|
Post by Kavar mester on Jan 5, 2009 21:44:58 GMT 1
Ez volt valaha a Jedi Rend legfontosabb helye, azonban az évek során elhagyatottá vált. Szigorúan őrzik, nehogy bárki belógjon engedély nélkül.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 5, 2009 21:52:03 GMT 1
Alex néhány órás kérdezõsködés és kutakodás után rábukkan a néhai Jedi templomra.Már lecsillapodott benne a Sithek által érzett hatalmas düh így nyugodtan bár kimerûlve lépett be a néhai templomba.A templomot jól õrizték ezért inkább Alex csak óvatosan közelítette meg a helyet,nem akart bajba keveredni.~Bemennyek vagy ne mennyek be?~Ez járt a fejében miközben a templom bejárata felé közeledett.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 5, 2009 22:40:27 GMT 1
Nem telt bele sok időbe, hamarosan kiszúrta őt az egyik egyenruhás Köztársasági katona.
-Hé, megállni! - gyorsan odasietett a Jedihez, kezében sugárvető puskát fogva.
-Polgár, ez lezárt terület! Megkérem hogy távozzon. Ide csak azok mehetnek be, akiknek megvannak a megfelelő irataik! - az eset több katona figyelmét is felkeltette, akik figyelték a Jedit. Azonban látszott rajtuk hogy nem akarnak támadni, legalábbis amíg Alex nem csinál ostobaságot.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 6, 2009 16:50:11 GMT 1
-Nem akarok semmiféle bajt,csak keresem az itteni Jediket hogy csatlakozzam hozzájuk,ugyanis énis Jedi vagyok-Mondta nagy büszkeséggel ~Remélem elhiszik és nem kerülök nagyobb ajba~gondolta a fiú. -Esetleg ön tudna nekem segíteni- Mondta végül a katonának
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 7, 2009 1:25:17 GMT 1
A katona először némán nézett, majd egyszerűen kitört belőle a röhögés. Hasát fogta. -Maga... maga... -végig sem tudta mondni, mert letérdelt a röhögéstől. -Maga nem normális. A Jedi Templom már elhagyatott egy jóideje, mi őrizzük nehogy a tolvajok temploma legyen. - röhögött tovább.
-Maga, Jedi? Érdekes, ön ma már a harmadik aki ezt állítja. -röhögött tovább. -Ennél jobb mesére lesz szüksége uram!
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 7, 2009 7:01:22 GMT 1
Alex nem tudta hogy már teljesen elhagyatott a templom ezért kisebb csalódás érte e mondatok hallatán.Elővette a fénykardját majd bekapcsolta majd abból sisteregve előtört a kék fénysugár. -Én komolyan mondtam hogy Jedi vagyok,nézze,itt a bizonyíték-Mutatott a kardjára -Dantooinról jöttem fogalmam sem volt róla hogy mi történt itt-mondta végül
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 7, 2009 23:11:03 GMT 1
A katonák álla leesett. A távolabbi katona odasétált a közelebbihez, majd figyelték a fénykardot. Lassan bólintottak.
-Jó, tényleg nem hazudik. Ebben az esetben kérem várjon itt, értesítjük a bolygó egyetlen Jedi Lovagját.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 8, 2009 10:12:03 GMT 1
-Köszönöm-Mondta megnyudva. ~Végre egyenesbe vagyok~Gondolta magában majd visszahívta a kék sugárnyalábot a kardjába és az oldalára csatolta a kardot. ~Valyon mennyi érdekes dolog lehet ebben a templomban még?~Végül merült fel benne a kérdés. FIgyelte a katonákat ahogyan rádión értesítettek valakit majd folytatták õrjáratukat a környéken.
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 9, 2009 1:15:38 GMT 1
Pár percen belül fel is bukkan egy komp. Katonák szállnak ki belőle. Fegyvert fognak Alexre. Az egyik katona elveszi a Jedi fénykardját, majd betessékeli a kompba. A komp felszáll, majd a rangidős tiszt megszólítja.
-Egy nevet kérnék, ha volna szíves.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jan 9, 2009 7:10:06 GMT 1
-Alex Sqore-Mondta a Jedi -Remélem a kardomat az út végén visszakapom-Majd leült a kompon egy székre és közben szemlélte a hajót s a katonákat. ~Mire ez a nagy felhajtás? Mindegy majd meglátjuk misül ki ebbõl~
|
|
|
Post by Kavar mester on Jan 9, 2009 18:55:25 GMT 1
-Amint megtudjuk hogy tényleg Jedi vagy, igen. Mert nem csak a Jedik használják a fénykardot. De, talán egy Jedi Lovag meg tudja állapítani rólad, hogy Jedi vagy-e, vagy sem. Pár napja már elfogtunk egy Sithet aki kivégzett egy csomó rendőrt. Csak a Jedi vehette fel vele a versenyt.
Magyarázza egy köztársasági katona, miközben lassan elérnek a hadügyi központ egyik leszállópályájához.
//A válaszodat oda írd!//
|
|