Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 1:40:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Om Nom: Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Om Nom: Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multe stamina ▞▞▞
▞▞▞ Om Nom: Run 2022 version ▞▞▞
Prea multe reclame. Imposibil de jucat
Este un joc amuzant (merge cam greoi). Întotdeauna mă joc cu Robo kid , nici vorbă de OmNom pentru mine!
Găsiți personajul drăguț.. 😊😍 Dar sunt atât de multe reclame. Nu. Îmi place 😏
Wow. Ce copie. Vino cu propriile tale idei. Mai bine sperați să nu obțineți drepturi de autor de către Subway Surfers.
Joc decent cu caca peste tot
Joc grozav. mai bun decât originalul. Numai ptoblem este atunci când ajungi la nivelul 91, toate provocările nu sunt vizibile și continui să repeți acel nivel pentru totdeauna. Vă rog să remediați, astfel încât să pot ajunge la ultimul nivel, care oricum este de 100,5 stele.
reclame de forță enervante
ok foarte frumos joc dar ciudat deci 3 '_'
Uf🏫🏨🏫
Kitty Cat Tycoon Simulatie cjkk
În general, este un joc bun pentru copii
Frumos joc și bucurați-vă de el pentru că pot juca Om Nom chiar și atunci când sunt offline.
Foarte frumos jocul
Este ca și cum Sudway suferă, așa că este ușor pentru mine
Nu așa de bine
Om Nom: Run Actie yytt
😘😘😘💗💕 Dracut joc
Pe lângă multe adăugiri video, este un joc foarte bun
🐒⚽️🏝☣⚽️🍌🍌↗️🍌⤵️🛅🚯🍄🛅
Aplicație grozavă pentru copii! Se pare că se bucură cu adevărat de diferitele obstacole care fac jocul distractiv!😊👍😎
Jocul cu adevărat tare este pentru orice vârstă este atât de distractiv pentru copii, adolescenți, acest joc este minunat
Om Nom: Run Darbības spēles zluc
Deci, puteți tăia frânghia, puteți face Cut the Rope 2 în loc să faceți trei, faceți un remake de unul și doi, dar asta a costat bani, dar apoi adăugați om Nom: Rulați acesta al treilea!!!Sunt foarte fericit că există, adică este un Runner fără sfârșit, dar nu ca Sonic Run sau Subway Surfers, are misiuni pe care le poți debloca personaje foarte grozave, dar cred că originalul Om Nom ar trebui să coste mai puțini bani, nu bani reali, monedele.
Om Nom: Run Екшън neq
Îmi place foarte mult, om nom, el este un erou
Îmi Place Foarte mult jocul acesta Om Nom Era Desenele Meu Preferat Cănd Eram Copil, Dar Nu Prea Mă Mai Uit La El. Doar fratele meu se uită. Dar tot îmi place ❤💛💙
😃😃😃😃😃😄😃😃😃😃😃😄😃😂
Băiețelul meu iubește acest joc... dar nu reclamele sexuale nepotrivite care vin cu el în mod constant
Oribil!! Ce naiba i-ai făcut lui OM NOM!? Ai transformat un vis dulce într-un coșmar dezgustător! 😵😱🤤😲
Este rău că nu pot să cred că om nom poate alerga pe 2 picioare! și cine este om nellie ca să nu mai vorbim de cum, odată ce ai terminat cu misiunea ta, e peste acest joc este caca 💩
Îmi place jocul este ca un stil de carton și chiar vă recomand să îl încercați
Este cel mai interesant joc din lume
EW BAD GAME A COPIAT SUBWAY SURFERS ȘI TALKING TOM GOLD RUN ȘI ARE Anunțuri nepotrivite, cum ar fi TIK TOK KICK THE BUDDY AND LIKEE!!! ÎNCHIDE ACEST JOC SAU ALTRI VOI REPORTA ACEST JOC!!!!!! JOC MORONIC idiot și prost!!!!
Lolololololololololooololololollloollolololololololololoolololooolooollooloololoololloloololololololololololololololoolllooooloololollololololololooooloooolllllolooooololololololooolooolloolololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololo
Îmi place că alergi, doar alergi, asta e
E bunicel imi plac costumele
Bun
Este foarte distractiv, de asemenea, include muzică. Voi recomanda acest joc oricui îi plac jocurile ca acestea.
imi place
Este ok, dar este o înșelăciune pentru surferii din metrou și este foarte ușor
MATi
P xh
Ie una jocul bun
E interesant vil recomand
Rău! Pentru că e prea lent, nu distrează!