|
Utcák
Dec 3, 2008 15:24:14 GMT 1
Post by G0-T0 on Dec 3, 2008 15:24:14 GMT 1
A menekült szektor utcái keskenyek, és általában elég büdösek, a főtéren egy- átlagos emberek számára - hatalmas lyuk tátong, amit korlátok vesznek körül.
|
|
|
Utcák
Jun 8, 2009 18:27:09 GMT 1
Post by Redon Migmir on Jun 8, 2009 18:27:09 GMT 1
Amikor Migmir kilépett az utcára egyből megcsapta annak a hatalmas bűze. Nem volt a Jek’Jek Tarban sok időt mégis elszokott a menekült szektor bűzétől. Amint hozzászokott a bűzhöz beült a férfi siklójába. Amint kényelmes helyzetbe ült megszólalt: - Ha megszöktél Olev elől akkor szerintem nálad jobb csali nem igazán van. Ebből jön egy terv ötletem. Elmegyünk, veszünk néhány aknát és lopakodó mező generátort. Azután elmegyünk a bázisához. Telepítjük, az aknát az ajtó elé s miután odébb állok, egy fedezék mögé te lekapcsolod a mező generátort. Bekiabálsz hozzá, hogy legyen elég bátor és jöjjön ki. Ha szerencsénk van, az akna elintézi, ha nem akkor én a mesterlövész puskával megpróbálom elintézni. Persze ha kérhetlek te is segíts bele.
|
|
|
Utcák
Jun 10, 2009 19:15:57 GMT 1
Post by Darth Sion on Jun 10, 2009 19:15:57 GMT 1
A melletted ülő férfi figyelmesen hallgatta terved, ahogy beindította a motort, s elindult. Kellemes tempóval szállt fel, majd elmondta a véleményét. - Én csalinak? - sóhajtozott - Ha kell be is vállalom, ám a terv azon része, miszerint bekiabálok hozzá, nagyjából megvalósíthatatlan. Biztos, hogy nem egyedül jön ki, testőrökkel esetleg, ám a legvalószínűbb, hogy ki sem jön, akármilyen gyávának is nevezed. - Alig vetted észre, de már jó pár km-ert megtettetek s egy fegyver bolthoz értetek. Könyökét lazán f a jármű ajtajának támasztotta, s intett egyet neked. - Vedd meg ami kell! Én itt megvárlak! Ja és mégvalami! A lopakodó mező generátort el is felejtheted, illegális árú, s 10.000 credit alatt nem kapsz belőle! - Kacsintott gúnyosan majd az utcán járókelő embereket figyelte. //Na most, úgy gazdálkodj, hogy egytől-egyik kikel fizetned a crediteidből. Itt megtalálod a keresett termékek árát.//
|
|
|
Utcák
Jun 15, 2009 12:25:33 GMT 1
Post by Redon Migmir on Jun 15, 2009 12:25:33 GMT 1
Migmir bement a boltba. Bent nézelődött egy kicsit aztán odament az eladózóz. - Egy 1500 Creditbe kerülő robbanó aknát szeretnék venni. ~Lehet, hogy venni kéne mást is?~ gondolkodót Migmir. -SZERINTED VEGYEK MÉG MÁST IS?- üvöltötte a férfinek. Utána várta a válaszát, hogy vegyen e még bármit.
|
|