|
Post by Sheodon Suenami on Apr 24, 2009 14:29:48 GMT 1
Miután megérkeztem az Onderonra, hosszú keresgélés után találkoztam egy lánnyal. Mint később kiderült, a neve Seyla Rist. Megtudtam tőle néhány dolgot, különösen a Matukaiakkal kapcsolatban. Elmondott róluk kapcsolatban minden információt, mesélt róluk, hogy ők az Erőt főleg az egyensúly megteremtésére használják, nem állnak sem a jedik, sem a sithek oldalán, és nem vesznek részt a harcukban sem. Ahogy mesélt, rádöbbentem, hogy valahogy én is kilógtam a Rendből, arról nem is beszélve, hogy egész életemben csak arról hallottam, hogy a sithekkel harcolni kell. Végre találtam egy mást megoldást, és hosszú győzködés után Seyla megengedte, hogy a hajóján utazzak. Eltervezte, hogy a Matukaiak bolygójára megyünk, ám történt valami. A hajó meghibásodott a Telos bolygón. Mivel pénz egyikünknél sem volt ahhoz, hogy új alkatrészt vásároljunk, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy valahogy kellene egy másik hajót szerezni. Néhány híresztelés szerint ezen a bolygón él egy híres jedi lovag, ám erről nem sokat tud egyikőnk sem. Mindenesetre, álcázva magunkat, és búlykálva a Telos Biztonsági Erők (TSF) elől, elindultunk, hogy találjunk valamit, amivel elhagyhatjuk ezt a bolygót.
|
|
|
Post by Kavar mester on Apr 24, 2009 19:47:25 GMT 1
+1 szint
|
|
|
Post by Sheodon Suenami on May 24, 2009 13:04:09 GMT 1
Mivel a hajónk nem működött, Seylával úgy határoztunk, hogy szétnézünk, hátha találunk valakit, vagy valamit, ami a hasznunkra lehet. Hamarosan megérkeztünk a szórakozó negyedbe, a kantinába, ahol próbáltunk elvegyülni, ám hamarosan találkoztunk egy jedi mesterrel, aki felajánlotta, hogy elvisz minket a Manaan-ra, és ott vállalja képzésünket. Viszont semmi sem haladt a terv szerint: egy sith akadt a nyomába a kel'dor mesternek, minekünk pedig menekülnünk kellett: a mester megadta a hajójának paramétereit, és elindultunk a dokk felé, ám a terminálnál hosszú ideig kellett várakoznunk. Seylával hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk segíteni a jedinek, ám mire odaértünk, éppen abban a pillanatban vágta ketté a sith ellenfelét. Seyla teljesen kétségbe esett a történteken, és ezt a sith ki is használta: túszul ejtette őt. Már majdnem minden remény elszállt, mikor a TSF megérkezett, és megölték az éppen ellenálló sithet. Mi ezt kihasználva megszöktünk, és elmentünk a hajóval. Jelenlegi tartózkodási helyem a Karvoss II, azaz a Matukai rend bolygója. A tanács előtt állunk, és kérvényeztem, hogy fogadjanak be a rendbe, ám egy próbát kell most kiállnom. Egy harci próbát, ami korántsem olyan könnyű, mint amilyennek látszik... remélem boldogulni fogok ellenfelemmel.
|
|
|
Post by Kavar mester on May 28, 2009 21:54:04 GMT 1
+1 szint
|
|