|
Dokk
Jan 9, 2009 1:00:57 GMT 1
Post by Kavar mester on Jan 9, 2009 1:00:57 GMT 1
Onderon kikötője. Itt szállnak le a hajók.
|
|
|
Dokk
Jan 9, 2009 14:02:02 GMT 1
Post by Bein Quinlan on Jan 9, 2009 14:02:02 GMT 1
Bein és kis csapata elvolt, az Onderonra tartó hajón. Azok az órák, pár percnek tűntek, a HoloNet változatos híri között. A nagy világban sok minden történik, amiről Bein nem tud. A hajó leszállt a dokkon, majd az utasok kiszálltak a hajóból. Látszólag a legtöbben turista útra érkeztek, mert a hajó csomagmegőrző része, tele volt. Persze Bein egyáltalán nem túristának jött erre a bolygóra, s nem is rossz szándékkal. A legtöbben, rosszul ítélik meg a fejvadászokat, ugyanis ők nem a gonoszság szolgálói. Bein ezen küldetésén is a bolygónak segít, persze ezt senki nem hinné el, így hát kiléte titoknak kell lennie. Szerencsére a testőrök is kerülték a feltűnést, így minden sikeres volt. ~ Na már csak, megtalálni kell a rendelőt!~ Persze ez sem lesz túl könnyű feladat, hisz a város nagy, s nem sokat tudhat róla ez a Zabrak. Persze mindent meg kell tenni, amit tudunk, így hát Bein vezetésével a kis csapat elindult a nagy városba, hogy megtalálja a keresett helységet.
|
|
|
Dokk
Jan 9, 2009 19:17:28 GMT 1
Post by Kavar mester on Jan 9, 2009 19:17:28 GMT 1
Miután a Fejvadász kiszállt a kompból, átellenőrizték és a fegyvereit csak a dokk bejáratánál kaphatta vissza. A két segítő pedig körülnézett.
-Bein úr, nézzünk körbe. - azzal ki is léptek az utcákra.
//Folytatás ott!//
|
|
|
Dokk
Feb 19, 2009 19:08:48 GMT 1
Post by Mordum Fraen on Feb 19, 2009 19:08:48 GMT 1
Malachor V. [E/1]
Minden társalgást mellőzve sétálok fel a KT-400-as rámpáján, meg sem állva a pilótafülkéig. Nem szándékozok huzamosabb ideig itt maradni, a hajó vezetését Julyen-re bízom. Miután a Sith felvázolja előttem a részleteket, rá kell döbbennem, hogy ez is csak egy ugyanolyan felderítő-megfélemlítő-kivégző misszió lesz, ami aligha járul hozzá a fejlődésemhez. Az ősi adattárolókban ugyan leírják, hogy minden Sith-nek be kell bizonyítani odaadását a sötét oldal iránt, de tudhatnák, hogy sokkal többre tartom magam holmi bérgyilkosnál.
- Jedi? A Jedi-k mind kihaltak. Akiről a mestered beszél, csak árnyéka az egykori harcosnak... Gyenge, fél... elveszett ügyet szolgál. Ezt már a megnevezés alapján is kijátszhatod. - rébuszok. Ha megérti őket, talán felfoghatja, mit jelent a megvetés és fájdalom. - Nem ismerlek, és nem tudom, hogy meg akarlak-e ismerni... Legyen elég annyi, hogy megtettem azt, amire a legtöbb Sith nem képes: legyőztem a bizalmat és szeretetet...
Ennyi... Megfordulok, de mielőtt megkeresném azt a "szobát", ami a legmegfelelőbb a meditálásra, még odavetem Julyen-nek az élet egyetlen örök törvényét.
- Csak magadra számíthatsz... Ezt vésd jól az eszedbe.
|
|
|
Dokk
Feb 19, 2009 19:24:50 GMT 1
Post by Julyen Rendar on Feb 19, 2009 19:24:50 GMT 1
Julyen hallgatja a tanítvány szavait. * hmm... Elég idegesítõ egy alak.*- gondolta és figyelte tovább a fiú mondókáját. - Felõlem, te tudod, de ha szembe kerülsz az árnyéka egykori harcosnak, könnyen lehet, hogy te húzod a rövidebbet. - mondta, majd a fiú utolsó mondatán kicsit felhúzta magát. - Úgy beszélsz mint a legtehetségesebb Sith, der attól még csak egy tanítvány vagy. - mondta, majd a kezeire fénykardjaira meredt - Ezek a kardok végeztek már pár jedivel és sith-el. Ez nem fenyegetés csak tény. Benned sem bízom jobban mint akárki másban- közölte a fiúval. Ezekután rövidesen megérkezdtek az Onderonra, a rámoa lenyílt és Julyen sétált le rajta.
|
|
|
Dokk
Feb 19, 2009 20:20:33 GMT 1
Post by Mordum Fraen on Feb 19, 2009 20:20:33 GMT 1
- Nem tanultál semmit... Megöltél megannyi Jedi-t és Sith-et, megkéne alázkodnom előtted? Ha néha napján elmélyednél az Erőben, tudnád, hogy nem a csaták száma határozza meg egy erőhasználó szintjét - hanem a mindent átható Erőhöz való közelsége. Nem elég, hogy alkalmazod... meg kell ismerned, uralnod kell, és a galaxis ura leszel... a fénykard csak egy eszköz. Ha a fénykardod helyett az eszedet használnád, tudnád, hogy ez a próba határozza meg a jövődet a sötét oldalon. Nem tudok semmit Exodosról, de biztosra veszem, hogy Sith lévén minden vágya az, hogy egy olyan tanítványt fogadjon maga mellé, aki nem tűri meg a társakat, könyörtelen... Az első próbatételemen kiderül, hogy melyikünk bírja tovább segítség nélkül...
A meditációnak köszönhetően az út meglehetősen rövidnek tűnt. Érzem a hajó kisugárzásait. A hiperhajtómű nyugtató moraját, a műszerek halk pittyegését, a bukkanót a földet éréskor, s végül a rámpa hangos leereszkedését. Felhagytam a lótuszüléssel, ellenőrzöm felszerelésemet, fegyvereimet elrejtem a köpeny alá. Csuklyámat a fejemre, köpenyemet pedig összehúzom - így követem Julyen-t a leszállóplatformra. - Igényelj egy vízum kártyát.
|
|
|
Dokk
Feb 19, 2009 20:46:54 GMT 1
Post by Julyen Rendar on Feb 19, 2009 20:46:54 GMT 1
Julyen egy nagyot nevetett a tanítvány szavain. - Felõlem jártathatod a szádat, de amíg nem küzdöttél az életedért semmit nem tudsz. És én nem alázatot keltek, hanem félelmet- mondta az utolsó szót mélyebben, sötétebben. - Ami a fénykardot illeti, tévedsz. A te szinteden a fénykardod az életed, de ha így gondolod- azzal az erõ segítségével magáhóz húzta Mordum fénykardjait majd letette a mellette lévõ üzemanyag vezetékére. - Akkor hagyd itt ezeket. És teljesítsd a küldetésed az erõvel és az eszeddel. Úgy beszélsz az erõrõl, mintha már mesteri szinten használnád, de ne a száddal legyél kemény. - ekkor megfordult és Egyenesen Mordum szemébe meredtek a sárgán izzó szemeia köpeny takarása alól. - Jah és még valami: NE BECSÜLJ LE. ÉS arra ne is gondolj. Nincs esélyed ellenem, most még- az utolsó két szót halkabban mondta. - A benned lévõ Erõt pedig próbáld lelplezni, ki tudja milyen szintû jdivel lessz dolgonk. - Azzal elment és az elmetrükk segítségével már szerzett is Vízum kártyát, azután pedig Az erõ segítségével próbálta megtalálni a jedi-t mert minden bizonnyal mellette lessz a Szenátor is.
|
|
|
Dokk
Feb 20, 2009 13:02:37 GMT 1
Post by Mordum Fraen on Feb 20, 2009 13:02:37 GMT 1
- Hanyagoljuk a társalgást... A csatában kiderül, mire vagy képes. Ami pedig az erőt illeti, kétlem, hogy valaha is találkoztál volna Darth Traya-val. Bízott bennem annyira, hogy megossza velem a tudását. - További szócséplések helyett inkább átfésülöm a dokkot. Szörnylovasok, Onderon-i békefenntartók, kereskedők, koldusok. Hogyan tovább?
|
|
|
Dokk
Feb 20, 2009 17:20:50 GMT 1
Post by Kavar mester on Feb 20, 2009 17:20:50 GMT 1
Julyen kiterjesztette az Erőt, hogy nekiláthasson a Jedi keresésének. Sokáig semmilyen jel nem érkezett, úgy tűnt a Jedi nagyon jól álcázza magát. Mordum keresése és kutatása sem járt több sikerrel, csak annyit sikerült elérnie, hogy akik meglássák, menten elforduljanak tőle. Végül fél órás keresgélés után Julyen elkapott egy halovány szálat, amin elindulhatnak. Nyilván a Jedi használta az Erőt. A foszlány Iziz főteréről érkezett. Nyilván ott vannak a keresett célpontok.
|
|
|
Dokk
Feb 20, 2009 19:13:36 GMT 1
Post by Julyen Rendar on Feb 20, 2009 19:13:36 GMT 1
Julyen Mordum szavain csak elnevette magát. tudta, hogy Darth traya nem osztaná meg a tudását mindenféle jötmentel, fõleg nem egy nagyotmondó aprentice-el Ezután kiterjesztette az erõt, hogy érzékelje a jedit, de sokáig nem járt sikerrel. Majd egypillanatra sikerült elcsípnie egy halovány erõfoszlányt. Nyílván használta a jedi az erejét. Tudta, hogy a Fõtéren tartózkodnak, de lehet, hogy nem túl sokáig. - Nos Ha Darth Traya megosztotta volna veled a tudását, akkor már érzékelned kellett volna a jedit. De a tanácstalan arckifejezésedbõl itélve, semmit sem éreztél meg. - Mondta Mordumnak, majd meg sem várva válaszát, elindult. Majd bérelt egy suhanót, természetesen ingyen az elmetrükk segítségével, gondosan ügyelt rá, hogy más ne láthassa. ezután beült a suhanóba és elindult, alig hagyva idõt Mordumnak hogy beszáljon, ha beakar szállni.
|
|
|
Dokk
Feb 23, 2009 16:10:15 GMT 1
Post by Mordum Fraen on Feb 23, 2009 16:10:15 GMT 1
Nem figyelek Julyen megjegyzésére. Kétlem, hogy a keresett Jedi olyan ostoba lenne, hogy halandók között használja az Erőt... Csapda. Ráadásul ha a személyi testőr szerepét játssza, nem távolodhat el a szenátortól, kivéve ha az nem adja parancsba neki. Némán ugrok fel Julyen mögé a suhanóra, s hagyom, hogy a centerig ő legyen a vezetőm.
|
|
|
Dokk
Mar 22, 2009 20:15:59 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Mar 22, 2009 20:15:59 GMT 1
Hosszas tanakodás után úgy döntöttem, hogy elhagyva a Coruscantot az Onderonra jövök. Bíztam abban, hogy itt találok valamit, ami a sithek nyomára vezethet. Továbbá abban is bízok, hogy találok valakit, aki vállalja az oktatásom, vagyis egy jedit, aki képes lesz arra, hogy engem oktasson, mivel még nem vagyok erőm teljében, az oktatásom hírtelen félbeszakadtával nem tudtam magamat képezni. Hamarosan megérkezett a hajó, amelyen utaztam, majd le is szállt. Kisétáltam a hajómból, s kíváncsian vártam, mik fognak történni. Hagytam, hogy az Erő irányítsa utamat.
|
|
|
Dokk
Apr 10, 2009 16:44:00 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 10, 2009 16:44:00 GMT 1
Sheodon azonban nem talált eddig semmit, csak nézte a környéket. Sheodon várt, hátha megérez valamit, ami jól jöhet számára. Végül sikerült is elkapnia egy halovány Erőfoszlányt. Egy csinos, fiatal lányt látott, ki a hátán egy hatalmas bárdot viselt, és éppen beszállni készült a hajójába. Az Erő abból a lányból jött. Vörös rövid haja volt, bőre egészséges, napbarnított volt és zöld Jedi-szerű viselete volt.
|
|
|
Dokk
Apr 12, 2009 19:46:04 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 12, 2009 19:46:04 GMT 1
Megéreztem valamit. Egy lányt láttam, és éreztem, hogy az Erő belőle árad. Gyorsan odasiettem hozzá, mivel éppen készülődött a hajójához, reméltem, hogy még elérem őt azelőtt, hogy felszállna a hajója. Elkezdtem rohanni, majd végül sikeresen odaértem a hajóhoz, ami még nem szállt fel, ám a lány még egy darabig egy szót nem szólt, csak nézett engem. Én sem nagyon tudtam mit mondani, ám végül csak kinyögtem. - Jó napot - köszöntöttem a lányt. - Ha jól sejtem, akkor egy oldalon állunk. Segítséget szeretnék kérni.
|
|
|
Dokk
Apr 14, 2009 17:16:37 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 14, 2009 17:16:37 GMT 1
A nő beljebb húzta a fickót a hajójába, mikor megérezte az Erőt körülötte, és gyorsan bezárta a hajója rámpáját. Ezután előhúzta a bárdját, és a Jedi nyakának szegezte. -Ki vagy te? Mit akarsz? A Sitheknek dolgozol, vagy a Köztársaságnak? -faggatta agresszívan.
|
|
|
Dokk
Apr 14, 2009 19:22:50 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 14, 2009 19:22:50 GMT 1
- Nyugalom, nem ártó szándékkal jöttem. A Köztársaságnak dolgozom - mondtam a hölgynek, aki mintha kissé gyanakvó lenne, ezért megmutattam neki lézerkardomat is. - Segítséget szeretnék kérni. Remélem tud nekem segíteni.
|
|
|
Dokk
Apr 15, 2009 20:00:51 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 15, 2009 20:00:51 GMT 1
A lány azonban dacos maradt. -A Sithek képesek elrejteni az aurájukat előlem, és ők is képesek ám olyan kis hengereket magukkal hordozni, amivel megölték két társamat. Mond el a neved, és hogy mégis miféle segítséget vársz el tőlem!
|
|
|
Dokk
Apr 15, 2009 20:28:56 GMT 1
Post by Ryn Arranda on Apr 15, 2009 20:28:56 GMT 1
Ryn reményekkel teli szívvel lépett ki a hajóról. Köpenyét magára vetette, majd tágra nyílt szemekkel nézett körbe, remélvén hogy itt talál majd valakit esetleg valamit, ami hasznára lehet.
~Szóval ez az Onderon... Remélem nem hiába jöttem el idáig.
|
|
|
Dokk
Apr 16, 2009 20:16:18 GMT 1
Post by Sheodon Suenami on Apr 16, 2009 20:16:18 GMT 1
- A nevem Sheodon. Sheodon Suenami. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy taníts engem. Még a Rend kezdett el engem tanítani, ám ők minden jel nélkül eltűntek, még a Coruscantról is, így oktatásom abbamaradt. Szeretnék segíteni az életbemaradt jediken, de nem érzem, hogy készen állnék - mondtam őszintén a lánynak, miközben elraktam a fegyveremet, és vártam, hogyan reagál majd.
|
|
|
Dokk
Apr 18, 2009 17:25:40 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 18, 2009 17:25:40 GMT 1
A lány végül visszacsatolta a hátára a fegyverét, majd pedig megszólalt. -Rossz ajtón kopogtatsz, Jedi. Nem tudok sokat a Rendről amibe tartozol. Én egy Matukai-tanítvány vagyok. Semmi közöm a Jedikhez. Félek, rossz helyre jöttél.
|
|