|
Ruusan
Apr 16, 2009 20:26:02 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 16, 2009 20:26:02 GMT 1
Werox
Werox nekirontott a katonáknak, és megölte őket két fénykardjával. Most a Jedi Lovag figyelt oda rá. -Mégis mit művelsz?! - kiáltott rá a Lovag. - Az ellenséget kéne megtámadnod, nem a szövetségeseidet! - Werox apja felállt, majd összeakasztotta a kardját a Lovaggal. -Megmondtam hogy botorságot művelsz! -Elárultál bennünket! Megölted a saját mesteredet és a lányt akit szerettél, és most a fiadat is!? -Revan mester szerint az érzelmek csak gátolnak minket. Ha eltörlöm őket, akkor csak még erősebb leszek!
Alex
A Duros azonban mintha látta volna előre Alex minden lépését, levédte a kard csapásait, majd ő lökte félre Alexet. Alex talpra érkezett, de a Duros gyors volt, és lesújtott a térdelő Padawanra, majd arrébb rúgta. Ezután a Duros elkapta a nyakát, majd levette az arcát, mint egy álarcot. Alex állt most ott. -A legszörnyűbb félelmed az, hogy Te ölted meg a mesteredet! Miattad halt meg amiért megpróbálta megóvni azt a mocskos irhád! De te cserben hagytad! Bosszút állom rajtad! -mondta Alex saját magának, majd támadott, és a földön fekvő Alexot célozta meg, aki felpattant, de a kardjaik a levegőben összeakadtak.
Daniel
A sötét Daniel fél kézzel állította meg a lecsapott pengét a saját vörös kardjával. -Visszavonom amit mondtam. Nem én vagyok a te jövőd. Te vagy az én SATNYA MÚLTAM! - félrecsapta az útból Daniel kardját, majd villámgyors döféseket indított ellene. Daniel felismerte a Makashi mozdulatait, mikor összeakadtak a kardjaik a levegőben.
|
|
|
Ruusan
Apr 16, 2009 20:38:38 GMT 1
Post by Alex Squore on Apr 16, 2009 20:38:38 GMT 1
-Nem,nem az én hibám volt a mester halála! Tudta jól hogy veszélyes küldetésbe megyünk és tisztában volt a kockázatokkal! De részben igazad van, ha akkor ott állok mellette talán segíthettem volna neki.- ordította miközben a két fénykard egymásnak akaszkodott. -Miféle hely ez,milyen játékot játszik ez az õsi rom az idetévedtekkel?! Megpróbálta ellökni magától a másik énét.-Elég ebbõl a játékból és engedj tovább vagy pusztulj!
|
|
|
Ruusan
Apr 16, 2009 21:14:07 GMT 1
Post by Werox Nold on Apr 16, 2009 21:14:07 GMT 1
Werox kivárta az alkalmat, amikor egy kis időre eltaszították egymást és odaszólt a Jedinek. - Jedi! Ezt bízd Rám! Szeretnék Én megküzdeni Vele! - Most az apjához fordult. - Te Sith! Nem tudom, hogy mi ez a hely! Nem tudom, hogy kerültem ide! Nem tudom milyen játékot űz Velünk a rom és nem tudom, hogy hogy juthatok vissza a saját időmbe! De egyben biztos vagyok! TE NEM VAGY AZ APÁM! MÁR BÁNOM, HOGY MEGMENTETTELEK! Én ismertem apám! Valóban a Köztársaságiak ölték meg.. De nem azért, mert megölt valakit! Hanem mert veszélyesnek tartották! Biztos vagyok benne, hogy Te nem lehetsz az apám! Ezért most bűntudta nélkül megöllek! Werox ismét felvette a Jar'Kai alapállást, de nem várta meg " apja " támadását. Az Erő segítségével felgyorsította magát és elindult felé. Elterelésképpen bal oldalról támadt, alulról felfele irányítva kardját. Nem vágott vele, mert ezt csak elterelésnek szánta, ha az apja bedől Neki, a következő támadásra nagyon gyorsan kell reagálnia. Ezután felugrott és megpróbálta nagyon mélyen megsebezni. Nem akarta megölni, mert tudni akarta mi ez a hely. Ha terve mégsem jön be, megpróbál hátraugrani, odaszívni magához ellenfelét és és megpróbálja beledobni egyik Fénykardját, miközben ő repül felé.
|
|
|
Ruusan
Apr 18, 2009 13:36:12 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Apr 18, 2009 13:36:12 GMT 1
Danielt sokmindennel ki lehetett volna billenteni a Világos Oldal iránt táplált bizalmából, de a sértegetés nem tartozott ezek közé. Jól tudta, hogy igen is vannak nála erõsebbek a Galaxisban, akiken sokkal több dolog fog múlni, mint rajta egymagán. Ám azt is jól tudta, hogy fejlõdõképes és, hogy milyen irányba, hogyan fejlõdik azt majd a jövõ és az Erõ dönti el. A sorsát õmaga és az Erõ közösen irányítják. Satnya múlt és sötét jövõ? Micsoda szavak, jelentõségüket vesztették Daniel számára, mert nem az a típus volt, aki egy egyszerû jelenés szavára ad. Hatalmas önbizalommal töltötte el az, hogy ilyen pozitívan tudott gondolkodni egy ilyen szituációban. - Ha ez vagyok, akkor készülj, mert most ez a SATNYA MÚLT fog téged eltörölni - mondta és õ is hirtelen a Makashi forma elegánsabb mozdulataira váltott és a döféseket védte, majd várta az alkalmat, hogy visszatámadhasson egy végzetes csapással.
|
|
|
Ruusan
Apr 18, 2009 17:22:23 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 18, 2009 17:22:23 GMT 1
Alex
Alex maga ellen vívott küzdelmében a kemény szavai ellenére mégis vesztésre állt. A párbaj sokáig húzódott, mindketten elő-elő vették a Makashi tudományokat is, és ezután már azt használták, ugyanolyan szinten. A kardok ismét összeakadtak. -Úgy látom nem fogtad fel, miről beszélek! Én vagyok a félelmeid megtestesülése. Belül téged nyomaszt az az eset, mely életed legszomorúbb esete volt. És habár mutatod a kemény legényt, kétségek gyötörnek amiken képtelen vagy túladni! Addig nem leszel képes legyőzni, amíg be nem vallod magadnak, mennyire félsz! - a kék fénykardot szorongató Alex félrecsapta az igazi lila pengéjét, és beledöfött annak a bal vállába, ezzel működésképtelenné téve azt.
Werox
Werox küzdött az apja ellen, azonban a férfi könnyen védekezett ellene sárga pengéjével. -Te ostobább lettél mint hittem, fiam! Elhitted a nagyapád meséjét, ez nem vitás! Az öreg hazugságokkal tömte a fejed... ÉN öltem meg az anyádat, mert teljesítette a rá bízott feladatot. Kihordott téged, akiből én erőskezű Sith Nagyurat akartam képezni. Ehhez képest te egy satnya kis Jedi lettél, aki a Köztársaság seggét nyalja! - odébb lökte a fiát. -A Jedinek igaza van. Meg fogom ölni a fiam! - mondta, majd rárontott a gyermekére.
Daniel
A Sötét Daniel könnyen hárította Világos énje támadását, és elkezdtek komolyabban párbajozni. Látványosabbnál látványosabb attrakciókkal próbálták egymást megsebezni, de mindketten sikertelenül. Végül a Sötét Daniel félreugrott, és kardját vadul forgatva kezdett beszélni. -Ez a barlang azt mutatja, hová fogsz jutni, ha nem vagy képes megbarátkozni a tudattal, hogy nem vagy olyan mint amilyennek elképzeled magad. Ez már egyszer megtörtént, csak én álltam régen ott, ahol te. És vesztettem, mert nem voltam képes hinni magamnak. Nem ismertem be hogy igenis szomjazom a bosszúra, hogy végezzek mestereim gyilkosaival. Végül aztán, mikor a bosszúmat mások teljesítették be, nem pedig én, elkezdtem gyűlölködni. És azok ellen fordultam, akik a társaim voltak. Aztán a mestereim ellen, és végül a Jedik ellen, és minden ellen amit korábban jónak neveztem. - befejezte a kardja forgatását, majd két kézzel fogta meg a vörös, hajlított markolatú fénykardot. -Más szóval... veszíteni fogsz!
|
|
|
Ruusan
Apr 18, 2009 19:17:32 GMT 1
Post by Alex Squore on Apr 18, 2009 19:17:32 GMT 1
Alex felordított mikor a kék fénykard sugárként fúródott át a bal vállán. -Rendben,igazad van elismerem hogy ez a félelem mindig is bennem volt. Valóban úgyérzem hogy az én hibám volt az ami történt de már nemtudom visszacsinálni. De nemfogok csalódást okozni a mesteremnek és addig fogok tanulni amég erõsebb leszek mindenkinél.- Beszédje kicsit sziszegõs volt hiszen a fájdalomtól összeszorított álkapcsán alig préselõdtek ki a szavak. Bár Alex kezdett fáradni,nem akarta feladni és mniden erejét összeszedte hogy elviselje a fájdalmat. -Ha ezt akarod elismerem az én hibám volt!-Ordította és valóban elõtörtek belõle azok az érzések miszerint az õ hibája volt mestere halála.
|
|
|
Ruusan
Apr 18, 2009 21:17:42 GMT 1
Post by Werox Nold on Apr 18, 2009 21:17:42 GMT 1
Werox hirtelen átváltott Makashi formára és azzal próbált védekezni apja agresszív támadásai ellen, közben pedig várta a megfelelő pillanatot az ellentámadásra. - Szánalmas vagy.. Megölted a lányt, akit " szerettél " és most a fiadat is meg akarod?! Ez gyenge emberre vall, aki kudarcai miatt lett ilyen szánalmas alak.. Én egy nagy Jedinek ismertelek meg.. Most csak megvetéssel gondolok Rád és azt gondolom, bár soha nem ismertelek volna.. Egy ideig utáltam a Köztársaságiakat halálod miatt.. De most Én foglak megölni! Werox a kemény szavak ellenére nem gondolta, hogy Neki kell megölnie az apját. ~ Apámat egy Jedi Lovag ölte meg, talán pon az, aki mögöttem van.. Így Én nem végezhetek vele, csak segíthetek Neki.. Össze kell dolgoznom vele.. És mivel most itt vagyok és felnőttem, nem halhatok meg apám miatt, mert akkor most nem lennék itt.. De a Jedinek kell megölnie.. ~
|
|
|
Ruusan
Apr 20, 2009 18:26:30 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Apr 20, 2009 18:26:30 GMT 1
A jövõ homályba burkolódzik és, mint oly sok más dolgot ezt még a nagy Jedi Mesterek sem tudják megállapítani. Esetleg lehet igazság abban, amit a Sötét énje beszélt, de ha ez igaz akkor az ellenkezõje is ugyanúgy valóra válhat. A lehetõségek tárháza nagyon széles. A választás csak rajta múlik és ezt õ is jól tudta. Lehet az a Daniel, akivel most itt küzd vagy lehet egy másik Daniel. Egyet azonban jól tudott: semmiképpen nem marad az, aki belépett a romos piramisba. Egy új szintre fog kerülni és ezt csakis a saját döntése fogja meghatározni, amit most kell meghoznia. A másik szavait hallgatva rájött, hogy tényleg van választás. Lehet ezt ez az akármicsoda, amivel most küzd régen elrontotta, de õ nem fogja. - Azt mondod ez már egyszer megtörtént. Ám pont azon van a hangsúly, hogy te álltál itt és nem én. Én azonban nem te vagyok. Lehet, hogy a külsõnk minden szempontból megegyezik, de belülrõl teljesen mások vagyunk. Annak idején eljátszottad az esélyed és engedtél a Sötét Oldalnak, de egy módon még megmenthetlek, ha most jól választok. És számomra a jó választás a Világos Oldal mellett van. Ha meghalok, hát ez a sorsom, de egy biztos: NEM LESZEK TE! - mondta ki nyomatékosítva fõ gondolatát és tovább küzdött kitartóan. Megpróbálta átvenni a támadószerepet, hogy bebizonyítsa igenis a Világos Oldal ereje felülkerekedik a Sötét Oldalon.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 16:27:19 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 16:27:19 GMT 1
Werox
Werox a párbajban felülkerekedett az apján, és lefegyverezte őt, azonban nem ölte meg. Ahogy gondolta, az a Jedi Lovag dolga volt. És a Jedi a következő pillanatban lefejezte őt. Ezután eltette a fénykardját. -Helyesen cselekedtél. - mondta a Jedi, majd eltűnt. Ekkor Werox ismét a romok között volt egy nagy teremben, és megpillantotta maga mellett Danielt és Alexet.
Alex
A tudat, hogy Alex képes volt megbarátkozni és elfogadni saját hibáját, elvonta az ellensége figyelmét. Alex az Erő segítségével kikapcsolta rosszabbik énje fénykardját, majd áthívta a másik kezébe, és bekapcsolta. Az előtörő fénypenge belefúródott és áttörte az ellenség mellkasát. A Sötét Alex szájából vér folyt ki. -Átmentél. - mondta, mire Alex a következő pillanatban működő karral, a saját fénykardjával a kezében állt Werox és Daniel között.
Daniel
Daniel folytatta a küzdelmet, és egy perc sem telt el, máris felülkerekedett a sötét énje fölött, majd egy jól irányzott fordulattal lefejezte "magát". A test a földre került, a fej pedig elgurult. Daniel két mestere odaállt a fiú mögé. -Sikerült átmenned. - mondták kórusban, és ezután Daniel ismét a piramis romjai között volt Weroxal és Alex-el.
Azonban a következő események már némileg baljósabbak voltak. Hirtelen egy minden eddiginél hatalmasabb sötét energiát éreztek maguk körül, majd kísérteties lélegzést hallottak, ahogy a terem kinyílt, és egy sötét alak lépett be rajta vörös fénykardjával, aki olyan benyomást keltett bennük, mintha maga a halál lenne.
Az ereje hatalmas volt, mögötte azonban volt egy ajtó, ami szemlátomást kivezetett a romok közül.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 16:43:48 GMT 1
Post by Alex Squore on Apr 21, 2009 16:43:48 GMT 1
-Nocsak egy újabb akadály! Valahogyan átkell rajta jutnunk ottvan a kijárat a háta mögött. Széledjünk szét és úgy támadjunk rá!-Mondta Alex mikor szembekerültek a következõ ellenféllel. Alex egy pillanatra örült hogy végre megölte mestere gyilkosát,de ez a pillanatnyi boldogság hamar elillant mikor visszatért a valóságba és ráeszmélt hogy ez az egész nem volt valós. -Rajta hát jussunk át ezen a senkiházin!- Mondta Alex majd aktiválta fénykardját és jobbról,lassú lépésekkel közelített a sötét alak felé.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 17:28:22 GMT 1
Post by Werox Nold on Apr 21, 2009 17:28:22 GMT 1
// Nem gondoltam komolyan, hogy le tudjuk verni Anakint is xD //~ Hmm.. Hát ismét egy akadály.. Ahogy érzem hihetetlenül erős, erősebb, mint eddigi ellenfeleink.. Nem biztos, hogy le tudjuk győzni.. Ha lefoglalom, Alexék megmenekülnek.. De Engem megöl.. Ez majd kiderül!Werox Jar'Kai formába állt be és Ő is elindult a Sith felé. Két Fénykarddal harcolt, egyikkel a lábát, másikkal a fejét, vagy a kezét próbálta levágni, de mindig váltogatta a célpontot.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 18:36:01 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Apr 21, 2009 18:36:01 GMT 1
- Hát csak sikerült - szólt ez a mondat inkább csak magának. Tobábbhaladt a piramisban és hamarosan ismét találkozott a társaival. Amikor már azt hitték, hogy túljutottak az akadályokon akkor kellett ráeszmélniük, hogy a legnehezebb még hátra van. A következõ alak, aki kijutásuk útjába állt hatalmas volt és sötét. Mindhármuk fölé tornyosuló termete fokozta azt a nyomasztó érzést, amit eleve érezni lehetett vele kapcsolatban. A gépi légzõrostély egyenesen Daniel fülébe hatolt és úgy érezte, mintha õ is azonosulna ezzel a fullasztó levegõért küzdõ hanggal. Az alakot olyan erõsen körbevette a Sötét Oldal ereje, hogy azt sem tudta elképzelni, hogy egyáltalán maszk nélkül is látni lehetne-e az arcát? Alex és Werox támadtak elõször. A kezdeményezõ szereppel semmi gondja nem volt, viszont az aggasztotta, hogy Alex talán egy kicsit lenézi az ellenfelüket. Akit pedig így támogat a Sötét Oldal azt igenis nagyon komolyan kell venni, mégha hárman is vannak ellene. Sok olyan tanítást hallott, hogy a Sötét Oldal bármennyire is az ellenségük, de sosem szabad lenézniük. Daniel elõször a Makashi vívóformát vette fel, mert egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb harcistílust akart elõször alkalmazni és akkor kell az agresszívabb Djem So-ra váltani, ha a helyzet durvább fordulatot venne. - Legyünk óvatosak ezzel az ellenféllel, mert ha nem vesszük komolyan hárman is kevesen leszünk ellene - figyelmeztette társait.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 19:07:31 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 19:07:31 GMT 1
Darth Vader olyan mozdulatot csinált, amit a Jedik még sosem láttak. Werox két kardját megbénította az Erő segítségével. Werox mozdítani nem bírta őket, majd ezután Vader hátralökte. A Padawan egy szaltóval a talpán ért földet, Alex azonban nem volt ilyen szerencsés. Ő összeakasztotta a kardját Vaderrel, de már rögtön hátra is kellett szökellnie, a nagyúr ugyanis fél kézzel lenyomta a lila pengét, és majd gyorsan vágott egyet. Alex válla találatot kapott, szerencsére csak a ruhát pörkölte meg. De a látvány hogy egy ilyen Sith varázslatos egyszerűséggel kis híján levágta a karját, ijesztő volt. Csak a véletlen mentette meg Alexet a csonkítástól. Daniel próbálkozása pedig ugyanannyira feleslegessé vállt mint Alex próbálkozása. Vad támadásokat vitt be a Nagyúrnak, de az fél kézzel kivédett mindent. Daniel felismerte a Djem So mozdulatait, de olyanról még nem hallott hogy félkézzel valaki ilyen profin kezelje. Daniel is hátraszökellt, őt is a véletlen mentette meg a lefejezéstől. Csak a köpenye kapucniját vágta le a a szörnyű Sith. Ismét hárman álltak egymás mellett, picit távolabb a a nagyúrtól. Egyértelművé vállt hogy ezzel az erős alakkal nem tudnak végezni. Vader pedig megindult feléjük.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 19:34:00 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Apr 21, 2009 19:34:00 GMT 1
Mint ahogy az elõre érezni lehetett ez a félelmetes ellenség felülmúlta mindhármukat. Olyan erõsen támogatta õt az Erõ Sötét Oldala, hogy nem bírtak vele. A mozgása olyan határozott és szabályszerû volt, hogy egyszerûen minden esemény az akarata szerint érvényesült. Egy avatatlan szem számára talán úgy tûnhetett volna, hogy nagy termetéhez képest lassú, de közel sem így volt. Azok a csapások és ahogyan az Erõt alkalmazta pont elég volt hozzá, hogy hármukat egyszerre visszaverje mégha azok együtt is támadnak. A Djem So forma egy ismeretlen félkezes ágát ûzte, amellyel azonban mégis nagyobb erõt tudott kifejteni, mint Daniel két kézzel. Õ is átállt erre a stílusra, de célja még nem a támadás volt, hanem megvárta míg kialakul valami csapatmunka és egy megfelelõ lehetõséggel majd egy félig elkerülõ és félig menekülésre alkalmas csapást próbál majd bevinni a Sithnek, mert azt már felismerte, hogy esélyük sincs ellene. A kivezetõ út viszont nincs messze.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 19:40:46 GMT 1
Post by Alex Squore on Apr 21, 2009 19:40:46 GMT 1
*Ez elképesztõ,Sith lovagnak nemlehet ekkora erõ a birtokában! Ez jóval erõsebb bármelyik eddigi ellenfelünknél! Bár szívesen végeznék vele menekülnünk kell vagy itt helyben meghalunk.*-Gondolta Alex miközben valami menekülõutat próbált keresni a szemeivel. -Gyerünk,ott az ajtó a Sith mögött-Mondta Alex társainak. Próbálta úgy mnodani hogy a Sith ne hallja ezért száját csak résnyire nyitotta ki és úgy suttogta. -Nyomás innét vagy végünk- Remélte hogy társai követni fogják õt. A padawan felgyorsította lépteit majd elindult a Sith fel de most nem támadni akart csak egy egyszerû ugrással átugrani fölötte és hátulját védve kifutni a kijáraton.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 19:49:22 GMT 1
Post by Werox Nold on Apr 21, 2009 19:49:22 GMT 1
Werox azonnal vette a lapot. Mielőtt Alex elkezdett volna futni, gyorsan, nagyon halkan szólt Danielnek, hogy Ő is fusson, Ő maga pedig egy Fénykardot dobott elterelésként a Sith felé, majd az Erővel olyan gyorsra gyorsította fel a lépteit, amennyire csak tudta. A bal fele mellett próbált elfutni, Daniel pedig jobb oldalról, míg Alex át akart ugrani rajta. Remélte, hogy terve beválik is mindhárman megmenekülhetnek.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 20:10:53 GMT 1
Post by Kavar mester on Apr 21, 2009 20:10:53 GMT 1
Daniel próbálkozása nem volt valami sikeres. A Sith Nagyúr egyik vágását levédte, de a második már kicsapta a kezéből a fénykardot. Daniel MAJDNEM meghalt, de Werox kardja amit eldobott, megmentette az életét. Vader egy pillanatra másra koncentrált, így Daniel gyorsan kimenekülhetett. Alex ugrása merész volt, így ő is MAJDNEM meghalt, hisz a nagyúr kis híján deréktól kettévágta, de Werox áldozatot hozott. Feláldozta a másik fénykardját is, hogy Alexet megmentse. A nagyúr így nem találta el Alexet sem, aki kibukfencezett a szabadba. Werox azonban... már nem volt ilyen szerencsés. Vader mellett akart elszaladni, ami sikerült neki de... sajna nem úszta meg fájdalom nélkül. Vader levágta a csuklyát a fejéről és vele együtt a haját is, a kard súrolta a padawan koponyáját és égetté tetet a fejbőrt. Valószínűleg már sosem nőhet ki a haja... végül a tanítványok közül mindenki kijutott a piramisból, és a nagyúr eltűnt.
Na-Fan mester állt előttük az egyik nagy sziklának támaszkodva. Mosolygott. -Nos, úgy látom többé-kevésbé sikeresen megcsináltátok azt amiért küldtelek benneteket.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 20:17:47 GMT 1
Post by Alex Squore on Apr 21, 2009 20:17:47 GMT 1
-Mester! Majdnem meghaltunk mégis hogyan küldhettél minket ide?! -Alexnek kalimpált a szive hiszen Vader fénykardja majdnem kettévágta derékból. -Dühös volt mesterére,tudta hogy Na-Fan tisztában volt vele hogy milyen következményei lesznek hogy beléptek a piramisba. -Éppen hogy élünk,ha most nincs szerencsén nem ússzuk meg ennyivel- A padawan legszívesebben otthagyta volna Na-Fant és soha többé nem is jött volna hozzá vissza,de társait nem akarta itthagyni.
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 20:30:46 GMT 1
Post by Werox Nold on Apr 21, 2009 20:30:46 GMT 1
Werox nagyon dühös lett a haja miatt, de Na-Fan Mester előtt megőrizte hidegvérét. Bármennyire is nekirontott volna Mesterének, nem tehette. - Alex, higgadj le! Ha életveszélyben vagyunk, vagy lehetetlen a helyzet, biztos közbe szólt volna, nem hagyott volna meghalni.. És ha megnézted, mindenhol volt megoldás.. Az elsőnél csapatmunka, a másodiknál be kellett látnunk hibáinkat, felmérni a helyzetet, végig gondolni és cselekedni.. Egyedül az utolsót csesztük el.. Na-Fan Mester.. Ki volt ez az alak? És.. Mivel gondolom maga csinált mindent.. Ismeri a múltunkat, esetleg vágyainkat is.. Mit tett apám és mi volt anyám küldetése? És nagyapám miért hazudott róla?
|
|
|
Ruusan
Apr 21, 2009 20:42:45 GMT 1
Post by Daniel Serasai on Apr 21, 2009 20:42:45 GMT 1
Kijutottak. Ismét megnyugtató világosság töltötte be az egész tájat, amire a sötét piramisból kiértek. Daniel egy mélyet szívott a friss levegõbe. Kicsit sajnálta ugyan, hogy új fénykardját is sikeresen elveszítette, de tudta, hogy veszíthetett volna többet is: az életét. Na-Fan mestert mindkét társa lerohanta ki gyors kérdésekkel, ki pedig számonkérõ és dühös indulattal. Daniel inkább úgy döntött, hogy csöndben marad és nem kezdte el faggatni a mestert további olyan kérdésekkel, amikre részben már õ is rájött. A próba lényege nyílván az õ tesztelésük volt, de abban is biztos volt, hogy a mester is átesett ezen. Nagyon jól tudhatta, hogy mi várja õket a piramisban, amit ki tudja mikor és kik építettek és persze, hogy milyen célból. A Sötét Erõ persze áradt a hatalmas építménybõl, de nem tudta Na-Fan mesterhez kötni az eseményeket. Õ csak elküldte õket erre a helyre, hogy képesek-e kitartani mindenféle helyzetben. Legalábbis Daniel így gondolta. Ráugrott arra a sziklára, amelyre az elõbb a mester támaszkodott és várta a válaszokat vagy azt, hogy végre elinduljanak.
|
|