mellém, és indulás.
//Na most, vagy a jelenlegi fegyvereidet használod fel, vagy elmész a boltba s a credieidből megveszed ami kell!//
|
|
|
Hotelek
Jun 12, 2009 11:59:25 GMT 1
Post by Daran Denmar on Jun 12, 2009 11:59:25 GMT 1
[red]Daran nem értette min nevet a férfi, majd az elmagyarázta neki. - Nem csak a bosszúról szól.- Mondta a férfinek.- De a többit nem árulhatom el.- Mondta, majd ment a férfi után a földszintre, és megmutatta neki fegyvereit, majd azt mondta: - Nekem tökéletesek a fegyvereim, amik megvannak, úgyhogy indulás!.- Mondta, majd bepattant a férfi mögé.[/red]
|
|