Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 2:01:32 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele klejnotów hack ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Memorizer 2022 version ▞▞▞
Miły. Dziękuję Ci!
Brak usuwania reklam
Kocham to. Używałem tego do cholery. Teraz potrzebuję tylko jednego do katakany.
Świetna aplikacja. Jest łatwy i przyjemny w użyciu.
Najlepsza aplikacja do zapamiętywania hiragany
To fajna aplikacja, która bardzo pomaga. Ale są 2 rzeczy, które chciałbym mieć tutaj. Po pierwsze, byłoby wspaniale usłyszeć dźwięk wybranej sylaby. Po drugie, reklam jest tak dużo, że fajnie byłoby mieć możliwość jej anulowania na zawsze, płacąc trochę pieniędzy
Manor Cafe Bulmaca czak
Wspaniałe narzędzie do nauki!
Fajnie, ale w pewnym sensie ignoruje akcentowane i łączone znaki, więc uczysz się tylko połowy tego, czego potrzebujesz
😁😁😁😁.
Świetna aplikacja do wiercenia Hiragana. Fiszki są świetne i uwielbiam tę funkcję, która pozwala wybrać, na których chcesz się skupić, pomijając te, które znasz. Reklamy to reklamy, szczerze mówiąc, w ogóle nie odbierają aplikacji.Jedyną rzeczą, która mnie zniechęca, jest to, że w części quizowej aplikacji nie ma recenzji niewłaściwej Hiragany, ani zaraz po wprowadzeniu złego wyboru, ani po zakończeniu quizu. Być może jest gdzieś ustawienie, którego nie mam widziany. 5 gwiazdek inaczej
Jest to bardzo przydatna aplikacja do ćwiczeń Hiragana, szczególnie dla nowych uczniów! Jednak chciałbym zasugerować ćwiczenie mnemotechniki/dźwięków, aby odpowiadały poprawnej Kanie.
Lubię to! Zalecana!
prosty i przyjazny dla użytkownika 🐱
Świetna aplikacja do testowania słownictwa..
To jest zajebiste! Wysoce zalecane! Pokazuje nawet kolejność uderzeń. Jednym małym problemem jest kolejność uderzeń dla „Ya”. Zaczyna się od drugiego z 3 uderzeń. Poza tym świetna aplikacja!
Hiragana Memorizer Lernen khr
Reklamy, reklamy, reklamy - bez wstępu, bez instrukcji, tylko reklamy na twarzy.
Dobra praktyka i opcje testów. Chciałbym. Opcja zapłacenia złotówki lub dwóch, aby pozbyć się reklam, ale nie wydaje się to zbyt oczywiste. W przeciwnym razie świetnie. Uwielbiam gry testowe.
Trochę jak karty flash, ale bardziej zabawne. Uwielbiam gry!
Ze wszystkich aplikacji, z którymi miałem do czynienia, Duolingo jest rzekomo najlepszym do nauczenia. Tak jest o wiele lepiej. Czuję, że faktycznie mogę się uczyć. Słyszę, jak brzmi ten symbol, mogę spróbować przesunąć go palcem. Jest to o wiele bardziej przydatne, ponieważ jest w formie fiszek. Dałem to 4* bo nie mogę tego kupić i usunąć dodaje. Ale myślę, że ciągłe dodawanie dodatków pomaga deweloperowi na dłuższą metę, więc będę cierpieć, ponieważ jest bezpłatny.
Korzystając z tej aplikacji, nauczyłem się całej mojej hiragany w ciągu jednego pełnego dnia, dzięki za stworzenie bardzo prostego zapamiętywania hiragany. Teraz idę uczyć się katakany, do widzenia.
Hajime jest bogiem, który sam dla nas opracował to i aplikacje do zapamiętywania Katakana. Oba mają przejrzysty interfejs i są bardzo łatwe w użyciu, możesz wybrać grupy na wykresie, które chcesz przetestować, a także mini gry, w które możesz grać i uczyć się. Dziękuję za ułatwienie mi nauki~ ありがとうございます
Po prostu natychmiast wysadzane przez reklamy. Nie mogłem zrozumieć niejasnego menu, więc próbowałem kliknąć jedną z ikon i ups, najpierw muszę obejrzeć reklamę. Przepraszamy, ale to nie jest spektakularne pierwsze wrażenie.
Bardzo przydatne.
świetna aplikacja, a gry naprawdę pomagają mi zapamiętywać
Hiragana Memorizer Educación jdg
Chciałbym, aby była opcja premium, więc nie musiałem oglądać innych reklam niż do tej pory, jest to jedyna aplikacja, która pozwala mi rysować symbole hiragany.
Uwielbiam twoją aplikację, to naprawdę pomogło mi w zapamiętywaniu znaków hiragany. Świetny projekt również. Ale jedna rzecz, której nie lubię, to to, że maksymalna liczba w quizie to tylko 46, jeśli się nie mylę. Więc jeśli wybiorę wiele zestawów znaków przed przystąpieniem do quizu, niektóre postacie nie pojawią się w quizie ze względu na jego maksymalną liczbę, która wynosi 46, podczas gdy inne pojawiły się wielokrotnie, co jest moim zdaniem niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że możesz to dla mnie zmodyfikować. Kontynuuj ulepszanie swojej aplikacji, Uwielbiam to
Hiragana Memorizer Obrazovanje uije
Fantastyczna, bardzo dobra aplikacja, korzystając z niej przez tydzień około 20 minut dziennie w autobusie udekorowałam już ponad 1/4 Hiragany. jest błąd, który czasami nie odtwarza wymowy, ale nie przeszkadza. Gratulacje i podziękowania dla twórców.
Straszny algorytm losowy. Fajnie, że reklama nie jest denerwująca i można wybrać, który kana testować. Ale randomizer jest zły, ponieważ zbyt wiele razy dostajesz tę samą kana w teście. Jest nawet kilka kana, które nigdy nie pojawiają się w teście, nawet jeśli już je wybierzesz.
Właśnie tego potrzebuję do ciągłego przeglądu. Dzięki.Bardzo dobre minigry.
Niesamowita aplikacja. I jest to całkowicie bezpłatne nie w transakcjach w grze
Kocham tę aplikację. Miałem problem z zapamiętaniem hiragany, ale teraz to znacznie ułatwia ありがとう御座います
To dobra aplikacja, uwielbiam ją i uczę się dzięki niej, oczywiście polecam
Hiragana Memorizer 교육 tcho
Daje irytującą reklamę za każdym razem, gdy naciśniesz przycisk home. Nie możesz go zamknąć przez pięć sekund i jest stały. Poza tym aplikacja zaczęła mnie od quizu, zanim się czegokolwiek nauczyłem? Niedobrze. Natychmiast odinstalowany.