|
Post by Kavar mester on Dec 2, 2008 18:00:34 GMT 1
Coruscant szegényebb emberei itt élnek. Nagy a bűnözés, könnyű elrejtőzni.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 17, 2009 14:24:50 GMT 1
Mikor Werox és Alex megérkeztek az alsóbb rétegekhez,hatalmas szegénység fogadta őket.Sok civil az utcán lakott,a bűnözés mindennapi volt,gyilkosságok,rablások,fekete kereskedelem és még sok más.-Gondolod hogy erre lehet a nagyapád?-Kérdezte Alex. Nem nagyon akarta elhinni hogy egy jedi ide rejtőzzön bár itt jól ellehet bújni. -Szerintem kezdjünk el kérdezősködni,gondolom a creditek hasznosak lesznek itt-Mondta végül.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jan 18, 2009 0:12:34 GMT 1
- Van itt pár ház, nem emlékszem melyikben lakott.... Ő nem volt szegény, sőt! Elég gazdag volt, csak itt el lehetett rejtőzni.... Másokkal se igazán beszélgetett, nem hiszem, hogy sokan ismerik, úgy meg nem kérdezhetünk rá, hogy.... Tudod, hogy gondolom.... * Mondta halkan, majd meglátott egy nagy, barna házat. * - Ott... Az a ház! Ott lakott! Gyere!
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 18, 2009 13:52:57 GMT 1
-Mennyünk..remélem még mindig abban a házban bújkál,mert nem valami bizalomgerjesztő idelent. Mikor odaértek a házhoz Alex bekopogott és reménykedett benne hogy egy Jedi fog nekik ajtótnyitni.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 23, 2009 19:05:35 GMT 1
Senki sem nyit ajtót. Ezután Werox dönt úgy, hogy utat vág maguknak fénykardjával. Miután az ajtón sikerült egy hatalmast rést vágni, Alex ment előre. Sötét volt. Nagyon sötét. Ezért mindketten felkattintották a fénykardjukat, hogy lássanak is valamit a nyomasztó sötétségben. Hamarosan vízcseppeket is hallanak. Ebből arra következtettek, hogy csőtörés lehetett a közelmúltban. Végül érzik, hogy zavar van az Erőben. Valami nem stimmel itt, nagyon nem. Ahogy egyre inkább haladnak, úgy egyre inkább furcsát érzékelnek. Dögszagot. De sehol semmi kapcsoló amit fölkapcsolva fényhez jutnának.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 23, 2009 19:29:18 GMT 1
Alex ment elöl. Fénykardja mint egyetlen fényforrás,vibrált a kezében. Rendkívül nyomasztó érzés fogta el mindkét Padawant.
Nézzünk szét a házba de legyünk óvatosak először nézzünk szét itt lent majd mennyünk fel az emeletre
Alex nem akart szétválni hiszen tudta még nem tudnak egyedül sokra menni,össze kell dolgozniuk.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jan 28, 2009 18:09:16 GMT 1
* Weroxnak hirtelen elkezdett fájnia a feje és majdnem összeesett. Látta, hogy már járt itt valaki, aki még mindig itt lehet. Sajnos pár törött üvegen, székeken és bogarakon kívül nem látott semmit. Hirtelen megfordult és Alexre kiáltott. * - Ugorj! * Mondta, majd ő is lehasalt. *
// Bocsi, hogy így előrevittem, ha akarjátok javítom. //
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 28, 2009 20:20:52 GMT 1
Alexnek nem kellett kétszer mondani.Mivel bízott a társában és tudta hogy Werox nemhiába kiabál össze-vissza,õis hasra vetette magát és várta hogy mi történik.Közben erõsen fogta kardja markolatát,használatra késszen. Mi az?-Kérdezte kicsit izgatottan.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 28, 2009 21:48:02 GMT 1
Nem történt semmi, ezért a kis csapat folytatta az útját előre. Végül elértek egy ajtót, amit a fénykardjuk segítségével nyitottak ki. Ott már volt a falon egy kapcsoló, és Werox fel is kapcsolta. A látvány nem volt kellemes. Werox nagyapja szétdarabolva feküdt szanaszét, és a véres szervein legyek mászkáltak. Nagyon büdös volt. És rémisztő. Úgy tűnik, a hulla már hónapok óta így lehet. Tehát már valaki jóval előttük itt járt. Mindkét Jedi lekapcsolta a fénykardját. Semmi értelme nem volt annak hogy védekezzenek vele. Átkutatták a termet és megtaláltak egy kis dobozkát, amiben két fénykard kristály volt. Egy lila és egy zöld.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 29, 2009 13:42:34 GMT 1
Alex bal kezét a szája elé helyezte mert kezdett rosszul lenni az undorító látványtól és szagtól. Mikor átkutatták a helyiséget egy kis dobozra bukkantak amiben két fénykardkristály volt.Alex fogta a lilát és elvette.
Tessék itt a másik,rakd el hátha szükséged lesz még rá. Szerencsétlent már egy jóideje megölték,egy test pár nap alatt nem rohad így el...Talán térjünk vissza Bastillához és jelentsünk neki.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jan 29, 2009 15:30:22 GMT 1
* Weroxot nem lepte meg a látvány, érzelem nélkül lépett be, mintha tudta volna, hogy ez fogja fogadni. Elvette a zöld kristályt, majd megszólalt. - Keressünk még valamit, hátha találunk nyomot, hogy ki ölte meg, vagy valami mást.... És közben figyelj, hátha jön egy váratlan vendég.... Érzem, hogy van itt valami.... Mintha figyelne valaki.... Lehet, hogy tényleg vissza kéne menni....
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 29, 2009 17:47:55 GMT 1
Alex bólintott majd kilépett a szobából hogy amég Werox nyomokat keres a szobában addig õ körünéz a ház többi részébe.Közben résen volt mivel õsem érezte valami baráttságosnak a helyet.Legszivesebben már rég visszatért volna Bastillához beszámolni a történtekrõl,de bízott benne hogy végül csak találnak valami nyomot.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 30, 2009 0:30:41 GMT 1
Miközben Werox kutatott, talált egy kis hologram lemezt. Mázlija volt, hogy talált hozzá egy lejátszót is. Miután beindította, egy ember nagyságú holografikus Sith Lovag képe jelent meg. Fekete csuklyás köpenyt viselt. Dupla-pengés fénykardja pedig a derekán lógott. A hologram hang és kép minősége nem volt valami tökéletes, azonban így is jól lehetett hallani a Sith beszédét.
''Itt Qudar Le-Drake Lovag beszél, az üzenet Nihilus mesternek szól. Utasítást kaptam hogy öljek meg egy itt élő Jedi Lovagot, azonban mire ideértem, már láttam hogy mások lemészárolták. Azt hogy kik voltak, nem tudom, de azt igen, hogy meg kell találnom őket és ha megtaláltam mindannyiukat... akkor megmutatom hogy nem illik packázni egy Sith-el. Egy biztonsági kamerán láttam ahogy végeznek a Jedivel, és ezek az alakok furcsa jelképeket viseltek magukon, amikhez hasonlókat Ossuson láttam. Ezért a következő utam erre a hitvány Jedi-bolygóra vezet. Felgöngyölítem ezt a dolgot. Qudar Le-Drake kiszáll.!''
A hologram kikapcsolt. Ezek szerint a Sith az Ossus bolygóra utazott tovább.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 30, 2009 11:35:03 GMT 1
Miután Alex alaposan átkutatta a házban található összes szobát,de nem talált semmi említésre méltót,visszament Weroxhoz hátha õ szerencsésebb volt.Ígyis volt Werox rátalált egy hologramm lemezre amihez szerencsére egy lejátszót is talált.A felvételben egy Sith volt aki Nihilus mesternek akart jelenteni.Úgylátszik nem õ volt a Jedi gyilkosa és õis megakarja találni a bûnösöket.
Nem szabad hagynunk hogy a Sith találja meg a gyilkosokat,talán tõlük megtudhatunk pár fontos dolgot.Bár már amilyen régen történt az eset lehet hogy már végzett velük.Nincs arról semmi hogy mennyivel elõttünk járt itt a Sith..De talán szerencsénk lesz és ha elmegyünk miis arra a bolygóra akkor rábukkanunk azokra akik ezt a szõrnyûséget tették. Mi legyen? Szóljunk elõtte bastillának?
|
|
|
Post by Werox Nold on Jan 31, 2009 14:39:03 GMT 1
* Werox kicsit furcsállta a helyzetet. Nem értette, hogy miért nem mindegy a Sithnek, hogy ki öli meg, ha halott. Talán akart Tőle valamit. * - Nem tartom szükségesnek.... De... Mégis... Vissza kell mennünk, különben nem tudunk elutazni Ossusra.. * Werox elindult az ajtó felé és várta, hogy Alex is menjen.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 31, 2009 14:46:29 GMT 1
Alex bólintott,majd elindult Werox után ki az ajtón.Visszaindultak egyenesen a Jediközpontba,hogy jármûvet szerezzenek és eltudjanak jutni a bolygóra.1-2 óra barangolás után elérkeztek a köztársasági dokkokhoz,hogy ott kérjenek egy hajót Bastilla felhatalmazása által és elmennyenek az Ossusra.
|
|