Post by ranfusunsoro on Mar 6, 2022 1:37:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Me is King : Idle Stone Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Me is King : Idle Stone Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Me is King : Idle Stone Age 2022 version ▞▞▞
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να περάσετε χρόνο. Θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να ήταν μέσα ή να άλλαζα στο παιχνίδι. 1. Απαλλαγή από τους χωρικούς λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας για αυτούς. 2. Δεν είμαι σίγουρος σε τι χρησιμοποιείται το Stone & Marble ή γιατί τα συλλέγω. 3. Τα παιχνίδια μου λένε ότι δεν υπάρχει γη, αλλά υπάρχει άφθονη άδεια γη. 4. Μακάρι να μπορούσα να πατήσω για να μαζέψω κοτόπουλο αντί να φέρνουν οι κυνηγοί 100 από αυτά ένα προς ένα. 5. Επιλέγω τι θέλω να χτίσουν οι οικοδόμοι γιατί χρειάζομαι πάντα χώρο στο αγρόκτημα.
όχι αυτό που περίμενα όταν κατέβασα το παιχνίδι, αλλά πολύ καλό για τη γνώμη μου, με παρασύρθηκαν από τις διαφημίσεις της εταιρείας παιχνιδιών στο Facebook.
Έχασα όλη την πρόοδό μου δύο φορές
αργό στην αρχή, αλλά γίνεται πιο γρήγορο καθώς προχωράτε
4 αστέρια μόνο επειδή ο κόσμος μου είναι στο 40% και ήδη το τηλέφωνό μου υπερθερμαίνεται.Κάποιες επιλογές ποιότητας ζωής για όλες τις δουλειές μου θα ήταν ωραίες. Γίνεται επαναλαμβανόμενο κλικ ξανά και ξανά.
Me is King : Idle Stone Age Simulyasiya bjs
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο διασκεδαστικό και ήμουν περίπου 50% στο πρώτο μου biome και περίπου 5% στο δεύτερο όταν ολόκληρο το παιχνίδι μου ξεκίνησε ξανά από την αρχή Πραγματικά απογοητευτικό Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής θα το διορθώσει σύντομα
Είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτό το παιχνίδι, αλλά με απογοήτευσε. Το παιχνίδι φαίνεται απλό, αλλά δεν μπορώ να το παίξω στο τηλέφωνό μου 5 ετών. Καθυστέρηση, πάγωμα και δύναμη κλείσιμο. Ελπίζω ότι θα βελτιστοποιηθεί στην επόμενη ενημέρωση (στην πραγματικότητα ελπίζω ότι θα είναι σύντομα γιατί πρέπει να αγοράσω το ταχύτερο 2x lol). Θα ενημερώσω την κριτική μου εάν μπορώ να την παίξω ομαλά.
Κανείς δεν θέλει ένα παιχνίδι που κλείνει συνεχώς ή επανεκκινεί μικρή πρόοδο μετά το κλείσιμο ή ήδη χρησιμοποιεί πολύτιμους λίθους για την αναβάθμιση κτιρίων στο κεφάλαιο 3
Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε. Οι οικοδόμοι αρνούνται να χτίσουν στον τεράστιο κενό χώρο από πάνω και βασικά έχω κολλήσει.
Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι και είναι χαριτωμένο. Θα αλλάξω την κριτική μου αργότερα ανάλογα με την απόδοση του παιχνιδιού.
Η χρήση ενέργειας στην αρχή καθιστά μια αργή συσσώρευση
Πολύ καλό παιχνίδι μόνο λίγο bug και gliths πολύ επικό παιχνίδι
Οι διαφημίσεις δεν λειτουργούν, απλώς καταρρέουν το παιχνίδι ή παγώνουν μερικές φορές παγώνουν κυρίως, λατρεύω το παιχνίδι, απλά οι διαφημίσεις δεν λειτουργούν
Χάθηκε όλη η πρόοδος και οι αγορές δεν μπορούν να επαναφέρουν καμία από αυτές.
διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά κολλάει συνεχώς
έχασα το παιχνίδι αποθήκευσης λόγω σφαλμάτων. καμία επιλογή για ανάκτηση της χαμένης προόδου.
Το παιχνίδι είναι απίστευτα αργό. Ακόμα πιο αργά από τα περισσότερα παιχνίδια σε αδράνεια και μετά σε τιμωρεί κάνοντας σε να περιμένεις τους εργαζόμενους να «κοιμηθούν». Δεν καταλαβαίνω την ιδέα καθώς έχετε περιορισμένους εργάτες, αλλά ξεκινάτε με ένα σπίτι που μπορείτε να αναβαθμίσετε για να χωρέσετε 3 χωρικούς, αλλά σε εκείνο το σημείο έχετε 12 και είναι 14 λεπτά αναμονής, αλλά δουλεύουν για περίπου 8 λεπτά. Στη συνέχεια, το παιχνίδι σπρώχνει 3 διαφημιστικά δολώματα. Εργάτες, ξεκούραση, υλικά και επιτάχυνση του χρόνου. Όλα αυτά ενώ επισημαίνετε την επιλογή καμία διαφήμιση με κόκκινο χρώμα και τη διαφήμιση παρακολούθησης με πράσινη. Πάρα πολύ διαφημιστικό δόλωμα.
Me is King : Idle Stone Age Mô phỏng olb
Δεν είναι κακός τίτλος. Είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχω συναντήσει στο play store και το διαφορετικό είναι πάντα καλό! Πολύ μοναδικό, μου αρέσει!
Το αγαπώ. Το άλεσμα είναι πραγματικό, αλλά είναι καλό
Καλό παιχνίδι, αλλά ο μηχανικός του βασικού παιχνιδιού δεν το έχει σκεφτεί ο προγραμματιστής νομίζω. Όταν έχουμε πολλούς εργαζόμενους, συνήθως οι δουλειές σχηματίζουν ουρές. Στην περίπτωσή μου, οι οικοδόμοι κάνουν ουρά και κάνουν άλλη δουλειά (αγρότης, ξυλουργός, κ.λπ.) να μην μπορεί να ορίσει δουλειά και αφήνεται να κοιμηθεί. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα τώρα. Και έχω κολλήσει
Δεν μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα του παιχνιδιού μου σε άλλο τηλέφωνο. Χάθηκε κάθε πρόοδος!!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για να περνάς την ώρα σου, αλλά οι διαφημίσεις σε μεταφέρουν πάντα στο κατάστημα εφαρμογών όταν πατάς το "x" για έξοδο και, στη συνέχεια, φορτώνει ξανά το παιχνίδι ☹️
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό...μέχρι που το άνοιξα σήμερα και έσβησε όλη μου την πρόοδο και με ξεκίνησε πάλι από την αρχή...αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Αξιοπρεπές εκτός από τα ενεργειακά συστήματα που σκοτώνουν τη διασκέδαση!
Ωραίο παιχνίδι αν και οι ανταμοιβές για διαφημίσεις δεν κάνουν τίποτα. Υπάρχουν επίσης 99 ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις, αλλά όταν ανοίγει δεν υπάρχει τίποτα μέσα, όπως στο γραμματοκιβώτιο υπάρχουν ειδοποιήσεις αλλά είναι άδειο
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, το μόνο κακό που με ενοχλεί είναι το ενεργειακό σύστημα. Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής θα το αλλάξει γιατί η απαιτούμενη ενέργεια δεν υποτίθεται ότι υπάρχει και ο παίκτης θα βαρεθεί περιμένοντας να γεμίσει η ενέργεια. Πιστέψτε με πολλοί παίκτες θα τα παρατήσουν εξαιτίας αυτού (γιατί είναι βαρετό να περιμένεις να γεμίσει ξανά η ενέργεια). Επιλέγεις τον προγραμματιστή, γιατί εσύ είσαι αυτός που φτιάχνει αυτό το παιχνίδι :')
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν... Για αρχή, το παιχνίδι καθυστερεί πολύ, όσο περισσότερους εργάτες έχετε εκεί όπου μπορεί να καταλήξει να κολλήσει και αν κλείσετε το παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων, σας επαναφέρει πρόοδος λίγο... Ένα άλλο πράγμα είναι πόσο ακατάστατοι μπορούν να γίνουν όλοι οι εργαζόμενοί σου, αν υπήρχε τρόπος να τους οργανώσεις και να ελέγξεις τι κάνουν καλύτερα, τότε θα ήταν πολύ καλύτερο από την τρέχουσα κατάσταση, δεν έχω χώρο, αλλά αυτοί είναι ο δικός μου κύρια σημεία
Για να επιβραδύνετε με πάρα πολλές προσθήκες, ακόμη και η έναρξη του παιχνιδιού είναι αργή χωρίς να παρακολουθήσετε μια προσθήκη ένα λεπτό. Για να μην αναφέρουμε αν στείλετε περισσότερα από ό,τι έχει χώρο το υπόλοιπο σας, για όσους δεν μπήκαν πρώτοι θα υποστούν σφάλματα και δεν θα ξεκουραστούν
Δεν παίζω τόση ώρα περιμένοντας μέχρι να καταλάβω γενικά την έννοια των παιχνιδιών
Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα αξιολάτρευτο και μου αρέσει ο τρόπος που περπατούν. Αλλά μερικές αλλαγές θα ήθελα να περιμένω με ενδιαφέρον. Σαν ένα εικονίδιο όπου μπορείτε πραγματικά να δείτε πόσους αγρότες, οικοδόμους, κυνηγούς έχετε ήδη, ίσως είναι ωραίο να το δείτε.
Ξαφνικά χάνω όλη μου την πρόοδο μετά από 30 ώρες που το παίζω. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι άλλο χωρίς να ξέρω πότε θα εξαφανιστεί ξανά η προσπάθειά μου (κανένα πετράδι δεν μπορεί να το αντισταθμίσει). Αντίο, είσαι διασκεδαστικός αλλά όχι αρκετά σταθερός.
Ξόδεψε 10 λεπτά στο παιχνίδι για να ρίξει μια κριτική στον χαρακτήρα του play store, ανοίγει το play store χωρίς να πω ναι ή όχι και διακόπτει εντελώς τη ροή του παιχνιδιού, μετά από αυτό έγινε μια γρήγορη απεγκατάσταση.
θα μπορούσε να είναι καλύτερο, μου αρέσει το gameplay, αλλά εσείς το χρειάζεστε να βελτιώσετε τα fps και την ανάλυση, αυτό είναι όλο και σας ευχαριστώ
Λίγο νωρίς να πω, θα ενημερώσω μετά από λίγες μέρες. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο ακόμα.
Έπεσε κάθε φορά που προσπάθησα να το φορτώσω, αλλά μπορεί να είναι το τηλέφωνό μου
Το παιχνίδι συνεχίζει να επανεκκινεί την πρόοδό μου. Έχει συμβεί 3 φορές τώρα που έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή αφού ήμουν εκτός σύνδεσης μόνο 6 περίπου ώρες. Και ναι είμαι «συνδεδεμένος» με το facebook
Me is King : Idle Stone Age Simulyasiya bjs
Δεν είναι κακό για ένα time killer αν πληρωθεί, διαφορετικά αργή εξέλιξη χωρίς να βλέπεις διαφημίσεις μέχρι να αποκτήσεις 80-100 ακόλουθους. Επίσης, το πρόβλημα με τους followers που κολλάνε δεν είναι ενώ το παιχνίδι δεν διορθώνεται. Προσωπική άποψη, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να επιταχύνετε τον εξερευνητή μέσω των πολύτιμων λίθων με βάση την ώρα. 😥
Πολύ διασκεδαστικό αν το αλόγιστο κλικ είναι το στυλ σας. Μου άρεσε εδώ και λίγες μέρες, αλλά το μεγαλύτερο άγχος μου είναι το πόσο γελοία ανεβαίνουν οι τιμές των κρεβατιών. Για ένα δεύτερο κρεβάτι σε όποια καμπίνα έχω τώρα είναι 500 πετράδια, αλλά δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 300. Αυτό είναι μόνο 1 καμπίνα στα στάδια στα οποία είμαι, οπότε δεν ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι. Μάλλον απλώς θα απεγκατασταθεί
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά το άνοιξα για να διαπιστώσω ότι η επαναφορά του παιχνιδιού και όλη η πρόοδός μου χάθηκε. Δυστυχώς δεν μπορώ να το προτείνω λόγω της εμπειρίας μου.
Το παιχνίδι έχει ένα χαριτωμένο στυλ τέχνης και απλό παιχνίδι αλλά και μπερδεμένο ως προς τον τρόπο πρόοδο. Αφού βρήκα 20 θησαυρούς στη Γροιλανδία, τα γεγονότα σχεδόν σταμάτησαν. Και αυτό είναι κάπως χάλια γιατί τα γεγονότα ήταν πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία. Άνοιξα την εφαρμογή μια μέρα και ήταν σαν το "Day 3 Stone Age" οπότε σκέφτηκα ότι ήταν συνδεδεμένοι με irl days... κάτι που δεν ίσχυε. Προσπάθησα να αγοράσω περισσότερους ανθρώπους... τίποτα. ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 3 κουρτίνες μυστηρίου στο μουσείο μου και έχω σχεδόν τελειώσει την εξερεύνηση του χάρτη της Γροιλανδίας.
Αυτό το παιχνίδι επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις
Monster Buster: World Invasion Rollenspel ycl
Λοιπόν, ήταν χαριτωμένο και διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά ο πατέρας που κατάλαβα τόσο περισσότερο το παιχνίδι εξαντλήθηκε και δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τα σπίτια σας εκτός και αν χρησιμοποιήσετε πολύτιμους λίθους που δεν δίνουν πολύ συχνά, αν καθόλου, χρειάζεται λίγη δουλειά b4 Μπορώ να το ονομάσω παιχνίδι
Αν ήταν καλύτερα τα hitbox ή ένα κουμπί για να στείλετε τους χωρικούς να δουλέψουν με ένα κλικ. Επίσης, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε εκτός από το να φτάσετε στο 100%, αλλά το παιχνίδι είναι χαριτωμένο
μέχρι στιγμής δεν έχει είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που συνιστάται σε οποιονδήποτε είναι πολύ καλό παιχνίδι στους προγραμματιστές