Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 1:52:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара кључеве грешака ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Има превише огласа и не само да су исте торте изнова и изнова, не можете само да правите шта год желите
Ужасно! Имала сам 4 огласа заредом док сам покушавала да направим 1 хаљину. Спреман сам да се бавим огласима бесплатних игара, али то је смешно!!!
Даћу овој игри само 3 три звездице јер је тако досадна, глупа и тако лоша.
FIFA Football Спортни prpf
Свиђа ми се игра у супер забавној игри, мислим да сви треба да играју, помаже ми како да кувам торту, и мислим да ћу ти кад буде последња игра даћу 5 звездица, зато што ми се игра свиђа, и зато што не можеш Немојте дизајнирати своју торту, када вам муштерија каже шта жели да задржи, зато дајем велику продавницу, мислим да људи треба да играју ову игру и надам се да вам се свиђа ова игра и да ћу је дати , моја рођака је рекла тог дана, да би моја рођака добила 5 звездица, свидело јој се
Толико додатака којима се то не свиђа
То је тако лепа игра, али постоји проблем што у игри има толико АДД
Ова игра је тако лепа да је ова игра "шлаг на хаљину"🥰🥰🥰
Легитимни ад-фест. Ако желим да будем тачан у односу на оно што игра жели да урадим, морам да погледам оглас да би добио праву ствар. Такође огласи после сваког нивоа.
Лепа је игра за играње, али само има превише реклама на почетку и на крају сваке игре.
Icing On The Dress رول پلیئنگ nkq
Свиђа ми се игра и не сметају ми много реклама, али можете ли додати песак? Тако да можемо сами да направимо торту.
То је добро
Не могу баш да тапнем на ствар да би глазура била на торту бц. Морам да волим да кликнеш јако јако и да, ово је дивна игра, ако је тако, можеш ли, молим те, да поправиш ствар са веома тешким тапкањем на екрану ако не онда добар дан♥
Ова игра има много реклама и сваки пут када завршим са рекламом, она поново почиње моју торту да могу да дам нула звездица, 0/10
Тачније, много огласа сваких неколико секунди.
Врло добро само неколико пута желе боју коју нисте откључали али осим тога дозира оно што пише
Ово је у реду игра. То је супер, они траже да погледају гомилу реклама како би схватили врсту глазуре и веома је неугодно што су огласи тако дуги. Када нам недостају тачке на торти, јебено је тешко добити глазуру у мрљама.
Најбоље игра икада!! Не копам рекламе, али то је најбоља игра икада за оне који мисле да је лоша због многих реклама које су погрешне, најбоља је здраво онима који ово читају 👋👋👋👋👋
Супер игра!❤👌
Добро. Дакле, скоро 90 посто времена, не могу ни да играм игру. Потребно је око 20 минута да се чак и мало упусти у део утовара. Имам га скоро онолико колико је трајао, и успео сам да постигнем само 3 нивоа! Тако сам разочаран 😞 у овој игрици. Волео бих да само играње не траје вечно
Њена буквално „реклама игра“ је имала апликацију 5 минута пре него што је потпуно избрисала. Морате да гледате рекламе у сваком кругу за предмет од торте, затим оглас када завршите, затим оглас за награду, затим оглас за алат. Такође не сечете ни облик, већ вам даје само део за глазуру.
5 звездица бц 1 забавно је 2 Не знам како да заледим торту 3 учи те како да заледиш торту 4 много је боље од торте у огледалу 5 много је боље него да та хаљина
Љубав
неће се учитати
Ова игра је била тако дивна, волим ову игру
Ова игра је добра, али увек виси, када се покаже додаје виси или стане. Зашто? Моја мрежа је одлична брзина, али виси. Када сам залеђивао торту, она виси. Зато дајем 2 звездице
Изгледа забавно и рекламе изгледају као да играм игру
Свиђа ми се игра, али има превише додатака
помаже вам да постанете бољи у залеђивању праве торте, а такође, ако имате нећаке, можете их натерати да играју ову игру уместо да гледате ИоуТубе или да будете у некој другој игрици коју имате на телефону, рачунару итд.
Веома лепа игра али превише реклама у игри
То је такооооооооооооооо, нема шансе да ће људи ово мрзети, има само мало реклама..
Ова игра је копија и физички је немогућа на првој коју морате да исечете и обликујете торту. НА МНОГО ДОДАТАКА!!!! поправи своју игру!
Ово је било ужасно, чак је било слатко, срање је, не. Видео сам на чарапама хаљина. другачија ти си шлаг на ову хаљину
Графика људи је нула. Не свиђа ми се игра
Забавно је на 1. нивоу, али након тога морате да гледате рекламе да бисте добили ствари које су вам потребне за прављење торте. Нема смисла слати толики новац на игру. Дакле, само морате стално да гледате рекламе
стварно је забавно, али понекад се ометам што више не могу да је поновим лол, тако да више никада нећу играти ову игру лол, зато јој дајем 1 и ако се обучем покушавајући да играм никад не играм ову игру
Не можете добити ништа без гледања "опционих" огласа. ПОС.
Пре свега, ОГЛАСИ. после сваке. Једно. Ниво то вам намеће оглас. А када ми треба глазура немам. Колика је ово плаћа за победу? Друго, украо је оглас од шлага на торти. Када сам га видео на Тик Току, рекао сам да се зове шлаг на торту. Али онда сам погледао, и писало је шлаг на ХАЉИНИ. када сам отишао у продавницу апликација да преузмем, испод је била апликација која се зове шлаг на торти. Боље и смислите оригинални садржај уместо да крадете друге. 🙄
Заиста супер, препоручујем да се играте без Ви-Фи-ја