|
Dokk
Apr 18, 2009 19:21:01 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 18, 2009 19:21:01 GMT 1
- Engem az sem érdekel, hogy a rend egy régi tagja vagy, vagy esetleg egy szürke jedi. A lényeg, hogy felvehessem a harcot a sithekkel és a birodalmukkal. Ez pedig tanulás nélkül nem hiszem, hogy működni fog. Régen ugyan én is a rendnek voltam a tagja, de mára csak a sithek elleni harc vált fontossá. Vagyis a cél szentesíti az eszközt - mondtam neki. - Bármilyen segítséget szívesen fogadok, legyen az bármi nemű és fajta.
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 18:02:59 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 18:02:59 GMT 1
-Úgy látom, nem fogtad fel hogy miről beszélek neked már lassan két perce: nekem nem célom az hogy megölessem magam a Sithekkel. Nem látom értelmét ennek a Világos Oldal kontra Sötét Oldal cuccnak sem. Mi Matukai-k nem így élünk, és neked sem tanácsolom. - felelte a nő majd hátat fordított a Jedinek. - Távozz!
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 18:08:32 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 18:08:32 GMT 1
- Szóval ez a Matukai... Á, értem. - mondtam, miközben nagyjából körvonalazódtak a dolgok bennem. Sosem hallottam róluk, így fogalmam sem volt, hogy gyakorlatilag amiről beszél, az mi is lehet pontosan. De most már megértettem. - Megértettem - folytattam mondandómat, majd megköszörültem a torkomat. - Lassan már én is kezdek ebbe az egész dologba belefáradni. Néha, titkoltan mindig is kívülállónak éreztem magam. Tudnál nekem erről a Matukairól mesélni?- Mondtam, miközben kíváncsian vártam a választ. Kicsit elgondolkoztam közben, hátha jobban járok a Matukaival, mint a Jedik hajhászásával.
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 18:30:25 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 18:30:25 GMT 1
A nő érezte a Jedi szavai mögött hogy nem akar rosszat, azonban nem bízott meg benne, tekintettel arra hogy a Rend még viszonylag friss volt. -Mi Matukai-k a természettel való egyensúlyában hiszünk, és eszerint meditálunk, használjuk az Erőt. Amit a hátamon látsz, whan-shennek hívják. - bökött a bárdra. - Még kevesen vagyunk. Alig pár évtizede alakultunk meg.
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 18:45:06 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 18:45:06 GMT 1
- Szóval ez a Rend, nem törekszik sem harcra a jó és gonosz oldalán, csupán arra, hogy tényleges egyensúly legyen, a jó és a gonosz gyakorlatilag nem is fontos számukra? - kérdeztem, ám gyakorlatilag ez csak költői kérdés volt, a nő érezte is, hogy nem kell rá válaszolni, csupán hangosan gondolkodtam. - Szeretnék csatlakozni. Bármi is a feltétele, megteszek bármit. Bizonyítom megbízhatóságomat, ha kell. A Jedi Rend gyakorlatilag nincs többé, csupán kóbor vagyok ebben a világban. Legalábbis számomra már nincs többé...
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 19:44:51 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 19:44:51 GMT 1
A nő furán néz az ifjú Jedire. -Nagyon különös vagy... csak úgy képes lennél sutba dobni a Jediséged és beállni egy új Rendbe? Nos, erre inkább nem akarom tudni a választ... elvihetlek arra a helyre ahol élünk, de... meg ne próbálj megtámadni vagy ilyesmi!
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 19:58:31 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 19:58:31 GMT 1
- Elárulok valamit: eddig úgy tanítottak, hogy a sithek ellen kell harcolnom. Senki sem beszélt másik lehetőségről. Rendben, megígérem. Sőt, még a fegyveremet is odaadom, ha gondolod - mondtam, azzal vártam kíváncsian a válaszára.
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 21:13:57 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 21:13:57 GMT 1
A nő megrázta a fejét. -Semmi szükség rá, hogy elvegyem a fénykardodat. Nos, akkor helyezd magad kényelembe. A Kavoss II bolygóra megyünk. Csatold be magad! - utasította a nő a Jedit, majd a pilóta fülkébe ment.
|
|
|
Dokk
Apr 21, 2009 21:18:56 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 21, 2009 21:18:56 GMT 1
- Rendben! - mondtam, majd elraktam fénykardomat oldalamra. Követtem őt a hajó fedélzetére, majd becsatoltam magam. Izgatottan vártam, hogy elhagyjuk a bolygót, és a Kavoss II-re érjünk.
|
|