|
Utcák
Dec 3, 2008 20:57:01 GMT 1
Post by G0-T0 on Dec 3, 2008 20:57:01 GMT 1
Az utcák.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 13:50:08 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 22, 2008 13:50:08 GMT 1
Bein, most, hogy új helyen van, meg kell ismernie a környezetet alaposabban. El is indult egyedül ki az utcákra, bár tudta, óvatosnak kell lennie, hisz Jiro még a nyomában van. Miközben az utcákon sétál alaposan körül néz, képben legyen mi, hol van. Bein tudta azt, hogy itt vannak aztán érdekes fazonok, de mégsem félt egyiktől sem. Bár sokan csúnyán néztek rá, ez azért is lehet mert talán jóval kevesebb itt a zabrak mint a hutt. Bein talán még turista látványosságnak is megteszi. Minden esetre, minden fegyvere nála volt, ha szükség lenne rá.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 13:57:39 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 13:57:39 GMT 1
Bein hologram kivetítője rezegni kezd. Elrejtőzik, mert úgy gyanítja hogy Jiro talált rá, és mikor egy nagy konténer mögött elrejtőzik, bekapcsolja a hologramot. Egy Hutt az, azonban nem Jiro. A Hutt a hattin, a Huttok nyelvén beszél hozzá.
-Achuta! Dolpee kikyuna, Naargaz! Tacha na brohta Jiro. Murishani Beino Kvuarino, bona nai kachu. (Üdvözletem, a barátod vagyok! A nevem Naargaz, én vagyok Jiro testvére. Bein Quilan fejvadész, úgy hallottam gondjaid vannak.)
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 14:05:25 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 22, 2008 14:05:25 GMT 1
Miközben sétálok a hologram kivetíetőm megcsörren. Egy széles magas konténer mögé szaladok, hogy még véletlenül se keltsek bajokat. A hologram kivetitőn egy hutt jelenik meg, majd a maga nyelvén szól hozzám: - Üdvözletem, a barátod vagyok! A nevem Naargaz, én vagyok Jiro testvére. Bein Quial fejvadész, úgy hallottam gondjaid vannak. - Jiro testvére vagy, és békés szándékkal hívtál? Mennyire szabadna megbíznom benned, főleg, hogy egy nagyhatalmu huttnak vagy a testvére? És miért keresel engem? - [/color]Bein kicsit gyanakvó volt, a hutt felé. Gyorsan feltette minden szükséges kérdését, majd körbe nézett, hogy nem a figyeli valaki őt, hátha egy csapda.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 14:12:07 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 14:12:07 GMT 1
A Hutt arckifejezése semmit sem változott, azonban a kivetítőn most egy körszakállas férfi jelent meg.
-Üdvözletem! Elnézést hogy én beszélek, de tudja, Naargaz úr nem ismeri olyan jól a Galaktikus Közöst. Így én fogok önnek magyarázni, és fordítani önöknek egymás szövegét. Na szóval, Naargaz úr szeretne önnel beszélni, üzleti ügyben a saját éttermében, amit Dicsőséges Ékszernek hívnak. Öntől, nagyjából pár utcával lejjebb van. Menjen oda, és ott majd megbeszéljük a többit. Naargaz úr szeretné, ha ön nekünk dolgozna. Lényegében ennyi, igen bőségesen meg jutalmazná önt.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 14:19:46 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 22, 2008 14:19:46 GMT 1
A hologramon képbe jött egy jóval szimpatikusabb férfi, aki próbálta fordítani Bein és a hutt között folyó kommunikációt. Egy étterembe hívták Beint bár ez nem nézte jó szemmel a zabrak. Azért tudta, rövidesen új munkaadót kell keresnie, azért mégsem egy huttot kivánt volna. De ilyen az élet, ami muszáj az muszáj. Bein felelt az öregembernek, hogy közvetítse a huttnak: - Ha ez még véletlenül sem csapda, akkor ... - kicsi levegőt vett, majd folytatta - akkor, azt hiszem elmegyek abba az étterembe.[/color] Bein kicsit nehez mondta, mind ezt ki de még is kell neki állás, a lopott pénzből nem tud elélni mindvégig.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 14:30:15 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 14:30:15 GMT 1
A férfi eltolmácsolta a szöveget a Huttnak, aki válaszolt rá, majd ezt lefordította a férfi.
-Jöjjön csak! Majd felkeresem önt, ha betér az étterembe. És majd a színfalak mögött megbeszéljük a többit. - a hologram kikapcsolt, ezzel le volt zárva a beszélgetés.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 16:33:14 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 22, 2008 16:33:14 GMT 1
Beint érzése szerint szivesen várják az étterembe, bár a körszakállas idegen csak annyit mondott a zabraknak, hogy 3 utcával arrébb található az étterem. Azért ez nehézségeket okozhat, de bein van annyira talpra esett, hogy megtalálja az éttermet. Miután a eltűnt a hutt és az ember a kivetítőről bein gyorsan kipattant a konténer mögül majd elindult felkeresni az éttermet. Egyenesen előre ment, hátha ott találja az éttermet. - Egy utca, két utca, három utca. Itt kell lennie valahol! - Bein meg is találta az éttermet. Szép díszes étterem kívülről, már csak azt kell tudni mit hoz a belseje. Bein bement szépen kicsicsázott, nagy és széles ajtón.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 20:39:16 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 20:39:16 GMT 1
Bein hamar meg is találta az éttermet, és be is lépett rajta. Az étterem lila színű lámpái miatt sötét lila árnyalatban világították be az éttermet. Sok ember volt bent, és még több nonhumán. Twi'lek pincérnők falatnyi ruhácskákban járták az asztalokat. Az egyik pincérnő, aki meglátta Beint, megszólalt, miután közel ment hozzá.
-Jöjjön kérem, már vártuk. - a nő máris leültette egy székhez a férfit, és megkérdezte, hogy szeretne-e rendelni valamit?
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 21:34:46 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 22, 2008 21:34:46 GMT 1
Bein betért az épületbe ami szép díszes volt lilás árnyalatban. A Twil'lek pincérnők laza öltözetben(, hogy úgy mondjam), szolgálták fel az ott rendelőket. Egy Felszolgáló oda fáradt beinhez majd kedves hanggal kérdezte tőle: - Jöjjön kérem, már vártuk. - Bein oda sétált a pincérnővel az egyik asztalhoz, mintha az az asztal csak beinre várt volna. Mindegyik másik asztalnál már ültek esetleg ki volt téve rá egy "foglalt" tábla. Bein le ült az asztalhoz majd a Twil'lek pincérnő ismét megszólítja a zabrakot. - Kiván e valamit rendelni? - Igen, egy Ebla sört legyen szíves.- Bein várta az italát közben alaposan körbe nézett a terembe persze nem forgolódva, még véletlen sem szegné meg az e fajta etikettet. Sok volt a teremben a non humán alak, talán hősünk otthon érezheti magát.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2008 23:48:58 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 22, 2008 23:48:58 GMT 1
Miközben Bein vígan iszogatta a sörét, megfigyelte hogy páran a swoop-motor verseny kijelzőket figyelik. Tehát itt is népszerű ez a fajta száguldás. Voltak, akik Pazaak kártyajátékot játszottak magas összegű tétekben. Hát igen, ők megtehetik.
Pár percbe sem telt bele és felbukkant az a körszakállas, meglepően szőke hajú és szakállú férfi, aki fordította Naargaz a Hutt mondatait. -Jó estét! A nevem Loono Afirca, Naargaz úr bizalmasa és tolmácsa vagyok immáron tizenöt éve. Nos...- itt halkabbra vette a szöveget és gyanúsan körbenézett.
-...Naargaz úrnak nagyon jól jönne a segítsége. Mivel, a két Hutt bűnbáró között már régóta nincs valódi testvér kapcsolat. Titokban egymásnak próbálnak mindenhol keresztbe tenni. nem tudom, mi az oka a testvérviszálynak, de... mindketten egymást tekintik a legfőbb ellenségnek. Nem maga az egyetlen, aki elpártolt Jirótól. Sokan mások is vannak Naargaz úr magánseregében, akik korábban Jiro úr zsoldosai és fejvadászai voltak. Jiro úr minden bizonnyal már számításba vette azt is, hogy ön Naargaz úrnak fog dolgozni. Ami a fizetését illeti, nálunk akármikor élhet, és ehet. Ezt a pluszt biztosítja Naargaz úr azoknak akik neki dolgoznak. A pénzt pedig amit kap, fegyverkezésre költi.
|
|
|
Utcák
Dec 23, 2008 9:50:43 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 23, 2008 9:50:43 GMT 1
Bein megkapta a sörét, amit ízlelgetve kortyolgatott. Itt aztán tényleg minden alak megfordult, első ránézésből sok swoop verseny rajongók, és színvonalas pazak játékosok, akik magas tétekkel ölik egymás idegeit. Bein is kedvelte a swoop-motor versenyeket de most eszébe se jutott épp versenyt nézni, főleg hogy hozzá fáradt a körszakállas alak, akit még a hologram kivetítőn látott. Szőke haja volt, amit egyáltalán nem gondolt volna bein. Furcsa is volt most így élőben, ember nagyságban látni. Rövidesn be is mutatkozott körszakállas "tolmács" majd halkan azt is oda súgta, hogy a Jiro, és Naargaz között sosem volt jó a kapcsolat. Végülis erről beszélt végig, csak részletesebben és persze, hogy dolgozzak neki, ahogy az várható volt. - Szivesen dolgoznék Naargaz úrnak, és a lényegre térve. Mit kéne jelen pillanat ezért tennem? -[/b] Bein nem habozott, egyből a lényegre tért.
|
|
|
Utcák
Dec 23, 2008 16:02:16 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 23, 2008 16:02:16 GMT 1
Egy twi'lek felszolgálólány még két sört hozott az ''üzlettársak''-nak. Loono elkezdte kortyolgatni, majd csak ezután felelt.
-Nos, mivel egyértelmű, hogy ön nem Jiro úrnak kémkedik, ezért könnyű dolga van. Nem kell bizonyítania rátermettségét, azonban lenne itt egy küldetés. - ivott egy kortyot, majd folytatta.
-Jiro úr amellett, hogy a testvérével veszekszik, terjeszti saját klánja hatalmát, és ezúttal igyekszik vállalkozásokat nyitni a Köztársaság bolygóin. Például legutóbb tudomást szereztünk arról, hogy az Onderon bolygón akar létrehozni egy orvosi rendelőt, melyet titokban mérgek készítésére használna fel. Az ön feladata, hogy felkutassa és egyben megsemmisítse az ott tevékenykedő sarlatán doktort. Modib Kudaarnak hívják, ródiai. Legyen vele óvatos, testőrei is vannak.
|
|
|
Utcák
Dec 23, 2008 18:32:05 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 23, 2008 18:32:05 GMT 1
Bein jó szível fogatta, hogy még egy sört hozott a Twil'lek, és bízott benne, hogy nem kell kifizetnie a plusz adagot. Loono megbízott a zabrak fejvadászban és egy küldetést is rábízott hősünkre. Elmondta a körszakállas férfi, hogy Jiro a hatalmát próbálja minél hatalmasabbá tenni, új vállalkozásokat nyit a köztársaság területén. Legutóbb az Onderon nevű bolygón nyitott egy betegellátó rendelőt, ahol nem a a betegek ellátása az elsődleges cél, hanem veszélyes mérgek elkészítése. Bein feladata, hogy az ott tevékenykedő doktort likvidálja akit Modib Kudaarnak hívnak. Bein fejében máris kibontakozott egy terv de volt még pár kérdése Loonohoz. Kortyolt egyet söréből majd feltette kérdéseit körszakállas barátunkhoz. - Értem. De lenne itt még pár dolog. Sajnos nem rendelkezem olyan járművel, ami ekkora távokat képes lenne megtenni. Pilóta segítségem bár van, azért egy gépet szeretnék magamévá tudni a küldetés végéig. - Bein kortyolt még egyet söréből, majd körbenézett a terembe és folytatta- És még annyi, ha a tervem beválik, akkor a rendelőt úgy hagyam teljesen üresen lakatlanul? - Bein összekulcsolta a két kezét, könyökét letette az asztalra majd száját eltakarva tartotta két kezét.
|
|
|
Utcák
Dec 27, 2008 18:40:20 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 27, 2008 18:40:20 GMT 1
-Javaslom a tömegközlekedést, uram. - mondta egyszerűen Loono. Kortyolt egyet a söréből, majd folytatta a szövegelést.
-De két testőr már várni fogja önt a kikötőnél. Jól képzettek, önhöz hasonlóan korábban Jiro úrnak dolgoztak, illetve szöktek el tőle. Ők fognak segíteni önnek.
|
|
|
Utcák
Dec 28, 2008 16:49:26 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 28, 2008 16:49:26 GMT 1
Tömeg közlekedés? Ennél azért többet vártam, de hát a testőrség azért kielégíti vágyaimat!^^ Bein kortyolt még egyet söréből, sóhajtott egyet és elkezdte mondanivalóját. - Rendben! Bár segítségre kevésbé lenne szükségem mint járműre, de megteszi ez is. Akkor a rendelővel mi legyen, ha a küldetés sikerül? -Bein hátradőlt székében, és úgy érezte, nem lesz nehéz ez a küldetés.
//ennyi jött most srry :S //
|
|
|
Utcák
Dec 30, 2008 16:08:58 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 30, 2008 16:08:58 GMT 1
A szőke tolmács ismét kortyolt egyet a söréből, és megvonta a vállát.
-Véleményem szerint ez már nem a maga dolga. Javaslom legyen gyors, elvégre az Onderon Köztársasági tartomány. Ha a rendőrök elkapják, szép nagy zűrbe keverhet mindannyiunkat.
|
|
|
Utcák
Dec 30, 2008 23:12:59 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Dec 30, 2008 23:12:59 GMT 1
Bein elgondolkozott, hogy ez a válasz arra utal, hogy hagyja üresen. Minden bizonnyal ha nem az én gondom akkor muszáj lesz. Bein megitta a maradék pár cseppet söréből majd Loono-hoz szólt még egyszer. - Rendben! Akkor ha nincs más hátra indulnék! -[/color] Bein felállt a székről, s már csak arra várt, hogy a körszakállas férfi jelt adjon az indulásra. Bár Beinnek volt már pár, ehhez hasonló kalandja, még is izgult, mint ahogy a Jirotól kapott első küldetésénél is. Ha az első küldetést jól csinálod, bevágódtál a megbízódnál. Ez fontos, így beinnek nem szabad hibáznia.
|
|