Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 1:43:25 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Football Manager 2022 Mobile 2022 version ▞▞▞
люблю гру, але вона така ж, як і минулого року
Він буквально видалив мої дані через 2 сезони, після того як я їх зберіг..не можу відновити...так дратує! Не рекомендуємо купувати цей додаток!
Багато чого не змінилося, я був раді завантажити та побачити деякі значні покращення добре структурованої гри у 2021 році, майже нічого не змінилося. Справді розчаровує.
Football Manager 2022 Mobile Thể thao wphx
Все йшло добре, потім прийшло друге оновлення, і тепер у гру в принципі неможливо грати, просто щоб перейти на день, це займає приблизно 1-2 хвилини, а не кілька секунд, тому тепер просто, щоб перейти до матчу, потрібно заздалегідь, особливо коли ваша гра Через 2 тижні, будь ласка, відсортуйте, тоді я поставлю 5 зірок
Постійно падає під час перерви в конкретному матчі, що дуже розчаровує і в основному робить це марною тратою грошей
Ще одна чудова гра від SI
Дуже повільна гра. Також відіграв цілий сезон, я зберіг його, а коли пішов завантажувати його, він зберігся лише з 21 жовтня. Тож я програв цілий сезон.
Дуже розчарований, деякий час не грав у мобільну версію, оскільки я зміг отримати сенсорну версію на своєму телефоні, тепер немає сенсорної версії, я повинен платити за цю версію, і вона не змінилася з тих пір, як я востаннє грав, насправді це гірше . Ви не можете наставляти гравців за допомогою вигуків на лінії, це виглядає як гра для людей із поганим зором з тим, наскільки все велике. У грі немає достатньої кількості деталей, щоб гарантувати ціну. Поверніть сенсорну версію!!!
Я завантажив його з моменту його випуску, але ця проблема виникла лише нещодавно. В основному у мене немає проблем з телефоном, оскільки всі інші програми в порядку. Bt fm22 швидкість матчу в порядку. Але коли він обробляється з дня на день, це так повільно, ні в порівнянні з тим, що було раніше? Будь-яка допомога, будь ласка
Коли FM працює, і я перемикаюся між додатками, кажу відповісти на повідомлення тощо, а потім повертаюся до FM, гра стає млявою та неможливою. Це почалося лише минулого тижня або близько того, раніше можна було добре перемикатися між додатками. Тепер мені доводиться зберігати, виходити та завантажувати кожен раз, коли я хочу швидко перейти до іншої програми на короткий час, що надзвичайно дратує. (просто це потрібно було зробити, щоб опублікувати це). Це все ще не виправлено, якісь оновлення?
У мене є всі можливості, які можна розблокувати, але в кожному клубі, в який я ходжу, я не можу робити ставки за гравців, оскільки мій трансферний бюджет дорівнює нулю. Коригування бюджетів не дає мені натиснути на нього. У мене є 500 мільйонів і найвища зарплата. Я щойно купив гру сьогодні. Не дуже впораюся, якщо не можу робити ставки за гравців.
Геймплей відстає і повільніше, ніж зазвичай, виглядає розмитим і не таким чистим, інтерфейс жахливий, не було потреби його так сильно змінювати, ігровий процес без чисел теж не дуже правильний. Здається, що грі 5/6 років без оновлень. Не фанат
Ця гра фактично схожа на 21 з оновленням списку та естетики. Мені б хотілося, щоб у грі було додано більше ролей, ніж у версії для ПК (наприклад, широкі центральні захисники, повний вінгер, повний центральний захисник тощо), і редактор також не дозволяє змінювати мову, навіть якщо параметр пошуку є доступний. Також: мали бути варіанти найму додаткового персоналу для міжнародних команд.
люблю гру.., чесно кажучи, викликає звикання.
Football Manager 2022 Mobile Sport dyy
Такий повільний, глюкий і не реагує
Football Manager 2022 Mobile スポーツ qhm
Чудовий додаток.Але зараз у грі виникають проблеми. Якщо пропускати дні між матчами, на виконання всього одного дня потрібен AGE. Я спілкувався зі службою підтримки SEGA, яка сказала, що є проблема. Але скільки часу виправляти не було сказано. Сподіваюся, скоро
НЕ КУПУВАЙТЕ! Додаток постійно вилітає і не завантажує ігри, що робить його безглуздим. Я надіслав їм електронний лист, і вони не відповіли.
Було б 5, але проблема з розміром екрана на s20 fe
Football Manager 2022 Mobile Спортске zlt
Моя готовність дати цій грі будь-що, окрім оцінки 1 зірку, впала через відсутність дозволу на роботу. Не заважайте вимагати від мене вищу оцінку, ваша апеляція буде безуспішною.
Вони нічого не додали протягом 4 років. Якби вони хотіли, вони могли б взяти на себе мобільні ігри для свого жанру, але вони скоріше подумають про інший спосіб, щоб змусити вас купити більше частин програми, які не будуть купувати наступні роки.
Один сезон поки що (за 3 години гри), і я не уявляв, що мобільна версія буде так далеко від основної версії, тренування - це просто навчити хлопця новій посаді або новій філософії гри, а не стати краще особливі приваблює. Зникли розмови з командою перед грою, перервою та в кінці гри. Не маєте права дозволяти або забороняти своєму гравцеві брати участь у національному відборі або навіть те, скільки часу він може грати. Отже, це, головним чином, просто створення команди для гри. Розчаровує. 9,99 доларів зникло
Гра дуже повільна після півсезону, будь ласка, виправте це. Немає часу грати занадто довго
Я вважаю свою тактику воротарського внеску як коротку, але він завжди робить довгі паси, і я іноді пропускаю через це голи. Це проблема, яка виникала в різних версіях гри, і я думав, що зараз її буде виправлено
Football Manager 2022 Mobile Sport bqnc
FM21 краще, ніж цей... Важко підключити.... Багато помилок.... Будь ласка, хлопці.... Проблема зі словом, тому що я люблю цю ГРУ!
Чудова гра і вартує своїх грошей, але навіть не частково від версії для ПК
Страшенно нестабільний. Перший запуск пройшов нормально. Після наступного запуску програма вийшла з ладу, роздільна здатність стала зернистою, а аспект екрана спотворився. 3-й запуск я втратив усі збережені ігри. Я побожно купував кожен FM на Android протягом останніх кількох років. Це найгірше, з чим я стикався.
Я не дуже розумію цю гру. Він має дивовижний рівень деталізації, але фактичний ігровий процес надзвичайно простий. «Ман Юнайтед» відчуває труднощі в лізі, але в грі я комфортно перший. Я майже не змінив команду і жодного разу не змінив свою тактику, ні до, ні під час гри. Але я виграю майже в кожному матчі. Дивна й інша недостатня увага до деталей – чому команди-суперники ставлять одноособову стіну для кутових? Який регулярно блокує кутові удари? Я ніколи не бачила такого в реальному житті!
Ще один рік ще один абсолютно приголомшливий футбольний менеджер!!!!
Я в 7. Сезоні я прийшов до 72-ї години гри і все ще не нудьгував
Я був дуже задоволений цим вчора, але під час гри сьогодні користувальницький інтерфейс розтягнутий і жахливий ... що б ви не зробили, будь ласка, виправте це
приголомшливо подобається
Завантажено кілька днів тому, і прогрес йде добре, тепер усі збережені дані втрачено і немає можливості завантажити гру, лише розпочати нову гру - марна трата грошей & хотів би, щоб розробники повернули вартість, оскільки вона не відповідає призначенню.
Я купував і граю в цю гру багато років, і цей рік для мене є найгіршим, нереальними цілями для команд, і навіть якщо ви досягнете цілей, гра знайде спосіб звільнити вас будь-яким способом. Мені здається, що це було створено для того, щоб ви зазнали невдачі, змушуючи вас купувати всі варіанти, перестаньте бути жадібними і зосередьтесь на насолоді від гри, будь ласка.
Кожного разу, коли я симулюю гру, я отримую 2 результати, і обидва вони щоразу однакові, так само, як і в міжнародних змаганнях, заснованих на країнах, як, наприклад, чемпіонат Європи. І кожен раз, коли я моделюю таку гру, вона отримує 2 результати, і обидва вони однакові. Я завжди зберігаю гру, а потім виходжу та завантажую її знову, якщо я знову симулюю її, той самий результат знову і знову. Вам потрібно змінити це, або я перестану грати в цю гру. До того часу 1 зірка.
Пункти в договорі купівлі-продажу проданих гравців з часом зникають. Зникають пункти в контракті гравців, яких я продаю з часткою продажу. той факт, що ця гарна гра, в яку я грав на комп’ютері роками, настільки огидна для телефонів. Шкода, що ви пов’язали це зі своєю комп’ютерною грою, ви втрачаєте аудиторію через речі, які не робили для телефону. Вам доведеться змиритися з тим, що майже кожен удар, який забиває команда суперника, є голом.
Що зі звуком так довго
Гра іноді починається з розтягнутої роздільної здатності дисплея на моєму S10. Мені доводиться щоразу перезавантажуватися, сподіваючись виправити роздільну здатність дисплея, що потребує часу. Будь ласка, виправте цю проблему.
Існує помилка, коли випадковим чином у розділі положень контрактів моїх гравців з’являється пункт про викуп £0. За 2 сезони таке було щонайменше десяток разів. Я щойно втратив гравця через це. Дуже засмучує
Я дуже розчарований, побачивши, що на Samsung ultra S21 мені доводиться чекати 3 4 хвилини, поки гра розпочнеться. Я встановив оновлення, але проблема не зникає. @devs, не могли б ви оптимізувати гру? У мене не було жодних проблем з жодною програмою чи грою з Google Play до цього моменту.
Мене засмучує VAR, завжди забороняючи голи, VAR не затверджує жодного голу, слід додати РОЗГОВОРИ НА ПІВЧАСТІ ТА ПОВНИЙ ЧАС, ВКЛЮЧАючи ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ, ДЕЯКІ ГРАВЦІ, ЯКІ ОХОЖУЮТЬ ЗМІНИТИ НАЦІОНАЛЬНУ КОМАНДУ І ГРАТИ ЗА ІНШУ НАЦІЮ, ПОТРІБНО, ЩО МОЖЕ БЕДІ СЕДДГА КОНТРАКТ МЕНЕДЖЕРА ЯКЩО ВИ ЙДЕТЕ ДОБРЕ, ОТРИМАЄТЕ НОВИЙ КОНТРАК ВІД ПРАВЛІННЯ D, МІЖНАРОДНІ МАТЧІ ПОТРІБНО ДОДАТИ З ДЕЯКІМИ ЯКОСТІМИ, ТАКОЖ КОЛИ ВИ НАЗВАЄТЕ СВОЮ КОМПАНІЮ, ВОНИ КАЖУТЬ ПОКАЗАТЬ ВАМ СПИСОК І СПИСОК
Подобається, граю з минулого дня. Кращий
Багато проблем. Навіть після збігу трансферної ціни меншій команді відмовляється заплатити менше і отримати гравця. Не можна продавати або віддавати в оренду гравців. Не можна викупити кредити. Якщо випадково мені вдасться підписати когось, скажімо, на 40 тис., вони якимось чином отримують 500 тис. на тиждень, це зіпсує гру. Не отримуйте список релізів старших гравців від інших команд. Оцінювати молодь, а потім підписувати їх, щоб вони зникли. Гравці, які отримували червоні картки і не мали можливості оштрафувати їх, і багато інших не мали місця.
Крок вперед, три кроки назад Нові функції хороші, але загальний досвід був спекотним. Проблеми з продуктивністю, яких раніше не існувало з попередніми FMM, смілива, якщо не сувора, колірна схема інтерфейсу користувача та моє розчарування, що програма все ще не може заповнити екран, підкреслюють моє загальне невдоволення програмою на даний момент. Як людина, яка щорічно витрачає на цю гру і долари, і години, мені просто прикро, що це нинішній «останній стан».
найкраща гра настільки реалістична, що мені подобається
Насправді немає особливої різниці з іншими іграми, але мені не вистачає сенсорної версії. Не знаю, чому її не було випущено, тому що я витратив цілі статки на версію 21. Сподіваюся, що я знову її побачу
Я не можу грати в гру, вона застрягла під час встановлення після вибору ліги, хм, розчарований
Насолоджуюсь і тільки починаю збирати команду для змагань у Прем’єр-лізі з Лінкольн Сіті, але це зависає щоразу, коли я шукаю гравця на своєму планшеті galaxy 😭
Mergedom: Home Design Mõistatusmängud gbsd
Високий рівень споживання батареї, а не попередня гра FM2021. Будь ласка, зробіть щось або оновіть програмне забезпечення гри, пов’язане з високим рівнем споживання батареї
затримка гри на комп'ютері
Завантажив оновлення зараз, гра навіть не виходить на початковий екран... дякую, спортивний інтерактив..