|
Post by Kavar mester on Dec 2, 2008 16:29:44 GMT 1
A főváros. Itt bonyolódik le a bolygó irányítása is, valamint itt vannak a házak, a kikötő és a helyi szórakozó helyek is. A szavannák nem a legbiztonságosabb helyek.
|
|
|
Khoonda
Dec 18, 2008 22:02:11 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Dec 18, 2008 22:02:11 GMT 1
Daniel megérkezett a Dantooine fõvárosába, ahol a nagyobb tömeget elkerülve egy csendesebb park felé vette az irányt. Meditálni akart mielõtt elkezdne Jedik után kutatni. Tudta, hogy az kitisztítja a fejét vagy akár megérezhet olyan dolgokat, amiket most nem. Keresett egy kisebb füves területet és leült. ~ Koncentrálj! ~ mondta magában. Kiterjesztette az Erõt a környezetében. Kisebb kavicsok kezdek felemelkedni körülötte. Remélte, hogy sikerült olyan helyet találnia, ahol nem látják meg mások. Nem érzett semmit. Viszonylag rövid fél órás meditálás után abbahagyta a folyamatot. Tudta, hogy ez most így nem megy. Mindenesetre ha van a közelben Erõérzékeny élõlény biztosan éreznie kellett a jelenlétét. Ebben az egyben bízott miközben haladt elõre az egyik forgalmas utcán.
|
|
|
Khoonda
Dec 19, 2008 14:13:04 GMT 1
Post by Kavar mester on Dec 19, 2008 14:13:04 GMT 1
Az ifjú Jedi hiába meditált, nem bukkant az Erő nyomaira. Talán a Jedi, akit keres, már halott. Vagy csak igyekszik álcázni az erejét. Akárhogy is lehetett, figyelmét felkeltette két fiatal, szőke nő beszélgetése akik tőle hat méterre ültek egy padon.
-Ez biztos? -Persze! A nagyapám azt mondta, hogy látott egy öreg twi'leket, aki fénykarddal vágott le három kinrath pókot! -Egy Jedi? Itt? Mi okuk lenne ide visszatérni? Hisz egész Dantooine rühelli őket, mióta Darth Malak lerombolta a bolygó lakott területeinek nagy részét az Enklávéjuk miatt. -Ne is mond, az anyám is mindig erről beszél. De, ha valóban egy Jedi jött ide vissza, akkor vajon mire készülhet? -Nem tudom, de a pletykák gyorsan elterjedtek. Több ember is a keresésére indult. Kicsit sajnálom ezt a Jedit, de 100% hogy meg fogják ölni. -Én ebben nem lennék olyan biztos! Ne feledd: ő egy Jedi, és vele van ez az Erő vagy tudom is én mi... szóval én inkább a nyomkeresőket sajnálom. -És mond, a nagyapád merre látta azt a Jedit? -A Sztyeppéken látta, ahogy pókokat öl.
|
|
|
Khoonda
Dec 22, 2008 19:37:35 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Dec 22, 2008 19:37:35 GMT 1
Ha már az Erõvel nem is, de a szerencsés véletlennek köszönhetõen meghallott egy beszélgetést, amibõl kiderült, hogy lennie kell itt egy Jedinek. Esetleg maga az Erõ küld neki így jeleket. De inkább nem fejtegette ezt a témát, hanem arra gondolt, hogy azonnal a Jedi keresésére indul. ~ Nos ha több ember is ezt a Jedit keresi akkor nem is lesz olyan nehéz megtalálnom. Csak nehogy valami baja legyen. Bár ha képzett lovag akkor semmi gondja nem akadhat ha nem nagy a túlerõ. Mindenesetre a legjobb ha én találom meg legelõször ~ vágott neki az útnak. Több embert és nem embert is megkérdezett, hogy a szavannákon merrefelé élnek kinrath pókok. Amikor nagyjából minden adata megvolt elindult arrafelé, ahol a legnagyobb valószínûséggel utoljára látták a twi'leket. Lézerkardját még mindig elrejtette. Egyelõre nem akarta magát felfedni. Örült volna ha minden baj nélkül megtalálja a Jedit, akivel visszatérhet a Coruscantra.
|
|