|
Post by G0-T0 on Dec 3, 2008 15:22:16 GMT 1
A Jekk'Jekk Tarr kantin az a hely, ahova az embereknek, és a Niktóknak nem ajánlatos bemenni, főleg azért, mert az ő fajukra ártalmas gázokkal van megtöltve az egész bár. Ellentétben, a más űrlény fajoknak viszont nagyon kellemes környezet, olyan italokkal, és ételekkel, amiket más nem nagyon akarna, és tudna lenyelni.
|
|
|
Post by Redon Migmir on Apr 5, 2009 14:37:14 GMT 1
Migmir beült a Jekk'Jekk Tarr-ba. Szerette ezt ahelyet mert itt a saját alakjában lehetett. A másik indok, hogy ide Olev bíztos nem jön utána mível számára mérgező a levegő.
|
|
|
Post by Darth Sion on Apr 11, 2009 17:18:25 GMT 1
Migmir megkönnyebbülve lépett be a bárba majd az egyik pult előtti székre le is ült. Egy tőle távol álló férfi hosszú őszhajjal, már a Jekk'Jekk Tar-ba való belépés óta figyeli a fejvadászt. Bár Migmir vissza pillantásaival próbálta kifejezni, a bambuló férfinek, hogy semmi közük egymáshoz, az őszhajú csak tovább nézte az alakváltót. Migmir egyenlőre tovább ült, ám a férfi rövid léptekkel haladt a fejvadász felé s közbe a félhomályból kitérve egy furcsa alakú embert látszódott. A emberlétéhez képest elvolt hízva, ám Migmirt még is félelem kerülgette. Mély és rideg hangon szól a fejvadászhoz. - Hm, te egy clawdite vagy ha jól sejtem. Azt hiszem ismerlek valahonnan. - Mondta az őszhajú ember majd kezét álla alá tette s gondolkozott honnan is ismerheti Migmirt.
|
|
|
Post by Redon Migmir on Apr 12, 2009 6:45:27 GMT 1
Migmirt zavarta a férfi de rá se bagózott ~és ha ismer? Sok embert ismerek.~ gondolkodott és tovább ivott. A férfi annyira gondolkodott, hogy Mimgir is elkezdett gondolkodni, hogy honnan ismerheti a férfi.
|
|
|
Post by Darth Sion on Apr 12, 2009 17:22:17 GMT 1
A férfi nagyon berágott Migmirre, illetve annak reagálására. A férfi lenézett a földre és össze húzta szemöldökét. A másodperc töredékei alatt húzta elő fegyverét és szegezte a fejvadászra. - Nem akarok bajt Clawdite, válaszolj nekem, vagy a pokolra küldelek. - Hát valóban oda, mint inkább a menybe. A férfin látszódott, hogy nem viccel képes lenne rá, hogy megölje Migmirt. Jobb ha mihamarabb választ kap a fickó, vagy az a bizonyos fegyver valóban elfog sülni.
|
|
|
Post by Redon Migmir on Apr 14, 2009 10:50:55 GMT 1
Migmir meglepődött a fegyver láttán. A férfiból kinézte, hogy lelövi ezért a biztonság kedvéért megpróbálta elérni a vibrópengéjét, de nem húzta elő csak megfogta. -Igen Clawdite vagyok de nem hiszem hogy ismerem.-mondta Migmir minél nyugodtabb hangon mintha ez nála minden napos lenne. Remélte, hogy a férfi meg lesz elégedve a kérdéssel illetve, hogy nincs itt ismerőse a férfinak. - Ihatok egy kicsit mert a fegyver láttán kiszáradt a torkom?- kérdezte Migmir mert egy fegyver láttán ami nem a sajátja rossz emlékek kötik.
|
|
|
Post by Darth Sion on Apr 28, 2009 17:10:14 GMT 1
A férfi morcos tekintetet vágott, úgy látszik nem érzed, hogy nem érdemes viccelődnöd a férfival. - Idefigyelj Clawdite, ne szórakozz velem... Én is Olev-től menekülök, és mintha láttam volna egy képet rólad egy fotógyűjteményébe. - Most elhalgatott, közelebb hajolt hozzád, majd oda súgta. - Vérdíj van a fejeden barátom! Egy csónakban utazunk... Csak, hogy én nem rég szöktem el előle. Együtt kéne dolgoznunk, mit szólsz hozzá? - Véletlen egybeesés vagy valami csavar van a dologba? Járj utána!
|
|
|
Post by Redon Migmir on Apr 30, 2009 17:55:58 GMT 1
Migmir meglepődött vérdíj egy fejvadász fején? Meglepő fordulat az életében. -Tetszik az ötlet, de megkérhetem, hogy tegye el a fegyvert. Ha elteszi akkor pedig lécíves mondja el a tervét. Mivel önnek sikerült elszöknie előle akkor bizonyára van terve.- miközben mondta Migmir azon töprengett, hogy bújhatótt át egy fejvadász karmai közt mert az nem egy könnyű dolog.
|
|
|
Post by Darth Sion on May 12, 2009 16:56:43 GMT 1
Terv, minek az? Egy jó fejvadász az ösztönzőire hallgat, ha arról van szó. Bár most valóba szükség lesz valami olyasmira! - Még nincs tervem... Hisz mindez csak most jutott az eszembe! De, most egy jó tervet kieszelhetnénk, ami mindkettőnknek hazai lenne. A lényeg, hogy okozzonk a barátocskánknak egy kis gondot.- Kacsintott közben feléd.
|
|
|
Post by Redon Migmir on May 15, 2009 21:04:29 GMT 1
-Gondolom tudod hol a bázisa ha meg szöktél onnan. Első terv oda menni és szét lőni mindenkit. Második terv csak őt szét lőni. Nekem az első terv tetszik a legjobban de mivel mind ketten elakarjuk intézni össze kell fogni. Ennek a része, hogy megbeszélem veled, hogy mit akarok vele tenni.
|
|
|
Post by Darth Sion on Jun 7, 2009 14:39:21 GMT 1
A férfi fülig érő mosollyal reagált, a "non-humán" tervedre, bár ha jobban belegondol a lényeg benne van. Azért mind ennek a kidolgozása idő, amennyiben nem akarod, hogy pár bandita eledeleként végezd. - Érdekes gondolkodási el! Ám nem értem....Hogy lehetsz még mindig életbe, ha ilyen tervekkel állsz elő. Erőszak nélkül biztos nem ússzuk meg a dolgot! De még sem mehetünk be egy -erődítménynek is mondható- bázisba, ahol hemzsegnek a pénz éhes rossz fiúk... Egyszóval valahogy ki kell csalogatni onnét! Most pedig jobb ha útnak is indulunk! - Azzal kisétált az ajtón. A kocsma előtt egy zöld színű sikló állt, láthatólag jól felszerelt. A férif bele is pattant majd várta, hogy beszállj mellé
//A következő postod az utcákra mennyen!//
|
|