Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 2:10:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods vairāk resursa ▞▞▞
▞▞▞ Love \u0026 Pies - Merge 2022 version ▞▞▞
Sākumā jūs piesaista lieliskā māksla, labs stāsts un spēle, taču enerģijas patēriņš padara spēli ļoti īsu. Tāfele arī ātri piepildās, un dažas preces nevar pārdot vai izmest. Man patika, ka reklāmas nebija obligātas. Bet neieteiktu cilvēkiem, kuriem ir daudz vairāk par dažām minūtēm brīvā laika.
Love & Pies - Merge Bulmaca vekg
ES mīlu šo spēli. Vienīgā problēma ir tā, ka enerģija tik ātri pazūd, bet tai ir nepieciešams tik daudz, lai izveidotu dažus priekšmetus. Ja enerģijas uzpilde prasa mazāk laika (piemēram, 5 minūtē), tas padarītu spēli daudz interesantāku un patīkamāku.
Sludinājumi ir laboti.. Liels paldies!! Es neatguvu visu savu enerģiju, ko nopelnīju par visām skatītajām reklāmām, bet vismaz tagad tas darbojas. Vēl jāpapildina enerģija, paceļot līmeni!!! Pagaidām patīk spēle!!!
Love & Pies - Merge እንቆቅልሽ izjp
Augstāku apvienoto vienumu iegūšana aizņem pārāk ilgu laiku, jo dārgakmeņi ir vienīgais veids, kā iegādāties preces, jo īpaši, ja ir tikai viens vai divi veidi, kā tos iegūt, izmantojot maksas sienu. Pārāk daudz papildu burbuļu šādam ierobežotam režģim. Ja vēlaties jauku sapludināšanas spēli, Merge Inn ir daudz labāka
Es jau mīlu šo! Tā ir jauka spēle un unikāls sapludināšanas stils, ko es vēl neesmu spēlējis! Mani ļoti interesē stāsts un varoņi.
Dienas beigās enerģija ir pilnībā jāuzpilda. Naudas domuzīmes atlīdzības varētu būt labākas. Uz beigām ļoti daudz, ja tiek pieliktas pūles, lai tikai iegūtu enerģiju un grozu, ko jūs varat saņemt par brīvu katru dienu
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzzle cuu
Man ļoti patīk spēle, stāsts un bilde ir jauka
Es esmu tik neapmierināts. Šonedēļ esmu iztērējis tik daudz naudas, esmu iegādājies pietiekami daudz vietas, tāpēc man ir 12 vietas, un es nevaru spēlēt. Dēlis VIENMĒR ir pilns un nav ko apvienot. Es tikai gribu zināt, kas notiek muļķīgajā stāstā. Man tas būs jāizdzēš manas garīgās veselības dēļ.
Lai spēlētu šo spēli, jums ir nepieciešama Ījaba pacietība, ja nevēlaties tērēt naudu. Tā ir jautra, un sižets ir interesants, taču spēle ir skopa ar balvām, un jūs nevarat nopelnīt dārgakmeņus. Sarežģītu pasūtījumu izpilde aizņem pārāk ilgu laiku. Pirms tā atinstalēšanas es strādāju pie viena pasūtījuma vairāk nekā divas nedēļas. Smieklīgi. Izstrādātāji, jūs varat darīt labāk.
Nu, jums ir nepieciešams tweek šīs spēles, jo šobrīd tas ir sūdīgi. Spēle ir skaista, taču nepietiek enerģijas, un jūs nevarat skatīties reklāmas, lai iegūtu papildu enerģiju vai restartētu ģeneratoru. Tas ir nepatīkami, jo spēle ir skaista un darbojas tik labi. Bet man ir jāatinstalē
Tas ir vairāk nomākta nekā jautri. Sarežģītas receptes jau pašā sākumā, pietrūkst vietas, priekšmetu klāsts, viss ir paredzēts, lai jums būtu jāpērk, lai atvieglotu neapmierinātību. Nogalina jautrību, ko viņi piedāvā jauks mazais stāsts. Atinstalēta, bet ne tāpēc, ka nav cītīgi mēģinājis izbaudīt šo nelīdzsvaroto spēli.
Fantastiski Man ļoti patīk stāsts un tas, kā izskatās pielāgotās zonas. Spēlēju jau kādu laiku un noteikti iesaku.
Es labprāt šai spēlei piešķirtu augstāku vērtējumu, taču ir pagājusi vairāk nekā nedēļa, un es vienkārši nevaru progresēt. Pēc 5 minūtēm vairs nav ko darīt. Man ir paveicies, ka varu atvērt vienu stāstu dienā. Tas vienkārši ir pārāk daudz gaidīšanas uz enerģiju.
Tā ir jauka spēle, tomēr nedaudz bērnišķīgāka nekā citas spēles, ko spēlēju. Progress ir diezgan lēns. Šķiet, ka atlīdzība nav tik lieliska par visu sapludināšanu, kas jums jādara, lai pabeigtu uzdevumus. Papildu vietu var iegādāties tikai ar dārgakmeņiem, un tos ir ļoti grūti iegūt. Un mans dēlis joprojām ir pilns ar bloķētiem priekšmetiem, kurus es vēl nevaru dabūt, un man tagad ir Lvl 14, tāpēc tas ir diezgan kaitinoši. Spēlei ir potenciāls, taču tā patiešām varētu izmantot dažus uzlabojumus.
Enerģijas trūkums un lēna atjaunošanās veicina ļoti lēnu attīstību
Man patīk šī spēle un vēlos to novērtēt augstāk, taču mana spēle pastāvīgi avarē. Tad man apnīk ar to mocīties. Ja spēle tiks labota, es noteikti novērtēšu to augstāk, taču šobrīd 2 zvaigznes ir labākais, ko varu darīt.
Laba spēle ar lielisku sižetu. Bet es domāju, ka enerģijas dēļ spēle man varētu kļūt garlaicīga. Varat izvēlēties skatīties reklāmas, lai papildinātu daļu enerģijas. Tas liks man spēlēt spēli ilgāk.
Ļoti patīk spēle, buuut.....gaidot, kad tā uzlādēsies, lai spēlētu, tā ir liela sāpe! Tas man patiešām rada vēlmi to atinstalēt!!! Cerams, ka jūs varat novērst šo problēmu, un es to paturēšu un piešķiršu tai arī labāku novērtējumu, jo tas noteikti ir pelnījis labāku! 🥰 Šur un tur nepieciešams tikai labojums. Ar cieņu mīlestības un pīrāgu cienītājs
Es mīlu šo spēli un spēlēju to katru dienu. Mana vienīgā problēma ar to ir, ja vien neesmu gatavs tērēt naudu. Lai kaut ko sasniegtu, ir vajadzīgs mūžīgs laiks. tā arī saka, ka esmu visu salabojis, līdz spēle kļūs vairāk, cerams, ka tā drīzumā būs
Man ļoti patika spēlēt šo spēli, bet es domāju, ka dēlis ir pārāk mazs, un, tiklīdz tas ir pilns un veikals ir pilns, jums ir jāiegādājas vieta. Esmu iztērējis 2 x 5,99 $, lai varētu turpināt spēlēt, bet neesmu gatavs tērēt vairāk. Esmu atinstalējis.
Kāpēc, kad es turpinu pirmo reizi dienā, es pieskaros kādam vienumam DIVREIZ, un tad tā enerģija tiek izlādēta, bet iepriekšējā dienā tas man būs devis daudz vairāk priekšmetu? Tas ir nekonsekventi.šī spēle drīz tiks izdzēsta, ja viņi to neizlabos pēc iespējas ātrāk. tas neļauj jums iegūt labu atlīdzību vai kaut ko citu, kas palīdzētu jums tikt galā ar spēli. tas vienmēr vēlas, lai jūs iegādātos preces. nāc labot šo spēli
Man ļoti patīk šī spēle. Es biju sajūsmā pirmajās spēles minūtēs. Grafika ir pārsteidzoša, un arī sižets ir satriecošs. Noteikti iesaku šo spēli!
Tā ir laba spēle, bet es nevarēju izmantot veikalu, un tas ir tik slikti. kāpēc nestrādāja?
Lieliski . Tomēr stāstā un mākslas darbā varētu būt nepieciešami uzlabojumi.
Labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Man bija jāizdara dažas zvaigznes. Šī spēle aizņem pārāk ilgu laiku un pārāk daudz naudas, lai varētu kaut ko darīt
spēle ir jauka, bet kāpēc jūs izvēlaties sapludināšanas spēli, ir daudz pblm, ko spēlēt bez maksas, un spēle tagad kļūst lēna, patiešām laba koncepcija, taču ir daudz jāmaina
Sākumā man tas patika, bet progresa trūkums patiešām sabojāja manu viedokli. Pavadīt nedēļu, izpildot pasūtījumu, kurā pat nav pietiekami daudz monētu, lai redzētu vienu stāstu, ir pārāk daudz
Enerģijas atjaunošanās notiek ļoti lēni. Kā jau vairums teica, 5 minūtes spēles un STUNDAS gaidīšanas.
ļoti labs stāsts un labs spēles temps
Man ļoti patīk spēle.Mani ļoti kaitina viena lieta, kad 2 gabali sāk mirgot, lai tie būtu saskaņoti. Jā, tas varētu mirgot un apstāties, bet, ja es acīmredzami nevēlos saskaņot divus vienus un tos pašus (un jo īpaši ierīces), tas turpina ieslēgties un ieslēgties mūžīgi. Vai varat noņemt to nepārtraukti mirgojošo?
Es mīlu un ienīstu šo spēli. Tā ir patiešām jauka. Bet, godīgi sakot, ir daudz mīnusu. Pārāk daudz laika tiek tērēts, lai netiktu turpināta, un tas ir pārāk izsalcis naudas, lai spēlētu "bezmaksas" spēli. Lielākoties jums ir jātērē un jātērē daudz, lai virzītos uz priekšu. Lejupielādējiet šo tikai tad, ja jums nerūp daudz, ja vispār, progresēšana nedēļām pēc 2. posma. Tā kā palīdzības sniegšanas reklāmu skatīšanās nav iespējama.Patīk spēle, bet enerģija izsīkst ļoti ātri. Ir veidi, kā to pielāgot. Es iegādājos dimantus vairākas reizes, bet, manuprāt, salīdzinājumā ar citām sarežģītākām spēlēm, tās ir patiešām dārgas (Dienvideiropa), un es nedomāju, ka es vairs pirkšu, jo 100 dimanti ļauj iegūt tikai nenozīmīgu enerģijas daudzumu vai dažas preces. Turklāt vienā ierīcē nevar būt 2 konti, kas ir LIELA problēma. Dizains, stils, ideja, atkarību 10 ; spēle 5, cena 3, sarežģītība 3, konta iespējas 2
ES to izbaudu. Notikumus ir grūti pabeigt, ja neesat augstāk spēlē. Tā ir laba spēle, kurā pavadīt dažas minūtes vairākas reizes dienā, nevis spēlēt vairākas stundas.
Es biju šajā spēlē ilgu laiku līdz šim pēdējam atjauninājumam. Viņiem ir labs stāsts un jauka grafika, tāpēc nebija nozīmes tam, ka sapludināšanas spēle bija īsa atkārtotas uzlādes laika dēļ. Atjauninājumā bija kļūda/kļūme, kas atstāja dažus no mums ārpus svētku izaicinājuma un atņēma iknedēļas izaicinājumu. Izaicinājumi ir vienīgais veids, kā virzīties uz priekšu ar jauninājumiem un dārgakmeņiem. Došu nedēļu, bet paliek garlaicīgi. Kā arī izstrādātājs sagaida, ka mēs tērēsim ar šādām kļūdām?
Labi, es vairs netieku izmests, bet tas ir nedaudz smieklīgi, kā jūs varat viegli izkrāpt enerģiju vai monētas, jo ik pa laikam nedarbojas reklāmas. Pastāv vēl viena savienošanas lietotne, kuru es spēlēju regulāri, un tā ļauj jums nosūtīt surogātpastu tik daudz reklāmu, cik vēlaties, lai katru reizi iegūtu 20 enerģijas vērtas lietas, padarot lietotni nedaudz patīkamu un atskaņojamāku nekā lielākā daļa lietotņu.Bet es domāju, ka What Little man ir atļauts darīt dienu, tas ir kaut kas, lai pavadītu laiku 😑
Man patika stāsts, taču jūs nevarat spēlēt ilgāk par pāris minūtēm, ja vien nemaksājat par priekšmetiem un enerģiju. Es pat nebiju atbloķējis visu sapludināšanas paneli pirms atinstalēšanas 9. līmenī. Atvainojiet par enerģijas kastēm, kuras varat nopelnīt. Es biju nopelnījis tikai pāris. Es nekad neesmu saņēmis reklāmas piedāvājumu par enerģiju vai precēm, tāpēc esmu neizpratnē, kāpēc citās atsauksmēs ir minētas reklāmas. Iespējams, sliktākā maksa par spēlēšanu, ko jebkad esmu instalējis. Es parasti neiebilstu nomest naudu par labiem iepakojumiem, bet tas vienkārši nebija tā vērts.
Man ļoti patīk spēle. Vienīgais trūkums, ko esmu atklājis, ir tas, ka dārgakmeņu daudzums enerģijas uzpildīšanai dramatiski palielinās pēc pāris reizēm, un es domāju, ka tas ir nedaudz negodīgi, ņemot vērā, ka jūs vai nu nopelnāt dārgakmeņus, vai arī maksājat par tiem ar īstu naudu. Es uzskatu, ka enerģijas uzpildīšanai vajadzētu palikt pie 10 dārgakmeņiem, nevis palielināt līdz 320 dārgakmeņiem, ko esmu redzējis pats
Sākumā man patika šī spēle, bet daļa no manas saglabātās spēles valūtas pazuda, un atbalsta dienestam nebija iespējas to novērst vai pastāstīt, kas ar to noticis. Vilšanās.
Stāsts ir tik valdzinošs, šķiet, lasot romānu, tikai vēlos, lai viss uzlādētos mazliet ātrāk, lai es varētu lasīt vairāk stāstu!!!
Lūdzu, ļaujiet varoņiem kustēties un darīt savas aktivitātes.. neļaujiet viņiem palikt savās vietās.. un, lūdzu, ātrāk atjaunojiet enerģiju.. šķiet jautra spēle, bet bez enerģijas kļūst garlaicīgi.. un pasākums ir 2h?! Bez enerģijas ir episka neveiksme..
Garlaicīgs, viens un tas pats pasākums atkal un atkal. Crummy cep off pēc crummy cep off. Nekādas sižeta līnijas drūmo cepumu laikā. Es neiesaku šo spēli.
Tā ir spēle, kurā es jūtos ieguldīts, taču ir grūti iegūt vairāk enerģijas, to neiegādājoties, un jums ir jāgaida mūžīgi, kamēr jūsu enerģijas līmenis pats uzlādēsies.
Tiešām lēni gatavojat dažus priekšmetus, ja vien nevēlaties tērēt daudz naudas.
Man patīk spēle, bet tā turpina traucēt
Tā ir patiešām laba spēle, un man ļoti patīk to spēlēt!🤩