|
Post by Alex Squore on Jun 22, 2009 23:32:42 GMT 1
Mikor eljött az út választás ideje Alexbõl elõjött a düh amit Werox lobbantott fel benne. -Te,aki a saját lábadban megbotlasz neoktass ki! Nemsokára meglesz a Jedimester rang már ígyis sokkal erõsebb vagyok nálad!-Alex nagyon bepipult Weroxra, hogy egy ilyen számára jelentéktelen söpredék kioktatja.- Majd fogta magát és társait faképnélhagyva elindult a balra vezetõ elágazáson és remélte hogy a balfék és Daniel a másik irányba megy.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 22, 2009 23:41:21 GMT 1
Werox nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és Alex után ment, mivel tudta, hogy Daniel a legtapasztaltabb, így nem lesz szüksége segítségre, valamint ezzel tovább hergelte Alexet. - A saját lábamban megbotlok? Mit tettél Te eddig, amivel segítettél Minket a mostani Rancorn és Sith ellen?! Mindent Danielt talál ki és általában Én hajtok végre. Most is, ha nem lettünk volna, meghalsz. Nélkülünk semmire sem mész, ahogy mi sem Nélküled. A Mester rangtól messze vagy, még a Lovag sincs meg. Bastilla ellen sincs esélyed, pedig Ő " csak " Lovag! Erős vagy, de Nélkülünk már sokszor meghaltál volna! Erőhasználatban erős vagy.. De Fénykardpárbajban ezerszer jobb vagyok! Ha akarod küzdjünk meg! De, csak miután megvan a Mester! Akkor eldől, ki a jobb!
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 22, 2009 23:46:30 GMT 1
-Tekis csukjás semmirekellõ féreg,nehogymár egy ilyen röhejes alak kioktasson. Még Na-Fan mester is nevetett rajtad emlékezz csak vissza. -e mondat után Alex gúnyosan mosolygott egyet. -Most pedig tünnyél az utamból had mentsem meg a hûdeerõs jedimestert aki egy barlagban bújkál- Bár Alex végig kardját erõsen markolta miözben Weroxal farkasszemet nézett,fogta magát és továbbindult. *Majd megmutatom én neki...*
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 22, 2009 23:53:42 GMT 1
- Semmirekellő féreg?! Ugyan már! Hol voltál, mikor kellettél volna a nagy harcoknál?! Semmit se csináltál, csak néztél. Na-Fan Mester valóban kinevetett, de azóta sokkal erősebb lettem, erősebb, mint Te! Nem Én vagyok az utadban, hanem saját Magad.. És a Sötét Oldalad! Már régóta érzem, hogy erősödik Benned! Régen Szürke Jedi voltam, sokat öltem! Olyan szánalmas voltam, mint Te most! De megbántam és nézd meg hol tartok! Sokkal erősebb lettem, Te pedig elgyengültél! Werox elővette Fénykardját, de még nem kapcsolta fel.
|
|
|
Post by Atris on Jun 22, 2009 23:54:02 GMT 1
Még mielőtt a veszekedést folytathatták volna, egy útelágazáshoz érkeztek. Két út volt előttük, és innentől kezdve már nem volt választás: Alex elindult balra, míg Werox inkább a jobb oldalt választotta, és útjaik különváltak. Werox próbált körülnézni, ám nem talált semmi érdekeset, leszámítva ezeket az igen szép látványt nyújtó kristályokat. Próbált hangokat leszűrni, ám a vita hevében nem nagyon tudott koncentrálni, idegesnek bizonyult.
Alex azonban talált valamit. Egy sithet, aki egyszerű ruházatot viselt, külsőre teljesen úgy nézett ki, mint egy jedi - leszámítva ruházatának fekete színét -, és fénykardját pedig övén hordta. Eleinte látszott a sithen, hogy támadni akar, ám, miután látta Alex arckifejezését, és érezte benne a dühöt, elvetette ötletét. - Eredetileg nem ez volt a tervem. Úgy véltem, hogy egy mintajedi ellen kell majd küzdenem, de tévedtem. Érzem benned a dühöt, és a gyűlöletet. Ezt pedig ki tudnád aknázni - mondta a sith, akiről nem látszott, hogy szimpla tanonc, vagy esetleg lovag.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 22, 2009 23:58:02 GMT 1
*Itt a remek alkalom* Alex nem aktiválta fénykardját hanem tett egy ajánlatot a Sithnek. -A társam,egy két kardos vakmerõ söpredék a másik irányba ment. Segíts végezni vele és ha már nem áll az utamba csatlakozni fogok hozzád! -Majd intett neki hogy kövessen ha jön akkor elvezeti õt a másik elágazáshoz amerre Werox ment
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 23, 2009 0:04:48 GMT 1
Werox meggondolta Magát és inkább visszafordult, hogy Alex után menjen. Még mindketten képzetlenek voltak egy ilyen veszélyes küldetéshez, ezért segíteni akart Neki. A két elágazás előtt meglátta Őt egy Sithel és elkerekedett a szeme. - Alex! Miért csinálod ezt? Miért állsz át a Sötétekhez? Sok mindenen mentünk keresztül. Nem akarlak megölni és szerintem Te se akarsz igazán Engem. A düh vezérel, de ha kicsit lenyugodnál, tudnád, hogy ez nem helyes! Ha meg akarsz küzdeni Velem, mondtam, hogy benne vagyok.. De segítség nélkül.. Ha a Sith nem száll be, itt és most megküzdök Veled!
|
|
|
Post by Atris on Jun 23, 2009 0:07:34 GMT 1
A sith, egy új tag reményében - és egy jedi halálában bízakodva - kérdően nézett az ifjúra, és várta, hogy az mit válaszol. Természetesen azért kardja nála volt, hogyha esetleg mégiscsak meggondolná magát, mert akkor egy suhintással véget vet a fiú, és esetleg leendő ellensége életének is. Alexnek döntenie kellett, hogy mit tegyen.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 23, 2009 0:09:42 GMT 1
-Sajnálom Werox,de itt a vég,rájöttem amég jedi vagyok az erõm nem fejlõdhet további szintekre és én ezt meguntam. Majd aktiválta a kardját és odaszólt a Sithnek. -Akkor megegyeztünk?- Ezután Werox felé fordult és várta a Sith segítségét hogy hamarabb megölhessék a padawant.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 23, 2009 0:15:00 GMT 1
Werox felkapcsolta mindkét Fénykardját és Makashi formát vett fel. Védekezett a Sith és Alex támadásai ellen és amikor csak lehetett ellen támadást indított ellenük. Mikor Alexal összeakasztották Fénykardjaikat, a Sithet megpróbálta ellökni egy Erőlökéssel. Ha sikerül, levágja Alex lábait, miközben az a másik Fénykarddal törődik, ha nem sikerül, hátraugrik és folytatja a védekezést.
|
|
|
Post by Atris on Jun 23, 2009 0:18:37 GMT 1
A védekezés egy ideig hatásosnak bizonyult, ám nem jutott vele semmire, támadni nem sikerült neki. A harc irányítása egyértelműen a sith(ek) kezében volt, és majdnem a sith lovag egy olyan csapást vitt be Weroxnak, amitől meghalt volna. Már majdnem a fejéhez vitte a fénykardját, amikor Daniel jelent meg, teljesen váratlanul, abból az irányból, ahonnan Werox is visszafordult. Enyhén jelezte Weroxnak, hogy jobb, ha eltűnnek. Elindultak, és a labirintus-szerű útvonalon át, amelyet Daniel jegyzett meg, amíg erre jött, sikeresen lerázták az üldözőket, akik elvesztették a fonalat. - Jól vagy? És mi volt ez az egész? A sith pedig miért rabolta el Alexet? - kérdezte Daniel, akinek fogalma sem volt az eseményekről.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 23, 2009 0:21:33 GMT 1
Ittvolt a várvavárt lehetõség Alexnek. Fénykardja aktiválva volt,a Sith a jedikre figyelt,csak egy gyors vágást indított feléje hiszen ott állt mögötte. Kizártnak tartotta hogy kivédje a csapást a Sith lovag hiszen annyira jó reflexei még neki se lehetnek hogy szinte már testközelbõl,hátulról érkezõ csapást kivédjen.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 23, 2009 0:24:41 GMT 1
- Ez hosszú.. Alexal vitáztunk.. Megéreztem Benne a Sötét Oldalt. Aztán különváltunk.. Én visszafordultam, hogy utánamenjek.. Segíteni.. De Ő valószínű találkozott egy Sithel és meg akartak ölni. Én mondtam Alexnek, hogy, ha meg akar küzdeni Velem, megküzdök, de segítség nélkül.. Tehát a Sith nélkül.. Viszont ketten jöttek.. Minden bizonnyal Lovag és a Mester miatt van itt, tehát hamarosan Alex is megy segíteni megölni. Forduljunk vissza és küzdjünk meg Velük!
|
|
|
Post by Atris on Jun 23, 2009 0:28:32 GMT 1
A sith éppen kereste az irányt, hogy merre menjenek, és hátrafordult. Ekkor pillantotta meg az ifjút, aki éppen elővette fénykardját, és ki is nyitotta azt. A sith rájött, hogy meg akarja ölni, ezért gyorsan felvett egy védekező állást, és próbálta kivédeni a fiú támadásait, ami sikerült is. Gyorsan átvette a harc irányítását, és próbálta megölni a fiút. Ám Werox és Daniel időben érkeztek. Viszont nem értették, hogy miért küzd meg "Mester és Tanítványa" egymással.
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 23, 2009 0:31:16 GMT 1
-Gyorsan,amég nemjönnek mégtöbben!- kiálltott oda (társainak) Alex miközben védekezett. AMint hárman lesznek ellene Alex felveszi az Ataru formát és megpróbálja átvenni a támadó szerepét. Remélte hogy társai nem nézik Sithnek és õkis beszállnak a harcba.
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 23, 2009 0:31:57 GMT 1
Werox, bár nem értette a helyzetet, felgyorsította mozgását és egyik Fénykardjával a Sith lábát, a másikkal pedig a fejét próbálta levágni. Daniel még mindig csak állt, ezért a gondolatátvitelt használva Őt is hívta, hogy segítsen, ha kell.
|
|
|
Post by Atris on Jun 23, 2009 10:30:47 GMT 1
Hamarosan mind a hárman csatlakoztak a harchoz. A sith, a túlerővel szemben kénytelen volt védekezni, hogyha túl akarta élni. Egyszer azonban próbálkozott azzal, hogy megtámadja az ifjú Alexet, ám ez a terve nem vált be: ahogy támadott volna, a másik kettő kihasználta ezt a helyzetet, és olyan mély sebeket okoztak neki, hogy innen már egyenes út vezetett a halálhoz. Hamarosan holtan rogyott össze. A neheze azonban még csak most jön. Meg kell találni a sitheket, még mielőtt a mesternek bármi baja is esik!
|
|
|
Post by Alex Squore on Jun 23, 2009 12:40:56 GMT 1
Miután megölték a Sithet Alex deaktiválta fénykardját és lassan elindult abba az airányba amerre a Sith keresztezte az útjukat. Valószínüleg a Sith õrt állt az úton vagy arrafelé keresett valamit,valakit. -Mielõtt még bármit kérdeznétek az egészet megjátszottam...-Mondta halkan háttal a társainak miközben lassan lépegetett a helyszín felé. Büszke volt magára hogy bejött a terve és hárman legyõzték a Sithet de azzal is tisztában volt hogy egy pillanatra tényleg megfordult fejében a társai,legfõképpen Werox "megleckéztetése".
|
|
|
Post by Werox Nold on Jun 23, 2009 13:47:53 GMT 1
Werox csak összenézett Daniellel, nem szólt vissza, de még mindig érezte Alexben a Sötét Oldalt, ezért kicsit óvatos volt. Remélte, hogy tényleg ez lesz az a barlang, ahova a Mester elbújt. Mivel egy Sith itt volt, ennek nagy a valószínűsége. Vagy csak elvesztették a Mester nyomát és Ők is keresik. Okosabb lett volna életben hagyni, levágni a lábait és kezeit, hogy ártalmatlanná tegyék, majd kérdeni, így viszont nehezebb lesz megtalálni a Mester.
|
|
|
Post by Atris on Jun 23, 2009 20:13:07 GMT 1
Elindultak visszafelé, abba az irányba, amerre eredetileg ment Alex. Hamarosan egy platformra érkeztek, amely egy folyosóra emlékeztette őket, amely előtt egy lépcsőt láttak, és egy hatalmas nagy kaput. Körülnézve elég nagy tér tárult eléjük, hiszen, végre nem falak közé voltak zárva, hanem jól látták, hogyan is néz ki ez az egész. Jól látszódott, hogy ez az egész egy hatalmas nagy rendszer, amely rengeteg csomópontból tevődik össze. Észrevették, hogy a platform mögött, ahonnan megérkeztek, egy kisebb lépcső helyezkedett el, amely az egyik ilyen mellékág felé vezetett. Több válaszút is lehetségesnek bizonyult.
|
|