|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 0:08:35 GMT 1
-A hűségünket nem adjuk! - mondták a szellemek, és egy kis időre abbahagyták a kergetést. Folytatták a beszédjüket. -De igazad van, a Holokron tart itt bennünket. Az a feladatunk, hogy védelmezzük. Előtted sok olyan Sith jött ide, aki meg akarta szerezni, de egyik sem volt elég erős ahhoz, hogy méltónak érezzük rá. Te pedig egyértelműen nem vagy az. Ha a Holokron elpusztul, akkor mi is. De, mivel te a Holokront akarod, nem akarod majd elpusztítani, és ezért fogsz meghalni. Saját kapzsiságod lesz a végzeted, fajodnak szégyene!
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 0:18:01 GMT 1
A szellemek egy idõre abbahagyták a kergetõzést és most beszéd vette kezdetét. Julyen nem tudta megyõzni õket az igazáról, de nem adta még fel egyenlõre. - Nos mint ti Úgyszint Sith-ek tudjátok, hogy ez nálunk kissé máshogy van. Az életem fontosabb mint ez a Holocron, persze ez csak a legvégsõ eset. - próbált hatni a Sithekre. - Amúgy meg, hogy bizonyíthatnám be nektek, hogy méltó vagyok erre a Holocronra?
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 0:24:43 GMT 1
A Sith szellemek összenéztek, majd nevetni kezdtek. A nevetésük sikolynak tűnt, csak arcuk mozgása árulta el hogy milyen jót mulatnak Julyen próbálkozásain. -Szerintem nem tudod bizonyítani az alkalmasságodat. Hisz nálad jóval erősebb Sithek is jártak már errefelé. De, mivel te mókásnak tűnsz, ezért alkut ajánlunk: elengedünk téged, ha visszateszed a Holokront a helyére, és tágulsz innen.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 0:31:49 GMT 1
A szellemek egymásra néztek majd nevettek egy nagyot. Azt mondták, hogyha Julyen visszateszi a holocront akkor elengedik. - Nos sajnálom, de én parancsba kaptam, hogy szerezzem meg ezt a Holocront. Amúgy meg ha élõ Sithek lennétek, akkor már végeztem volna veletek- mondta majd gyorsan elgondolkodott. Eszébe jutott, hogy még nem próbált rájuk hatni az erõvel. Hiszen tulajdonképpen a szellemük az erõhöz kötõdik. Meg mimással tudna bizonyítani egy sith, ha nem a sötét oldal erejével. Kinyújtotta a kezét és egy villámot küldött a szellemek felé, bízva a sikerben, mert már nem sok ötlete maradt.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 0:35:59 GMT 1
A Sithek úgy néztek Julyenre, mint egy idiótára. Lehetséges, hogy ebben a percben annak is tartották. -Mi Sithek vagyunk, képesek vagyunk irányítani a Sötét Oldal erejét. Így védekezni is tudunk ellene. Nos, te parancsba kaptad, hogy elvidd a Holokront. Mi pedig küldetésünknek érezzük, hogy megvédjük, ezzel ápolva a mesterünk emlékét. - maguk elé emelték a kardjaikat. -Akkor, készen állsz a halálra, Sith?
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 0:49:53 GMT 1
Julyen egyre dühösebb és dühösebb lett a kudarcai miatt. Készenlétbe helyezte fénykardjait és védekezõ állást vett fel, mert még nem adta fel a reményt. - kötelességeteknek érzitek?? Ez vicces. Önszántamból nem védelmeznék egy halott Sith Nagyurat. Amúgy meg mi az hogy ápoljátok a mesteretek emlékét? Hiszen a galaxisban már nem is emlékeznek rá csak a Sithek közül néhányan. A mesteretek nyílván nem azért készítette a holocront mert azt akarta, hogy egy poros szobában legyen egy pódiumon, és halott Sithek szellemei gyílkolják le azokat akik a tudásért jöttek. Ha azt akarta volna, hogy a tudását ne adják tovább nyílván nem készítette volna holocront. És ha van egy Sith aki érdemes erre a tudásra az én vagyok, Egyszer majd én leszek a Sith sötét nagyura és a Sithek uralják majd a galaxis. - mondta már ingerülten a Sith Lovag. Próbál hatni rájuk, vagy legalábbis idõt nyerni, de fontolgatja, hogy esetleg bekapcsolja a holocront, hátha lessz valamilyen hatással a szellemekre.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 17:58:24 GMT 1
-Ti, mindent rosszul tudtok, mai Sith-férgek. - mondta az egyik szellem. -Ez a Holokron nem azért készült, hogy mások számára elérhető legyen. Éppen azért, hogy azok örökre el legyenek zárva másoktól. A mester minden tudását ebbe zárta, és kikötötte hogy soha senki se kaparinthassa meg! -Úgyhogy még egyszer megkérünk, tedd el, vagy megölünk. - mondják a Sith tanítványok, most már jóval indulatosabban.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 20:49:37 GMT 1
A szellemek továbbra sem tágítanak. Nem akarják elengedni az ifjú Sith Lovagot. De Julyent valami nem hagyja nyugodni a sith szellemek viselkedésében. * ezek a szellemek már másodszor kérnek, meg, hogy tegyem vissza a Holokront és akkor elmehetek. Itt valami nem stimmel. Mivel mostmár pontosan ismerem a holokron helyét tucatnyian jönnénk vissza a érte és így biztos sikerülne megszereznünk. Ha visszaraknám szerintem megölnének, mert ilyet egy igazi sith nem tenne. ez lehet, hogy valami próbaféle, persze az is elõfordulhat, hogy tévedek, de akkor sem stimmel az egész. A szavaik ütik egymást, az imént azt mondták, hogy nem adhatják oda senkinek, de nem sokkal elöbb azt állították, hogy nem járt itt olyan aki méltó lenne a holokronra. Szóval itt valami nincs rendjén.*- gondolkodott el ezen, de továbra is maradt védekezõ pozicíóban.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 21:41:26 GMT 1
A Sith szellemek összenéznek, majd az egyikük megszólal. -Látom nem érted, mit akartunk elmagyarázni: aki minket képes legyőzni, az méltó a Holokronban rejlő tudásra. De, mivel eddig senki sem tudta, hogyan győzhetne le minket, meghalt, mielőtt elvihette volna. Minket még a legerősebb Sith Mesterek sem tudtak legyőzni, akik ide jöttek. -Mindegyikük ugyanolyan volt, mint te. Az erejét fitogtatta, ahelyett hogy az eszét használta volna. Nekünk sok ezer évünk volt arra, hogy elgondolkodjunk a helyzetünkről. A mesterünk Holokronja a bizalmatlanságot jelképezi. Mi, mint Sithek gondolkodtunk el a világ dolgain, és rádöbbentünk: ha segítjük egymást, ahelyett hogy háborúzunk, akkor mindenképp győzünk. De mi folyton csak háborúztunk. Vagy a Jedikkel, vagy másokkal, de saját magunkkal is. -Anchuur Mester erre próbálta felhívni a figyelmünket. De, az emberi önzőség határtalansága miatt pusztult el. Ahogy mi is a társaink önzősége miatt ragadtunk itt. Az, hogy képesek vagyunk neked megkegyelmezni, az nem a gyengeségünket jelképezi, hanem azt, hogy képesek vagyunk változtatni az évezredes hagyományokon. Utoljára felkérünk, tedd vissza a Holokront, és szabadon távozhatsz. Ne akard hogy a te véred is a gyengék vérével egyesüljön.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 22:05:13 GMT 1
A szellemek hosszú prédikációba kezdtek. A szavak és a körülmények, hogy ezeknek nem tudott ártani semmivel elgondolkoztatta. - Nem tudom mennyit tudtók arról, hogy mi történik ezen a bolygón kívül a galaxisban.- mondta majd kikapcsolta fénykardjait. - Több sith nagyúr van mint kellene és mindegyik hataloméhes. A Jediket majdnem mind kipusztítottuk. És ha már nem lesznek jedik akkor valószínû egymást foglyuk írtani. A háború a sötét oldal mellékterméke. Azthitem erre rájöttetek a sokszáz évi gondolkodásban. - mondta majd lassan elindult a pódium felé
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 13, 2009 22:50:54 GMT 1
A Sith szellemek bólogattak. -Sokan így gondolják, de elhiheted, hogy az Erő nem azért adta a hatalmat hogy elpocsékoljuk holmi felesleges erőfitogtatásra. -A Sith csak akkor ér el sikert, ha támogatókra lel. Egyedül nem lenne esélye a teljes galaxissal szemben. -És ezt a mestereitek elfelejtették, vagy csak nem jöttek még rá.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 13, 2009 23:11:57 GMT 1
Julyen odaért a pódiumhoz, kardjait elrakta és elõvette a Holokront. Megpróbált mindent, de nem tudta legyõzni ezeket a szellemeket. - Legyen igazatok. - kimondta és bár habozva, de visszatette a Holokront a pódiumra. -majd hátralépett egyet, közben végig a Holokronon volt a szeme. Majd várta a szellemek reakcióját.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 14, 2009 19:15:55 GMT 1
A szellemek bólintottak, majd eltették a kardjaikat. Ahogy azt megígérték. -Nos, mint láthatod, mi betartjuk a szavunkat. Szabadon távozhatsz. - ezután a szellemek eltűntek, mintha ott sem lettek volna. Úgy tűnik, ezek a Sithek nem rendelkeztek a maiak önzőségével, és inkább hagyják elfutni Julyent, ahelyett, hogy végeznének vele.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 14, 2009 19:37:08 GMT 1
Amint visszatette a pódiumra a holokront a szellemek eltûntek. Julyen gondolta ha újra felemeli a holokront akkor ismét jönnek és akkor már nem kegyelmeznek neki. Ígyhát szép lassan elhagyta a termet, közben törve az agyát, további megoldásokon.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 14, 2009 20:06:52 GMT 1
A rácsok eltűnnek, így Julyen könnyen kilépett az ajtón, majd a folyosókon sétált. Eszébe jutott, mit fog kapni ha nem viszi el a Holokront. A legjobb esetben kizárják, legrosszabb esetben azonban megölik a helyszínen. Tehát minden esetben meg kell szereznie, különben Sith karrierje - és talán az élete is - csúfondáros véget ér.
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 14, 2009 20:17:35 GMT 1
Julyen a folyosókon sétálve ráeszmélt, hogy nem mehet vissza a holokron nélkül. Leült hát a fal mellé gondolkodni. ezek a sithek békepártiak, és elengeték élve, szóval szavatartóak. Akárhogyis gondolkodott egyenlõre csak az jutott az eszébe, hogy elkérje a szellemektõl. - Azt hiszem el kell kérnem tõlük - De nem. Én Sith Lovag, vagyok, nem alázkodom meg mások elött- dühötten felállt és járkálni kezdett fel s alá. Egy idõ múlva rászánta magát, hogy visszamenjen a szobába. Amint beért szólította a szellemeket azzal, hogy elmozdította a holokront. Amint megjelentek a szellemek megszólalt: - Öhm, nos....., Szere....- egy izzadság csepp gördült le az arcán, majd kicsit habozva de folytatta. - Szer......Szeretném elkérni tõletek a Holokront- Nagy nehezen, de kimondta ezeket a szavakat. - Nem mehetek vissza a holokron nélkül, mert akkor megölnek a feljebbvalóim- mondta a szellemeknek majd várt.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 14, 2009 20:47:58 GMT 1
A Sith szellemek megjelentek, és együtt bólintottak. -Na, látom végre az eszedet használtad. - a Holokron lebegett egy kicsit, pont belelebegett Julyen kezébe. -Menj, használd egészséggel! Te képes voltál azt bebizonyítani, hogy megérdemled! - a Sith szellemek eltűntek. Julyen eltette a Holokront. Érezte, hogy ezt a tettét ki fogja majd hagyni a jelentésből. Elég szégyen is lenne rá nézve, hogy nem ellopta, hanem elkérte a Holokront.
//-1 Sötét Oldal pont!//
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 14, 2009 20:55:03 GMT 1
Julyen Szégyelte a tettét, de így legalább megmaradt az élete és megszerezte a holokront. Ez a tette egy kiadós vérrontást kíván maga után. Vérnek kell majd folynia, hogy jobban érezze magát. Eltette a Sith Holokront majd elindult vissza a hajójára, hogy megnézhesse a holokront és tanulmányozza azt. Mert ha átadja akkor nembiztos, hogy értesül a tartalmáról, ezért elöbb õ maga veszi kezelésbe.
|
|
|
Post by Kavar mester on Feb 14, 2009 21:21:04 GMT 1
A Lovag kiért a Templomból, és a jeladó segítségével a hajójához ért. Ott gyorsan keresett egy helyet, ahol letelepedhet, és elkezdheti tanulmányozni a Holokron csodáit. A piramis alakú tárgyat az Erő segítségével nyitotta meg. Vörös fényben kezdett izzani. Valami azonban elzárta az útját. Egy kristály. Julyen kivette a kristályt, és letette a Holocron mellé. A Holokron holografikus menüpontokat adott ki magából, amik vörösen vibráltak. Az első menüpont neve: feljegyzések. A másodiké: erő. A harmadiké: halál.
//Küldetésed véget ért! jutalmad: egy Bondar kristály, amit felhasználhatsz a fénykardodba! //
|
|
|
Post by Julyen Rendar on Feb 14, 2009 21:26:54 GMT 1
Julyen a jeladó segítségével viszonylag gyorsan megtalálta a hajóját, bár csak lépésben tudott haladni a nagy köd miatt. Bement a hajójába, becsukta a rámpát és leült Izgatottan vette elõ a holokront. Az erõ segítségével kinyitotta azt És egybõl egy Bondar kristályt talált benne, ami nagyon hasznos a fénykardjához. Majd megnézte a menüpontotkat. - Hát kezdjük az elején, kiváncsi vagyok milyen sith is lehetett ez a mester. Akkor nézzük hát a feljegyzések, utána az erõ-t, és végül a Halál menüpontot.
|
|